Maddy verlaat Ajax en tekent bij FC Utrecht

BartVeenstra, 07-06-2019 om 11:15, 9268 views, FC Utrecht |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Eros Maddy heeft Ajax ingeruild voor FC Utrecht. Dat maakt de club uit de Domstad vrijdagochtend bekend via de officiële kanalen. De aanvaller tekent in Utrecht een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

Maddy speelde sinds 2014 in de jeugdopleiding van Ajax. Destijds kwam hij over van Sparta Rotterdam. In het afgelopen seizoen kwam de buitenspeler vooral uit voor Ajax O19. Daarnaast deed hij twee keer mee bij Jong Ajax, toevalligerwijs beide keren tegen Jong FC Utrecht. Bij dat team gaat Maddy volgend seizoen trainen, terwijl hij zijn wedstrijden voornamelijk zal gaan spelen voor het O19-elftal.

'Eros is flankaanvaller, die op zowel de linker- als de rechtervleugel van het veld goed tot zijn recht komt', zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. 'Zijn snelheid is een wapen. Hij beschikt over een enorme explosiviteit, heeft diepte in zijn spel en is positief agressief in zijn manier van spelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jaribombari
Dat hij op een foto staat in het uitshirt van 2 seizoenen geleden zegt waarschijnlijk genoeg.
0 0
komopajax777
Als je je als speler van Ajax bezondigd aan dergelijke uitspattingen dan hoor je niet bij onze topclub.Alleen met een topsportmentaliteit ben je welkom.
0 0
Lagasj
Schat, hoe zullen we onze zoon noemen.......
0 -3
NaciKennethRyan
Iets minder lachgas en iets meer trainen zal hem goed doen.
0 0
TimAFCA
?
0 0
wolterx
Hij is weggestuurd voor einde van seizoen, kan samen hangen met het gebrek aan topsportleven. Alcohol, uitgaan en ook lachgas, daar doelt hij op
0 0
ajax0916
Kwam toch tekort
1 0
AjaxDaniel
Niet goed genoeg?
0 0
DaishRedan
Hij is weggestuurd
0 0
Suarez16_
Ik dacht dat we een herenakkoord hadden?
3 0
DaishRedan
Hij is weggestuurd dus mag doen wat ie wil, ook is het sarcasme hij is weggestuurd.
0 0