De Ligt over transfer: 'Geld is niet het probleem'

GinoHaverkamp, 11-06-2019 om 11:30, 14958 views, Mundo Deportivo |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

De toekomst van Matthijs de Ligt is nog altijd ongewis. Het ene medium meldt dat FC Barcelona op polepositie staat om de Ajacied aan te trekken, terwijl het andere medium schrijft dat De Ligt naar Paris Saint-Germain vertrekt. In gesprek met Mundo Deportivo gaat de jonge verdediger verder in op de transfergeruchten.

De Ajax-speler wil niet concreet ingaan op zijn toekomstige werkgever, maar stelt wel dat het een club moet zijn waar hij uitzicht heeft op veel speeltijd. Bij FC Barcelona, de club waar hij de afgelopen maanden het vaakst mee in verband werd gebracht, lopen er juist veel concurrenten rond voor centraal in de defensie: Gerard Piqué, Samuel Umtiti, Clément Llenglet en Jean-Clair Todibo. De Ligt: 'Barça heeft geweldige verdedigers, maar ik ben niet bang voor concurrentie. Het is logisch en normaal dat er bij een grote club als Barcelona hevige concurrentie is.'

Frenkie de Jong, waar hij het goed mee kan vinden, gaat naar FC Barcelona, terwijl Cristiano Ronaldo persoonlijk aan De Ligt heeft gevraagd of hij naar Juventus wil komen. De verdediger laat anderen niet van invloed zijn op zijn keuze. 'Ik bewandel mijn eigen pad', laat hij weten. 

Eerder op de dinsdag verscheen het bericht dat de kans dat Paris Saint-Germain erg veel kans heeft op de handtekening van De Ligt, aangezien de Ajacied teleurgesteld zou zijn over de aanbieding van FC Barcelona. Niks van dat als we de speler zelf mogen geloven. 'Geld is niet het probleem.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Causio
Ik weet een heel goede club waar je nog jaren speeltijd zult vinden, topclub, won dit jaar bijna de CL, begint met een A!
0 0
geronimo
Raiola is het probleem
1 0
Cello
Idd....voor Mathijs is geld niet direct het probleem, immers hij gaat toch giga meer verdienen als bij Ajax, echter voor Mino is geld weldegelijk een probleem. Als hij zijn gedachte vergoeding voor de transfer niet krijgt, zie ik hem in staat om de boel af te blazen, zelfs als in dit geval Mathijs er wel wel met de club uit zou zijn kwa verdiensten.

Kwalijke zaak. Nog kwalijker, dat spelers daarin meegaan en zo Mino compleet vrij spel heeft.

Er zijn jammergenoeg maar weinigen die het niet accepteren. Was het niet Vilhena, die hem de deur heeft gewezen, nadat ie het niet eens was met Mino's handelswijze???.
0 0
AFCAjax
Ik zou em gewoon aan z'n contract houden nog een jaar.. volgend jaar met 1jarig contract krijg je ook nog gewoon 70 miljoen voor em.
Maarja hijzelf heeft in zn kop zitten (/het aangepraat gekregen, en blijkbaar is hij mentaal niet zo sterk als hij lijkt) dat ie weg moet ongeacht wat voor een kutclub het is waar hij heen gaat.
0 0
Markopantelic007
Ok, bedankt voor bewezen diensten en de groeten!
0 -2
behangdelul
Hoe lekker zou het nu zijn als marcie zegt: meneer Raiola, u kunt aan het gas, Matthijs blijft nog even een jaartje bij ons!
2 0
Mocrodammerr
hij wilt wel erg graag weg hè?
0 0
Schip
Geld is niet het probleem, maar zicht op speeltijd. Aldus het stokpaardje van Raiola, dat hij altijd van stal haalt als blijkt dat hij weer teveel doekoes heeft gevraagd en de onderhandelingen daarmee in een impasse raken.

Bij iedere speler is dat zo geweest. Kishna, Bouy, Kluivert, Anita etc. Het is altijd de speeltijd, het 'plan' met de speler, de ontwikkeling blaat blaat.

De Ligt gaat nergens een garantie krijgen. En krijgt hij die wel, dan is die niets waard. Hij verneukt gewoon een stukje reputatie omdat hij zo'n geldwolf inschakelt. Zonder Raiola had hij nu al bijBarca gezeten. Met minder salaris, maar een goede transfersom omdat Barca zijn waarnemer niet hoeft te betalen, en dat salaris zou na een jaartje goed presteren en om de verhoudingen in de kleedkamer goed te houden vanzelf worden rechtgetrokken.

Christus man, maak het niet zo moeilijk voor jezelf. Frenkie heeft het zonder geruzie geregeld, maar De Lig moet per se deze beroepsruziemaker inschakelen. Wat verwacht je dan dat er gebeurt?
4 0
jo1
Als je zo bezig ben , mag je van mij weg gaan. Net of Ajax een stel amateurs zijn
0 -3
Redrum
Aldus de man die Raiola zijn transfer laat regelen..
5 0
Rood Gevaar
gaat om de club waar de spelers de meeste speelminuten kan maken.
Waarom brengt Raiola dan al grote talenten van 16 naar Engeland en Italië?
1 0
Dubbelvla
Voor de Ligt is geld geen probleem, voor zijn zaakwaarnemer wel. Ik voel een discrepantie in belangen.
5 0
AFCA-B93
Matthijs zou bij elke club gewoon in de basis moeten staan, of iig 70% van de wedstrijden. Hij heeft al zo’n hoog niveau en al helemaal voor een 19-jarige. Die moet je niet zo vaak op de bank zetten, daar ontwikkelt hij zich niet en is ‘ie vervolgens over 3 jaar nog steeds niet klaar voor een basisplek.

Bij Barca hoef je niet meteen foutloos te zijn als je basis staat. Het begin van het seizoen speel je groepsfase CL waar je genoeg mogelijkheden heb tot herstel van punten halen itt knock-out fase. La Liga winnen is niet meer het hoofddoel van Barca lijkt me. Dus als er in de competitie fouten worden gemaakt (waar Matthijs uitstekend van leert), is dat minder erg dan wanneer de club al jaren geen kampioen meer is geweest.
0 0
Cupmetgroteoren
Geloof je het zelf? Geef dan gewoon toe dat je voor de hoogste bieder gaat.
0 -1
036AFCA97
Piqué is nog steeds een topper. Blijf gewoon nog lekker een jaartje bij Ajax, Matthijs en kijk dan waar je het best heen kan gaan. Chiellini, Ramos, Hummels, Boateng, Piqué, Bonucci, Otamendi en de rest worden allemaal oud en over een jaar kan je ook overal nog heen en ook over een jaar ben je nog maar TWINTIG!!
5 0
Ajax412
Geld is niet het probleem, zijn zaakwaarnemer is het probleem.
6 0
Patrick78
Geld is niet het probleem...dus nog een jaar bij Ajax zou lekker zijn.
4 0
ditisdebeslissing
Speeltijd is het probleem en Barca zit nog opgescheept met Pique.
0 0