'Van de Beek kan voor impact zorgen'

ThijsZwagerman, 08-06-2019 om 19:30, 3819 views, AS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ronald Koeman wilde op de persconferentie voorafgaand aan de Nations League-finale tegen Portugal nog niet loslaten of Ajax-middenvelder Donny van de Beek kan rekenen op een basisplaats. De bondscoach is tevreden over Van de Beeks invalbeurt tegen Engeland, maar wil verder nog niets kwijt over zijn startopstelling.

'We hebben zeker spelers die voor een impact kunnen zorgen, maar ik zeg niets over de opstelling. Eerst ga ik mijn spelers inlichten. Het is alleen maar mooi dat we extra opties hebben.' Eén van die opties is dus Ajax-middenvelder Donny van de Beek. 'Als je ziet hoe Promes, Van de Beek en Pröpper invallen, dan laten zij zien klaar te zijn voor een basisplaats. Maar ze tonen ook aan er te staan op de momenten dat het moet.'

Van de Beek hoeft het in ieder geval niet te hebben van blessures bij zijn concurrenten, want ondanks dat de internationals van het Nederlands elftal allemaal een lang seizoen hebben gehad, kan Koeman tegen Portugal beschikken over een fitte selectie. 'In principe is iedereen fit. Nog wel een stukje vermoeidheid, maar dat is logisch. Ik verwacht iedereen te kunnen opstellen', zo zei de bondscoach.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxxxisdebeste
Koeman is een typische Feyenoord coach weinig creativiteit. Niks van Cruijff geleerd.
7 -2
Sneijdertje
Schei toch eens uit met je doorgedraaide anti Feyenoord instelling
1 -5
JanBiesbos
proper gauw halen voor schone..
4 0
mgtow
Ja en de Roon niet en dat had je moeten weten. Atalanta fokking Bergamo.
4 -5
appeltje
Nummer fokking drie van Italië.
2 -3
talent020
wij versloegen de Nr 1 van Italië... De Roon is geen slechte speler maar Donny hoort gewoon de voorkeur te krijgen,
1 0
mgtow
Goh die ene keer.
3 -3
appeltje
Dit seizoen ja. Of wil je spelers gaan oproepen puur omdat ze bij een grotere club spelen? Lijkt me dat de huidige situatie van belang is .
0 -1