Neres: 'Denk dat ik doorga in het rood met wit'

JesseTH, 23-06-2019 om 18:35, 44580 views, Tutto Mercato Web |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

David Neres lijkt vooralsnog de intentie te hebben om bij Ajax te blijven, maar heeft nog geen zekerheden over zijn toekomst. De dribbelaar denkt niet alleen aan een langer verblijf in Amsterdam voor zichzelf, want - met een lach - vertelt hij te hopen dat ook Matthijs de Ligt blijft.

'De beste keuze voor hem zou Ajax zijn. Ik denk dat ik ook door zal gaan in het rood met wit', citeert Tutto Mercato Web de Braziliaanse Ajacied. Desondanks weet Neres nog helemaal niets zeker over zijn toekomst. 'Op dit moment ben ik alleen gefocust op de Copa América, daarna denk ik na over mijn toekomst.'

Het Braziliaanse medium Globo Esporte wist recent te melden dat Ajax van plan is om Neres een verbeterd contract te laten tekenen in Amsterdam. Aan de andere kant riep Richarlison zijn collega-aanvaller op over te komen naar Everton, terwijl de naam van Neres ook in één adem werd genoemd met Paris Saint-Germain.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Die gaat dus naar Arsenal....
0 0
Wesl
Onana; Tagliafico, Blind, Pierie, Mazraoui; Marin, vdBeek, Ziyech; Neres, Tadic, Promes

Aardig ploegje, en ik verwacht veel van Pierie en Marin!!
0 0
WZAWZDB14
Moet nog een RCV bij, blind moet niet rechts in de verdediging gaan spelen en Kik Pierie is nog niet klaar voor het eerste van ajax. Dan zou ik daar eerder Martinez neerzetten.
0 0
louis60
Atletico?
0 0
Ajax-4-ever
Ik ben net wakker en las 'ik denk dat ik doodga in het rood met wit'. Van mij mag hij de rest van zijn leven het Ajaxshirt aanhouden ;)
3 0
zivkabrimovic
Tadic Dolberg Neres
VdBeek
Propper Marin
Taglia Blind Fosu Mazraoui
Onana

Bande Huntelaar Antony
Lang
Schöne Gravenberch
Martinez Pieri Magallan Veltman
Varela

Danilo Traoré Kühn
De Wit
Eiting Ekkelenkamp
Salah Botman Schuurs Dest
Scherpen
0 -1
TheRiviera
Sowieso zullen Dolberg en Marin niet in de basis staan. En als Huntelaar niet voldoet in de ogen van Ten Hag zal hij weer met Tadic als spits spelen. Wat betreft het middenveld zijn alleen Vd Beek en Schöne zekerheidjes. En hoezo Fosu? Ik heb daar niks over gehoord.
0 0
Ajax0317
Gast Antony komt hier echt niet naar toe voor de bank
0 0
zivkabrimovic
Iknow, moet er eigenlijk neerzetten; buitenspeler met snelheid. Het maakt mij niet uit wie, maar in ieder geval iemand die z’n man kan passeren.
0 0
jollie18
PSV en Feyenoord kan ook:')
0 0
ajax4ever01
moet er niet aan denken hahaha ;)
0 -1
Whatever
Neres - Memphis - Ziyech -
Tadic - Blind - vd Beek -
Tagliafico - Vertonghen - Fosu Mensah - Mazraoui -
Onana

Bergwijn - Huntelaar - Promes -
Marín - Schöne - Labyad -
Martinez - Pierie - Magallán - Veltman -
Varela
0 -2
mrfootballplayer
Bergwijn & Promes voor de bank?
0 0
kaashaas
Memphis... de kans dat hij naar Ajax gaat is volgens jou realistisch? Of weet je iets meer?
0 0
***1900***
"David Neres tekent bij Atletico Madrid"
Neres: 'Ik zei toch dat ik in het rood/wit door zou gaan!'
1 0
JanBiesbos
Rood-wit blauw
0 0
Van Reenen
Neres speelt volgens seizoen bij Sparta waarmee Ajax een samenwerkingsovereenkomst (mooi scrabblewoord) heeft.
1 0
Nieuwelichting
Een scrabblebord heeft een maximale woordlengte van 15 letters voor woorden als privégesprekken, boeddhabeeldjes, zuurstofsysteem, wetenschapsquiz, zwakalcoholisch, scherpslijperij en aquareltechniek.
0 0
GvanderK
Arsenal
1 0
FlyingDutchMan
Fc Emmen is bijna rond met Neres!
2 0
gi0vanni
Richarlison kan beter naar Ajax komen of zijn maatje Everton vragen om naar Everton te komen. :d
2 -2
Ruff Rhythim
Richarlison moet gewoon lekker zijn snavel houden
3 0
ajax4ever01
Richarlison die voor het geld koos kan beter zwijgen
1 0
Spuit11
Mooi ander woord voor bek. 1
1 0
ElPistolero9
Ik kan me niet herinneren dat we ooit een buitenlandse speler gehad hebben die zo loyaal is aan Ajax (ik reken Schone e.d. niet mee omdat er voor hun ook nooit serieuze interesse is geweest van betere clubs).

