Scherpen wil verbeteren: 'Komt goed bij Ajax'

JesseTH, 16-06-2019 om 17:45, 3484 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kjell Scherpen, vanaf komend seizoen Ajacied, hoopt zich bij Ajax voornamelijk te gaan ontwikkelen op het voetballende gebied. Keepend kent de doelverdediger geen twijfels over zijn eigen kwaliteiten, maar in Amsterdam hoopt hij het ook met zijn voeten beter te gaan doen.

'Ik heb goede reflexen en ben goed in hoge ballen, dat soort dingen. Vooral het keepen', meent de doelman in een gesprek met Voetbal International. 'Wat eromheen komt, moet nog beter. Mijn beweeglijkheid, voetenwerk en voetballende kwaliteiten. Aannames, nauwkeurig zijn in de inspeelpass en zien waar de bal heen moet. Ik denk dat dat bij Ajax wel goed komt.'

Vooralsnog kijkt de goalie enkel en alleen naar Ajax, maar stiekem heeft hij ook al dromen voor de toekomst. 'Mijn droom is om zo hoog mogelijk te komen. Ik ga me nu eerst goed ontwikkelen bij Ajax en vanuit daar kijken hoe ik me ontwikkeld heb en wat nodig is. De Engelse competitie lijkt me wel wat. Ik denk dat dat een mooie competitie voor mij zou kunnen zijn.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
In eerste instantie vond ik dit helemaal geen Ajax-speler. Maar met een beetje polijsten zou het zomaar een tweede Van der Sar kunnen worden. Ben benieuwd hoe Ajax hem gaat begeleiden, daar zal de sleutel liggen.
0 0
grannig mokum1
Hij speelt met beste spelers dus komt wel goed
0 0
GvanderK
Hier bij Ajax krijgt hij de beste trainers en begeleiders. Hij kent zijn minpunten en wil er alles aan doen beter te worden. Ik geloof nog 100% in deze jongen. Even de tijd gunnen om zich te ontwikkelen alsjeblieft.
1 0
ajaxxcied4life
Gelet op de minpunten die hij zelf benoemt, dus het voetballende gedeelte, heb ik sterke twijfels. Maar we gaan het meemaken.
0 0
MrPink
De Engelse competitie is heel ver weg voor je.
4 -8
talent020
het zal wel een beetje uit zijn verband zijn gerukt, maar mijn eerste gedachte was ook, zorg eerst maar eens dat je 1e keeper word bij Ajax
0 0
Radie125
half uur vliegen
4 0
Radie125
We gaan het zien heb wel vertrouwen in onze trainers als hij echt 30% beter wordt denk ik dat hij zo over een jaar of 3 het Nederlands elftal kan halen.
5 -2
Jornnn
30% beter is denk ik niet voldoende. Ik denk namelijk dat Onana minimaal 200% beter is dan deze keeper.
1 0
AFCAU
Het zou best uit zijn verband gerukt kunnen zijn, maar geen wedstrijd gekeept en al praatjes over om naar Engeland te gaan. Laat het eerst maar bij Ajax zien.
5 -1