Dolberg opent Cruyff Court in geboorteplaats

BVeenstra, 22-06-2019 om 14:00, 3583 views, Instagram, TV2 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hij heeft er twee jaar op moeten wachten, maar Kasper Dolberg heeft zijn 'eigen' Cruyff Court geopend in zijn geboorteplaats Voel (gemeente Silkeborg). De Deen werd twee jaar geleden verkozen tot talent van het jaar in de Eredivisie en mocht zodoende een locatie uitkiezen voor een trapveldje.

Op zijn Instagram laat Dolberg weten enorm blij te zijn dat het veldje er nu eindelijk is. 'Mijn dank gaat naar iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Ik ben erg dankbaar naar iedereen die gisteren (vrijdag, red.) is gekomen. Het werd een speciale dag voor mij, mijn familie en de hele stad. BEDANKT!', aldus Dolberg.

Op de website van het Deense medium TV2 zijn meerdere foto's en een video te zien van het evenement vrijdag. Dolberg geniet nu nog van een vakantie, alvorens hij zich in Amsterdam meldt voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

IT’S OPEN! Thank you to everybody who made this day possible. I’m very grateful for everybody who came out yesterday, and made this day a very special one for me, my family and the whole city. THANK YOU! Foto: Jacob Stigsen Andersen Midtjyllandsavis

Een bericht gedeeld door KASPER DOLBERG (@kasperdolberg) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!