Reünie voor oud-jeugdspelers in september

BartVeenstra, 06-09-2019 om 17:00, 6657 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Op zaterdag 7 september 2019 staat de tweede reünie voor voormalig jeugdspelers van Ajax op de agenda. Vijf jaar geleden werd deze reünie voor het eerst georganiseerd onder de welbekende naam 'Ouwe Jongens Krenten Brood'. Toen was het voor jeugdspelers uit de periode 1969 tot en met 1974, nu van de periode 1969 tot en met 1979.

De reünie was destijds een groot succes en nog altijd spreken reünisten enthousiast over de bijzondere bijeenkomst van destijds. Bij monde van Hennie Henrichs heeft de bestuursraad dermate enthousiast over dit initiatief gereageerd, waardoor het evenement nu eens in de vijf jaar georganiseerd kan worden.

De initiatiefnemers van het komende evenement zijn Joop Leeuwendaal, Alex Waterman, Erik van Aken en Rob van Trappen. Samen zijn zij met Jan Buskermolen, Hans Bijvank en Ed Lefeber begin 2019 gestart met de organisatie voor de tweede reünie. Deze vindt plaats op zaterdag 7 september en is dus voor jeugdspelers uit de periode 1969-1979.

Het doel van deze reünie is om jeugdspelers, begeleiders en trainers uit die periode bij elkaar te brengen om zo jeugdherinneringen en belevenissen met elkaar te delen. Bij de eerste reünie waren ongeveer 130 personen bij elkaar. Destijds werden er oude tijden herleefd, prachtige verhalen gedeeld en heerlijke anekdotes verteld. Nu verwacht men dat er meer dan 150 mensen zullen komen. Een aantal bekende namen uit die periode - onder wie Simon Tahamata, John van 't Schip, Sonny Silooy, Leo Beenhakker en Aad de Mos - hebben al toegezegd te komen.

De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk jeugdspelers uit de periode 1969-1979 zich aanmelden voor de reünie. Wanneer je in die periode jeugdspeler bent geweest, kun je een mail sturen naar OJKB1969.1979@gmail.com. In de mail dien je je NAW gegevens, mobiele telefoonnummer en je Ajax-periode te vermelden. De organisatie zal als antwoord daarop een mail sturen omtrent het programma en de formele inschrijving.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
noppenkoning
Ok aangemeld, misschien trappen ze er in. Bitterballetje eten met Aad de Mos.
1 0
MPAjax
misschien tref je valentijn driessen die via de kliko stiekem ook is binnengekomen
1 0