'Barça en kamp-De Ligt al maand zonder contact'

BartVeenstra, 12-06-2019 om 08:10, 12943 views, Sport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Lange tijd leek het erop dat Matthijs de Ligt een transfer zou gaan maken naar FC Barcelona, maar de kans dat dat nog gaat gebeuren, lijkt met de dag kleiner te worden. Barça en het kamp-De Ligt zouden in de afgelopen maand nauwelijks contact met elkaar hebben gehad. Bij de Catalaanse topclub lijkt men de strijd om de handtekening van de Ajax-aanvoerder dan ook al te hebben opgegeven, al zouden ze hem nog altijd met open armen ontvangen, zo meldt Sport.

De Ligt is nu op vakantie en zal tijdens deze periode een beslissing maken over zijn toekomst. Één ding is duidelijk: bij zijn toekomstige club wil hij aan spelen toekomen. Het laatste 'bod' van FC Barcelona voor De Ligt zou van een maand geleden dateren en sindsdien is er bijna geen contact geweest. Het laatste contact dateert van ruim een week geleden toen Barça aan het kamp-De Ligt liet weten dat zij niet van plan zijn om een hogere aanbieding te doen.

Bij FC Barcelona heeft men inmiddels het idee dat De Ligt een overstap maakt naar Juventus of Paris Saint-Germain. Sport schrijft dat FC Barcelona met Ajax al een akkoord had, terwijl de andere geïnteresseerde clubs dat nog moeten bereiken. De Ligt zelf heeft bij Ajax nog niets laten weten om een zogenoemd 'exit-document' te laten ondertekenen. Sky Italia meldde dinsdagavond nog dat De Ligt op weg lijkt naar Paris Saint-Germain.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Soccerskins
Wat ik ervan begrijp is Barca echt een arrogante club geworden waar je als speler iedereen binnen de club op je blote knieën moet bedanken dat je er mag spelen. Snap dat Matthijs dan voor iets anders kiest.
0 0
EricAjax1
Zal allemaal wel dit. Ik wacht het rustig af. Als hij wel naar PSG gaat dan is hij toch niet zo'n liefhebber als ik dacht. Geloof het daarom ook niet.
0 0
BokkieBokstra
Kan alle opties begrijpen, behalve PSG.
0 0
AFCAjax
Ik hoop zo dat die clubs buiten psg en juve niet meer geinteresseerd zijn met name door rioolrat en dat matthijs bij zinnen komt bijtekend bij Ajax gedag zegt tegen die rioolrat en volgend jaar gewoon met zn eigen zaakwaarnemer op een normale manier kijkt en onderhandelt waar hij gaat spelen.
0 0
TheRiviera
Best wel teleurstellend om te horen. Het is ook een duidelijk signaal dat hij niet perse naar Barcelona wilt. Vooral als geld niet belangrijk voor hem is had hij ze keuze allang gemaakt. Ondanks talent op het veld missen spelers vaak op jonge leeftijd nog wat nodige verstand. Het is niet zo moeilijk om een keuze te maken waar je gaat spelen.
0 -1
14AJAX14
BREAKING AUGUSTUS: De Ligt tekent een verbeterde verbintenis bij Ajax met een extra contractjaar voor een niet vrijgegeven tekenbonus. Geruchten gaan dat er een afspraak is met Barcelona voor de zomer 2020 waar Barcelona "maar" 60 miljoen hoeft af te tikken in ruil voor een transfervije overkomst van Suarez diezelfde zomer. Verder is het men eens geworden over de overgang van Riqui Puig die voor 15 miljoen euro de overstap maakt naar Ajax en waar Barcelona een terugkoop clausule heeft bedongen vanaf de zomer van 2021 voor 30 miljoen. Daarmee is na het vertrek van Ziyech naar Bayern (40m) en de duurste aankoop van Ajax ooit: Antony van Sao Paolo (30m) eind Juli en het aanblijven van Neres en Vd Beek de selectie rond.
Ten Hag is in zijn nopjes met de selectie en heeft aangegeven zijn contract te gaan verlengen met een jaar tegen een verbeterd salaris. Aldus 14AJAX14 :D
1 -1
AFCAjax
Als de ligt kiest voor psg of juve is ie puur op geld uit iedereen die ook maar een beetje ergens in z'n hart Ajacied is blijft dan liever bij Ajax. het is geen noemenswaardige stap vooruit imo om in de italiaanse of franse competitie te gaan spelen. en je komt er ook niet zomaar meer weg.
2 0
EricAjax1
Zeg dat maar niet te hard. Volgens Ozymandias zit het Italiaanse voetbal in de lift. Ook al hadden ze geen enkel team dat presteerde in de EL of CL dit seizoen.
0 0
Liam
Matthijs laat zijn loopbaan kapot maken door Raiola. Alleen doordat Barca weigert om deze gek 14 miljoen te geven voor zijn 'werk'.....daarom staat de handtekening van Matthijs nog niet onder dat contract. Echt te gek voor woorden.

Om Minootje te pleasen zit hij dadelijk bij PSG. Veel plezier Matthijs....geen mens ziet je nog spelen als je weer eens naar Rennes of Nantes moet.
4 0
geronimo
Waarom zou hij in de Franse competitie willen spelen, dan kan je net zo goed naar China gaan als je het toch alleen om geld doet
3 -2
insectenverdelg
Sport wist ook te melden dat een transfer van de Ligt naar PSG
een moeilijke zaak gaat worden. de Ligt heeft namelijk, in trgen stelling tot Promes die een schamele 150 miljoen clausule in zijn contract heeft staan, geen clausule. Dit betekent dat Ajax dus lan vragen wat ze willen.
6 0
geronimo
Raiola zorgt wel voor dat hij niet naar Barcelona gaat, die club en Mino liggen mekaar niet
1 0
insectenverdelg
Raiola en Ajax liggen elkaar ook niet. Toch blijft hij talenten van de toekomst in zn stal nemen.
0 0
MichelAngelo66
Ja uiteraard, daar valt bakken geld mee te verdienen.
0 0
JanBiesbos
Die pizza bakker is druk met zijn makelaars bond....
1 0
Dubbelvla
ik ben er wel klaar mee. zullen we spreken dat het volgende bericht daadwerkelijk inhoud betreft? anders ga ik m'n updates wel ergens anders zoeken.
1 0
AdK
Niet zo piepen man, dit artikel staat nota bene onder “bijzaken en geruchten”
1 -1
Dubbelvla
op de app toch echt onder 'hoofdnieuws' ;-)
2 0
Ziyech22
begint wel echt vermoeiend te worden dit x
1 0