Spaan ziet juristen Nouri mogelijk naar rechter stappen

BVeenstra, 06-06-2019 om 10:15, 14235 views, Het Parool |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Journalist Henk Spaan schrijft donderdag in Het Parool dat de zaak tussen Ajax en de familie Nouri helemaal niet rond is. Volgens de auteur van het boek Nouri, de belofte is het zelfs mogelijk dat de juristen van de familie Nouri binnenkort naar de rechter stapt.

Eerder deze week werd bekend dat Rutger Arisz vertrekt bij Ajax. 'Of ex-directeur Arisz nu wel of niet is afgehaald van het "dossier-Nouri", maakt voor de zaak zelf niks uit', begint Spaan zijn verhaal op de website van Het Parool. 'Het waren ontroerende beelden van Mohammed en Mo met de schaal in hun handen tijdens de viering van het 34ste kampioenschap van Ajax op het Museumplein. Er sprak een harmonie uit die deze week in een talkshow werd bevestigd. De zaak tussen Ajax en de familie Nouri zou rond zijn. Helaas klopt daar niks van', geeft Spaan aan hoe de zaken er mogelijk in werkelijkheid voorstaan.

'Ik weet niet hoe vaak Van der Sar per kwartaal het geruststellende "komt goed, Edwin" van zijn advocaten hoort, bij het aftekenen van de zoveelste factuur', vervolgt Spaan, waarna hij besluit met het nodige nieuws. 'Het komt niet goed. Het proces begint te schuren. Ik zou me goed kunnen voorstellen dat wanneer Ajax niet beweegt, de juristen van Nouri er opeens genoeg van krijgen en naar de rechter stappen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
Clickbait verhaal, Spaan straks rechtzaak aan z'n broek wegens stemmingmakerij
0 0
Koningtoto
Er is totaal geen eer meer in dit land. Dit is weer zo'n voorbeeld van iets plaatsten waar je geen moer over te vertellen hebt en mensen mee kwetst. Ik vind het niet gek, dat mensen iedere dag agressiever worden in Nederland. Ben je moslim, krijg je wat mafketels van pegida op de stoep van je moskee. Ben je lid van pegida en heb je het recht te demonstreren, zorgen wat mensen die meer met hun tweede paspoort hebben dan het Nederlandse, dat je nergens meer mag demonstreren. Ben je Jood en wil je je keppel dragen, kun je beter 10 keer nadenken. Ben je vrouw en wil je een rokje aan, wordt je nagesist door mensen die denken dat een vrouw een object is. Is je dochter slachtoffer van een criminele gelukszoeker, vindt de IND het te duur om diegene uit te zetten. Steek je een fakkel af, word je kapot geslagen en wordt je daarna even nageblust met een waterkanon.

Oh wat is het toch fijn om Nederlander te zijn.

Bemoei gewoon niet. Hou je bij je eigen sores en laat je neus uit andermans zaken en vooral Spaan.
4 -2
FrankBeton
Er nog zat andere landen over om te gaan wonen.

Noem ff een rijtje landen op waar alles beter is dan in Nederland;
1.
2.
3.
4.
5.

Vul jij het in?
0 0
niquedegraaff
Dat vind ik wel zo'n achterlijk dom argument. Dus omdat het in Zimbabwe erger is hoeven we er hier niets aan te doen.
0 0
Mocrodammerr
wil je een knuffel?
1 0
Koningtoto
Jij bent zeker weer op je tere teentjes getrapt?
0 0
Eastwood
"Ik zou me goed kunnen voorstellen..."
Dit is toch het gespeculeer ten top.
We hebben allemaal bij de huldiging kunnen zien hoe betrokken Ajax met de Nouri's zijn en vice versa.
1 0
Kaatje
Waarom moet dit nu weer zo naar voren gehaald worden door Spaan? Laat het nou gewoon op de achtergrond rustig worden afgehandeld voor zover zaken nog lopen. Een prachtig kampioenschap met mooie beelden van de familie van Nouri. En dan komt er ineens weer zo'n opmerking uit de hoed van Spaan en gaan allerlei media het weer oppakken.
Laat die mensen nou gewoon met rust. Wat belangrijk is voor de familie en Ajax is dat Appie naar huis komt. En daar wordt hard aan gewerkt. En dat is mooi en goed nieuws. Ongeacht de situatie van Appie zelf waar voor we enkel maar hoop kunnen hebben.
Het is jammer dat Henk Spaan het zo nodig vindt om dit soort dingen weer even in de media te brengen en een smeuïg randje wil geven. Niemand is daar bij gebaat.
4 -1
Tinus
Dat is geklets natuurlijk. Henk spaan is behoorlijk goed ingevoerd volgens mij. Als dit verhaal dan klopt, dan is het heel logisch en terecht om daarover te berichten.
1 -3
AjaxDaniel
Raar vehaal, Visser gaf in Veronica Inside aan dat het huis van de familie Nouri momenteel wordt verbouwd zodat Appie daar kan wonen en verpleegd kan worden i.p.v. in het ziekenhuis.

