Labyad: 'Wil blijven en meer minuten maken'

JesseTH, 25-06-2019 om 22:40, 4160 views, VoetbalPrimeur |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Zakaria Labyad wil bij Ajax blijven en voor zijn kans vechten. Als vanzelfsprekend is de vijfvoudig international van Marokko niet tevreden met het aantal speelminuten dat hij vorig seizoen kreeg, maar hij weet niet van opgeven.

'Natuurlijk hoop ik meer minuten te maken dan afgelopen seizoen en ik hoop dat ik gewoon fit blijf', spreekt de aanvaller annex middenvelder tegenover VoetbalPrimeur. De Ajacied sprak er nog niet over met trainer Erik ten Hag, maar twijfelen over zijn toekomst doet hij niet. 'Ik wil blijven.'

Terwijl Labyad hoopt op minuten, is Marc Overmars namens Ajax druk bezig met het op orde brengen van de selectie. Maandag werd de komst van Quincy Promes bekendgemaakt, iemand die Labyad al kent. 'Quincy ken ik al een tijdje, vanaf de jeugd eigenlijk. Hij heeft laten zien dat hij op een hoog podium kan presteren, dus ik denk dat hij zeker een aanwinst voor ons is.'

Ook kijkt Labyad nog even kort terug op de wedstrijd van dinsdagavond tegen Quick'20. 'Dit is ons eerste oefenpotje. Je ziet dat we veel goals maken, alleen de twee tegengoals waren de smetjes. Het is gewoon goed voor ons om aan onze conditie te werken. Iedereen had er zin in, dat kon je denk ik wel zien aan de wedstrijd.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gonzalez75
Labyad, tot ziens. Veel succes elders.
1 0
mcjc
Labyad is helaas door de concurrentie op de achtergrond komen te zitten. Eerlijk maar Waar loopt hij nu alleen nog maar de doorbraak van eigen jeugd in de weg. Het beste voor hem is om een nieuwe club te vinden waar hij aan spelen toekomt.
1 0
PJK54
Beste Zakaria, als je echt heel goed zal zijn dan had je toch nu met Marokko op pad geweest? Ik kan je aanraden op zoek te gaan naar een andere club ben bang dat je het bij Ajax niet gaat maken of je moet tevreden zijn met een plekje op de bank en af en toe een invalbeurt meer zal er waarschijnlijk niet inzitten.
2 0
godenzonenssuper
Aankoop zonder idee geweest.
6 0
Bensco
zie in Promes meer een opvolger van Labyad dan van Ziyech.
1 -1
4-3-3
Dat idee krijg ik ook. Ik denk dat EtH Tadic gewoon in de spits wil kunnen zetten, zonder zich zorgen te hoeven maken over de linker kant. Promes lijkt op dit moment dus i.d.d. meer een vervanger van Labyad/Dolberg. Maar als Ziyech en/of Neres vertrekt, verandert dat weer natuurlijk.
0 0
Ajaxbrl
Leuk voor Jong..
0 0
GvanderK
Gewoon verkopen, niks voor Ajax.
6 0
Oliveira
Ik snap tot op de dag van vandaag niet waarom hij is gehaald. Hij heeft nauwelijks gespeeld en de jonge spelers staan al klaar om aan te sluiten bij Ajax 1. Labyad zou zich beter kunnen focusses op een club waar hij uitblinkt dan 2de of 3de keuze zijn.
1 0
Ferd
Hij is gehaald als opvolger van Ziyech. Als die was vertrokken had Labyad gewoon 20+ wedstrijden gespeeld vorig seizoen
0 -2
fanforeffer
blij dat Zyech is gebleven.
0 0
Ferd
Ik ook. Labyad is een mindere versie. Maar zo slecht als dat sommigen hem hier afschilderen is ook flauwekul.
0 0
FlyingDutchMan
Echt hè, wat heeft die jongen misdaan? Zakaria is gewoon een nuttige bankzitter die je ook nodig hebt, kan een keer het verschil maken.
0 0
Pierre Heno
Hij werd aangekocht omdat het er naar uit zag dat Ziyech zou vertrekken en Ten Hag meende in Labyad een soortgelijke speler in zijn groep te krijgen. Nou...viel dàt even tegen....en nu heeft hij een meerjarig contract en kom je niet meer zo 123 van 'm af.
2 0
AjaxDaniel
Zolang hij niet moeilijk doet dat hij veel bankt is het prima. Jaren geleden zou Labyad altijd basis staan bij ons.
5 0
lauw
Word hem niet met deze gozer. Kunnen ze hem niet aan een Chinees verkopen en zeggen dat het ziyech is
8 -1
RaynoFischer
Goeie mentaliteit, maar gaat 'm niet worden, iets van 15de man momenteel :P
1 -2
altijdwelwat
Die minuten worden alleen maar lastiger, met de aankoop van Promes , de mogelijke aankoop vsn Bergwijn en de ontwikkeling van Lang. Lekker op zoek naar een clubje waar je meer kans op minuten maakt.
3 0
Antafca
13e man niet meer dan dat
3 0
KleinMiljoen
17e inmiddels
4 0