Grappig hoe al die prutjournalisten toch altijd weer weten te melden dat Neres zo graag weg wil en zo ‘chagrijnig’ is als Ajax hem niet wil verkopen.
3 -9
Afc22
Ik snap wat je bedoelt, en ik begrijp ook dat je de situatie van Schone niet echt kan vergelijken met die van Neres. Maar ik denk wel dat je erbij had mogen zetten "een buitenlandse speler van deze tijd".
0 0
AFCAMM
Litmanen bleef toen iedereen vertrok. En kom op zeg.. hij speelt net bij ons. Het is een hartstikke leuke speler en prima om er bij te hebben, maar je praat over hem alsof hij al 5 jaar lang aanbiedingen van andere clubs afslaat..
0 0
RaynoFischer
Nou heeft de wereldtop niet achter Schone aan gezeten, maar ik denk dat hij echt wel genoeg opties heeft gehad om flink te cashen ergens is weldegelijk loyaal toch
3 0
gi0vanni
Denk van niet. Neres zit hier ook nog niet zo lang en tegenwoordig blijven spelers op Schone na helemaal niet meer lang. Natuurlijk logisch want veel geld verdienen staat bij bijna iedereen bovenaan. Das logisch.
0 0
Cupmetgroteoren
Er wordt flink geld betaald hoor. Hij krijgt een opwaardering van z'n salaris en een percentage van de transfersom, net als bij tagliafico. Neres wilde in de winter weg.
0 0
Duif63
Litmanen vergeten ?
6 0
Ajaxxxisdebeste
Heeft Ajax De Ligt ook een optie gegeven om te blijven met bijv. een transfer voorwaarde volgend jaar en extra poen of moet die gewoon weg omdat het geld lonkt?
0 -1
ElPistolero9
Natuurlijk moet de Ligt niet weg. Ajax wil niets liever dan hem behouden maar die afspraak is vorig jaar al gemaakt. De Ligt wil zelf weg.
0 0
GvanderK
Zou direct zijn contract opwaarderen als ik Overmars was.
1 -1
Frank1978
Kijk, deze man heeft er verstand van...
0 -1
Eastwood
Zo horen we het graag David. En zegt het voort in Brasil.
1 -1
Soccerskins
Als Ajax er toch 80 miljoen voor kan krijgen dan zou ik hem zeker verkopen. Leuke speler maar niet onvervangbaar.
4 -2
Gecko
Geen enkele speler is onvervangbaar
0 -1
GvanderK
De Jong?
0 -1
Ozymandias
Ik denk dat Neres vanaf rechts de kwaliteit heeft om Suarez achtige statistieken te behalen met meer dan twintig doelpunten en meer dan twintig assists in één Eredivisie seizoen. In het seizoen 2017/18 heeft hij al een keer 14 keer gescoord en daarbij 13 assists gegeven en in mijn ogen is Neres vorig seizoen wel degelijk beter geworden maar speelde hij meestal niet op zijn beste positie waardoor zijn productiviteit minder was.
4 -2
AFCA.
Promes - Tadic - Neres
Vd Beek

Of met een Dolberg in vorm hij in de spits, Tadic op 10 en dan Donny als een van de 2 controleurs.
0 0
Ozymandias
Met Promes en Neres op de flanken zou ik niet met een '10' spelen maar voor een systeem met twee halven kiezen. Promes en Neres zullen namelijk minder vaak zonder de bal naar binnen trekken dan Tadic en Ziyech dit seizoen deden en dan zullen de halven vaker nodig zijn in de half-spaces in het laatste 1/3 van het veld. In dat geval zou ik Blind of Eiting als '6' laten spelen en met Marin en Vd Beek als halven spelen.

Met de spelers die Ajax nu heeft min Ziyech en De Ligt (aangezien ik aanneem dat zij zullen vertrekken) en plus Promes lijkt een opstelling met Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Vd Beek, Eiting, Marin; Neres, Tadic en Promes mij het beste. Promes en Neres kunnen regelmatig van flank wisselen.
0 -1
MH1988
Fijn, iemand die gewoon schuurs en eiting doorschuift in zijn opstelling ipv allemaal suggesties te doen met namen die helemaal nog geen Ajacied zijn! Dolberg ipv Promes en dan Tadic op de flank en we zijn het eens ;-)
0 0
ajaxxcied4life
Onana, Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico, van de Beek, Marin, Tadic, Promes, Dolberg, Neres.
0 0
ajax4ever01
Onana, Mazraoui, Vertonghen, Blind/Martinez, Tagliafico, van de Beek, Blind, Marin, Bergwijn/Promes, Tadic en Neres
0 0
Murtagh
baas
0 0
markk
Zou mooi wezen, geld heeft Ajax genoeg. Wij moeten gewoon het team bij elkaar zien te houden anders wordt het nog een hele taak om deelname aan de CL garant te stellen.
0 0
Ajax114
Wat zeg je nou ? Jij bent zeker een troll :-)
0 0
Gecko
Held!
Haal nog een Braziliaanse topper over om naar Ajax te komen
Maak je je onsterfelijk en krijg je een standbeeld!
1 0
didierajax020
Kijk. Prima uitspraken, David.
3 0