De Jong over Arthur: 'Natuurlijk kunnen we samen spelen'

GinoHaverkamp, 10-06-2019 om 13:20, 4545 views, Mundo Deportivo |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frenkie de Jong ziet Arthur niet als zijn concurrent bij FC Barcelona. De Ajacied stapt in juli over naar Catalonië en men ziet in de Braziliaan de grootste concurrent voor de Nederlander. Zo ziet hij het niet, blijkt uit een vraaggesprek met Mundo Deportivo.

Het middenveld van de club uit Barcelona zit aardig vol met onder meer Arturo Vidal, Sergio Busquets, Ivan Rakitic en Arthur. 'Hij is een geweldige speler', zegt De Jong over laatstgenoemde. 'Hij is technisch en hij is heel, heel erg goed. Ik kijk er heel erg naar uit om met hem samen te spelen.' De afzwaaiend Ajax-speler denkt dat hij met Arthur prima op één middenveld kan samenspelen. 'Natuurlijk kunnen we samen spelen, waarom niet?'

Pirlo

Enkele weken geleden was voormalig wereldster Andrea Pirlo zeer lovend over De Jong. 'De Jong doet me denken aan mezelf', liet de Italiaan weten. De toekomstig FC Barcelona-speler is vereerd door de woorden van Pirlo. 'Maar ik ben niet degene om hier dingen over te zeggen. Er zijn veel meer goede spelers', nuanceert hij.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OpaVerteld
Frenkie zal weinig aan spelen toekomen a.k. seizoen.
0 -4
WZAWZDB14
CL team van het seizoen, Nations League team van het seizoen. Maar nee middenveld van Barcelona staat daar echt ver boven.
0 0
ram
Ze kunnen best samenspelen maar dan moet je Busquets eruit laten. Of anders Raketic. Ik vraag me echt af hoe ze dit gaan oplossen... Ben benieuwd!
1 0
D4nny
Ik niet echt. Barca interesseert mij niet zoveel. Hoop dat die dan ook een keer gigantisch op hun bek gaan (waarschijnlijk het eerste seizoen dat Messi er niet meer speelt)
0 -1
ram
Okay.
0 0
Afca_126
Messi gaat nog jaren mee...
0 0
niquedegraaff
Barca showtime..
0 0