'Tottenham sprak management Van de Beek'

ThijsZwagerman, 12-06-2019 om 21:30, 14263 views, The Guardian |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Donny van de Beek staat op de radar van Tottenham Hotspur. De Ajax-middenvelder wordt door trainer Mauricio Pochettino gezien als een welkome versterking. Volgens The Guardian hebben de Londenaren zelfs al met het management van Van de Beek gesproken.

Tottenham wil het middenveld in eerste instantie graag gaan versterken met Tanguy Ndombélé, middenvelder van Olympique Lyon. De Spurs zijn bereid om vijftig miljoen euro voor de Fransman te betalen, maar Pochettino vindt alleen het aantrekken van Ndombélé onvoldoende.

Om die reden oriënteert Tottenham Hotspur zich op andere gegadigden, waaronder dus Van de Beek. De Ajacied heeft indruk gemaakt in de dubbele ontmoeting met de Spurs en staat er goed op in Engeland. Ook AS Roma-middenvelder Nicolò Zaniolo wordt gezien als een mogelijke versterking. Volgens The Guardian passen zowel Van de Beek als Zaniolo in de profielschets die Tottenham heeft opgesteld: jong, talentvol en met potentieel om zich verder te ontwikkelen.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
Optyfen met die grafclub. Compleet klaar met die vogels na hun strontmazzel. En dan het gore lef hebben om weer een speler weg te halen.
2 0
Murtagh
flikker op met die kut club
2 0
niquedegraaff
Spurs.. De net niet club. Wat win je daar nou?
1 0
masterrr
Ach ja, de Spurs. Leuk en aardig, maar die gierige voorzitter krijgt onze talenten niet meer voor bodemprijzen!
1 0
PJK54
Als Donny ook gaat zal dit een exodus van spelers gaan betekenen er zal nog heel weinig overblijven van de kampioenen, zeker weg: de Jong en de Ligt, Sinkgraven, twijfelgevallen (ondanks toezegging te zullen blijven): Ziyech, Onana, Tagliafico, Neres, Tadic.... Dus met andere woorden zal bijna het halve team wegvallen en moet Ten Hag
0 0
Willamys
Hier in Brazilië wordt Van de Beek beschouwd als de hoofdspeler van Ajax. En ze vinden het nog steeds een onrecht om in oranje te boeken. Verkoop een dergelijke speler nu niet. Hij heeft DNA Cruijff.
1 0
GvanderK
De Ligt en De Jong zijn klaar voor de stap, maar Vd Beek zou er goed aan doen om nog een jaar te blijven. Ik denk dat hij er nu nog niet aan toe is. Hij is eigenlijk pas een aantal maanden op dreef bij Ajax. De stap komt heus wel, maar geduld is een schone zaak.
1 -1
3*stars*3
Donny is imo nog niet klaar voor een stap.
Frenkie en De Ligt lieten langere tijd al een hoog niveau zien en zijn vaste oranje basisklanten.

Sowieso moet Spurs weer een nieuwe clubrecord breken, die gierige graaiers.
10 -1
Wout1988
zo lang laat frenkie het ook weer niet zien
1 0
3*stars*3
Laat het langer dan Donny zien op hoogste niveau en daar reken ik ook de interlands mee.
Zegt genoeg dat verschillende bondscoaches zelfs focus leggen op Frenkie.
Donny komt er wel maar zou voor hem en voor Ajax beter zijn als hij nog minimaal een jaar blijft.
1 -1
Henkjanklaas
Mocht het al niet het geval zijn dan niet overmars aan speler en management vooraf duidelijk te maken wie wel en wie niet weg mag. Ik hoor nog al die jonge knapen roepen hoe fantastisch het allemaal gaat bij Ajax. Nu lijkt t wel of ze allemaal weg willen. Beetje treurig word ik er als romanticus wel van.
2 0
Hollister
Gaat nooit gebeuren om de hele simpele reden.... dit kan Spurs of beter gezegd dit wil Spurs niet betalen.. we hebben het nl over minimaal 60 miljoen excl bonussen
2 -2
Rinus M.
Logisch dat veel clubs een poging gaan wagen. Betekent ook dat je weer de hoofdprijs kunt vragen. Worden weer spannende tijden.
0 0
Michels
Lekker voor Zaniolo gaan! De tijd van het goedkope inslaan van Ajax spelers moet nu maar eens voorbij zijn.
3 0
JanBiesbos
Odegaard kopen Marc niet wachten !!
2 -2
lauw
Niet te koop punt.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Die gaat Ajax niet verlaten.
0 0