Lang vaak herkend tijdens vakantie: 'Niet verwacht'

BartVeenstra, 26-06-2019 om 15:20, 5125 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Noa Lang heeft een heerlijke vakantie achter de rug, zo vertelt hij in gesprek met Ajax Life. De middenvelder, die dinsdag al liet weten enorm uit te kijken naar het komende seizoen, vond het heerlijk om als landskampioen op vakantie te zijn. 'Lekker, beter kon niet. Gewoon zoals het hoort bij Ajax, als kampioen op vakantie.'

'Je denkt er toch iedere dag aan en je ziet steeds weer dingen voorbij komen van het kampioenschap', zegt Lang, die dan wel kan extra kan genieten van zijn vakantie. 'Dat is een heel lekkere manier om vakantie te vieren. Ik ben een weekje in Bodrum geweest en heb daarna nog een weekje Ibiza gedaan.'

Tijdens zijn vakantie werd Lang geregeld aangesproken door supporters van Ajax, zo vertelt hij. 'Vooral op het vliegveld van Bodrum werd ik vaak aangesproken. Ik had niet verwacht dat ik zo vaak zou worden herkend, eerlijk gezegd', blijft Lang bescheiden. 'Iedereen wilde met me op de foto, al helemaal toen ik in de rij stond om in te stappen. "Waarom vlieg je met zo’n vliegtuig," vroegen ze. Ik vloog normaal, rustig, met Corendon, en mensen keken me echt zo aan van: wat doe jij hier? Dat hadden ze niet verwacht van een Ajaxspeler.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aspers73
Ik denk dat hij best Ajax 1 kan halen. Heeft iets lichtvoetigs.
4 -1
Henkstarr
Hij is zo lekker normaal gebleven ;)
3 0
AjaxDaniel
Er staat een belangrijker stuk in dat interview.

Noa Lang over het aantrekken van Quincy Promes:

“Ik zeg je eerlijk: ik denk dat het alleen maar goed is. Ik kan heel veel leren van zulke jongens. Van Promes vooral, omdat hij veel ervaring heeft. Ik kan veel van Quincy leren op de trainingen, maar ook buiten het veld. Ik vind het eigenlijk alleen maar prettig dat hij naar Ajax komt, want door met die jongens te spelen, kan ik alleen maar beter worden. Ik bekijk het echt positief.”
6 0
GinoHaverkamp
Gisteren hebben we daar al een artikel over getikt!

https://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/123756/gemotiveerde-lang-wil-wekelijks-spelen-in-ajax-1
2 0
AjaxDaniel
Ah ik zie het nu ja. Dit is een iets ander stukje, maar komt wel op hetzelfde neer. Maar goed, ik ben blij hoe Lang erin staat. De jonkies leren van dat soort jongens.
2 0
AFCAMM
Fijne toevoeging.
1 0
AmsterdamseRaaf
Off topic. Kan ik nog kaarten krijgen voor Ajax aalborg van zaterdag in Oldenzaal? Zoja, moet je die daar (op de dag zelf) halen of kan dat online ergens?
0 0
SPLNDD
Idd gewoon op het sportcomplex van Quick ‘20. Hou ff hun website in de gaten vanaf hoe laat dat kan (staat nu nog niets over online).

Kaartjes voor de wedstrijd van gisteren waren vanaf 17:00 te halen, oftewel 2 uur van te voren.
0 0
AmsterdamseRaaf
Okee ik was bang dat dinsdag de kaartjes voor die wedstrijd én die van zaterdag werden verkocht. Maar jij verwacht zaterdag rond 10uur dan? Als ze hetzelfde doen als de vorige keer tenminste.
0 0