Matusiwa sprak met Sierhuis en Zeefuik over transfer

JesseTH, 07-06-2019 om 20:15, 3354 views, FC Groningen TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Azor Matusiwa sprak met Kaj Sierhuis en Deyovaisio Zeefuik over zijn overstap naar FC Groningen. De spits speelt op huurbasis bij de club, terwijl Zeefuik de definitieve transfer al eerder maakte. Het tweetal gaf Matusiwa een goed gevoel over de club uit het hoge noorden.

'Ik heb natuurlijk wel contact gehad met die jongens', geeft de middenvelder aan in een gesprek met FC Groningen TV. 'Om te weten hoe zij over deze club denken en wat ze van de stad vinden. Zij waren er positief over, dus dat bevestigde mijn gevoel.'

Matusiwa vertelt verder over zijn beweegredenen om voor FC Groningen te kiezen. 'Ik vind het een hele mooie club en ik denk dat ik me hier goed door kan ontwikkelen. Dat is nu belangrijk op mijn leeftijd. Ik ben op een belangrijk punt in mijn carrière. Dan moet je de goede keuzes maken. Er waren meer clubs geïnteresseerd.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFC34
Als Groninger vind ik dit mooi. Bezoek met enig regelmaat de potjes hier bij gebrek aan beter, leuk om onze spelers hier te zien. Zeefuik heeft zich hier namelijk geweldig herpakt, speelde een zee-puike 2e seizoenzhelft (sorry). Dat druistige zit er nog wel een beetje in, maar aanvallend erg aanwezig en vaak met idee. Matusiwa en sierhuis schaar ik in dezelfde categorie qua talent, leuke talenten voor de subtop (wat Groningen ambieert). Daarnaast is de 'haat' richting Ajax hier al een heel stuk minder na het Suarez verhaal en beginnen de mensen hier zelfs met bewondering over Ajax te praten.

Matusiwa is gehaald als opvolger van Reis lijkt me, ideale stofzuiger op het middenveld. Hoop dat hij zich kan optrekken aan de nog een jaar verhuurde Sierhuis en reeds overgenomen Zeefuik. Aan de stad zal het niet liggen, als jongeling een erg gezellige stad om te wonen.
2 0
FlyingDutchMan
Zijn prima spelers die Grunn naar een hoger niveau brengen, zeker in de subtop eredivisie.
0 0
Horrontelli
Ik vind het slim van Groningen. Die 3 Ajax-spelers maken het elftal echt sterker.
4 0
Ajax#1900
Prima aankopen idd. Doen wel weer mee voor plek 8. Doan kunnen ze evt ook behouden omdat ze al 7 mln binnen hebben.
3 0