Neres: 'Altijd in de Premier League willen spelen'

JesseTH, 16-06-2019 om 22:15, 5829 views, Liverpool Echo |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

David Neres heeft altijd in de Premier League willen spelen. De Ajacied wordt in verband gebracht met een overstap naar het Engelse Everton, maar wanneer daar specifieker naar gevraagd wordt, focust Neres zich op het heden.

'Ik probeer gefocust te blijven op wat er op het veld gebeurt, in de competitie waarin ik speel. Ik laat dergelijke dingen aan mijn zaakwaarnemer', spreekt Neres in eerste instantie tegenover Liverpool Echo. 'Natuurlijk interesseert de Premier League me. Het is de beste competitie in de wereld en ik heb er altijd willen spelen. Maar ik laat alles in Gods handen.'

Vooralsnog is Neres bezig aan het einde van een bijzonder druk seizoen. In het shirt van Ajax speelde hij vijftig wedstrijden, waarin hij indruk maakte met twaalf goals en vijftien assists. Momenteel neemt de Braziliaan deel aan de Copa América, waarbij hij in de eerste wedstrijd basisspeler was tegen Bolivia.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AmsterdamNorthSide
Ik vind neres echt een speler die bij borussia dortmund zou passen en dan voor 60 miljoen!!!!
0 0
Pierre Heno
Everton......nou dan heb je het gemaakt hoor! Beter nog een seizoen in Ajax te blijven spelen dan sta je meer in de schijnwerpers dan bij die PL club die al eeuwen geen potten meer weet te breken en met geld kunnen blijven smijten door die SKY miljardairs.
1 -1
KevinDurant
Ik vind Manchester united niet om aan te gluren de laatste jaren maar als ze een aantal leuke spelers halen als Neres en De ligt (wat niet gaat gebeuren) zouden ze zomaar weer de club kunnen worden die het ooit was. Heb mooie herinneringen aan het team met Ronaldo en Van Nistelrooij
0 0
AFCA1510
Denk ik niet, zit geen ziel meer in. Bende bijeen gekochte dabbers die niet leven voor voetbal. Dat verhelp je niet zomaar met een aankoop ala De Ligt of Neres. Er heerst geen voetbalvisie meer binnen die club. Het aantal leeghoofden dat daar op old trafford rondloopt is niet te filmen.
0 0
AFCAsphere
Pogba schijnt weg te willen, dus daarmee zou het grootste probleem al mee verholpen zijn.
0 0
FlyingDutchMan
Manchester United was een schitterende club, waar eigen jeugd hoog stond aangeschreven. Andy Cole & Dwight Yorke samen voorin, Ruud en Ronaldo inderdaad, Scholes, Keane, Giggs etc!
0 0
Gecko
Die wil gewoon weg!
Maak me zorgen om Ajax als al de toppers weggaan
1 0
jollie18
ik aan de ene kant ook. Maar heb ook vertrouwen in Overmars. Ziyech's vertrek vrees ik het meest
0 0
Arek Milik
Probeert hij nou een transfer af te dwingen... wilt die toch naar zijn mattie Richarlison?
1 0
SjaakWolfs
*wil hij
0 0
ETM
Een transfer afdwingen? 9 van de 10 voetballers wil naar de PL. Verder geeft hij gewoon zoals alle voetballers antwoorden aan journalisten. Dus geeft hij 0 duidelijkheid :)
0 0
OuweDibbes
Samba Neres nog lekker jaartje blijven, misschien een lijntje uitgooien naar je mattie Richarlison. Zeg nou zelf, je woont toch liever in Amsterdam dan in Liverpool.
En dan een mooie transfer naar de top 8 van Europa.
0 0
PeterVKV
daar zit ie al
1 0
AjaxDaniel
Nog lekker 2 jaar hier blijven en dan een mooie transfer maken
0 0
ajaxajaxajax
Everton of Ajax.........lijkt me duidelijk.
0 0
AjaxDaniel
Ja uiteraard, maar Everton krijgt wel jaarlijks achterlijk veel tv geld waardoor ze alsnog uit dezelfde vijver vissen als Ajax
0 0
Schwalbino
Everton kan gewoon een veel hoger salaris bieden dan Ajax. Halen meer dan 100 miljoen pond alleen aan tv geld. Dat is meer dan de hele begroting van Ajax. Ajax haalt 10 miljoen euro uit de tv gelden dacht ik.

Zo hebben ze ook Richarlison kunnen strikken die ook naar Ajax had gekund.
0 0
FUBAR
Everton is een club van niks. Minder dan top 5 moet je gewoon niet doen in de PL.
0 0