Als je dat dan wilt tegenspreken moet je wel met argumenten komen waarom het zo is.
6 0
ajaxxcied4life
Indien Henk Spaan weet dat deze kwestie nog niet helemaal is afgewikkeld tot ergernis van de familie Nouri, dan moet je met concrete punten komen. Tegenwoordig dekken kranten zich in door columnisten dit soort zaken te laten schrijven in hun stukjes, zodat de krant niet ter verantwoording kan worden geroepen indien zij zaken aansnijden die niet zouden kloppen want een columnist verkondigt enkel zijn mening, niet waar?

Echter, indien een columnist zich op journalistiek vlak gaat begeven door te suggereren een scoop te kunnen onthullen, dan ben je wat mij betreft columnistje af en moet je met feiten, citaten van getuigen, verklaringen van insiders enz. enz. gaan komen. Weg met het feitenvrije journalistieke spectrum. LE VE REN zul je moeten als medium, is mijn mening.
7 0
nicholas87
Kan Spaan dan ook misschien onderbouwd uitleggen WAAROM de advocaten een stap naar de rechter willen maken? Of moeten er bij het parool weer clicks binnen worden geharkt ??
3 0
afcasven1995
Laat dit aub achter de scherm geregeld worden. Met de media erbij zorgt dit alleen maar voor verliezers.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Laat ze lekker zelf die achter gesloten deuren oplossen en ga beetje de boel lopen opnaaien...
3 0
oudzuid2
wat wil die familie nu nog van Ajax dan?
3 -5
Ruff Rhythim
Het lijkt mij niet dat jij, ik, en ieder ander persoon die daar in detail totaal niks van af weten deze vraag dient te stellen...
3 -1
oudzuid2
als dat zo is moet AS hier geen topic aan weiden. Familie van Nouri dreigt met rechtzaak maar wij mogen vervolgens niet vragen waarom?
0 0
Babayaka
Geld tot pensioen.
0 -2
Web
Laat dit eens op de achtergrond, je ziet dat de klik er nog is tussen Ajax en de familie van Nouri
Alleen maar verliezers, daar gaan ze echt wel uitkomen
5 -1
Stibba020
Lekker stoken daar houd die Spaan wel van. Smeerlap..
6 -1
Cruyffie
Henk Spaan heeft absoluut het beste voor met Nouri en met de familie van Nouri, en heeft bovendien contact met de familie. Hij zou dit echt niet zomaar roepen.

Ik lees het dan ook als een oproep aan Ajax om in beweging te komen, richtin Nouri en zijn familie.
3 -7
Ruff Rhythim
Dan nòg is hij, noch iemand anders (buiten Ajax en de familie van Nouri om) die er iets over in het openbaar moet zeggen !
2 0
Cupmetgroteoren
Het is de taak van een journalist om dit ter sprake te brengen
0 -2
Ruff Rhythim
Ook als dit een juridisch gevecht dreigt te worden? Zoals hij zelf aangeeft?

Ik zou dan helemaal als journalist zijnde in dat geval dan wel ietsje meer nadenken over wat je dan ter sprake brengt hoor.
0 0
Cupmetgroteoren
Ja het is een extreem gevoelig onderwerp maar het is het doel van journalisten om commotie te creëren. Spaan houdt van aandacht en klicks dus daar waar enig rumoer over kan ontstaan, daar wordt over bericht. Dat het een extreem gevoelig onderwerp is wil niet zeggen dat een journalist daar niet over mag/kan berichten.
0 0
Web
Spaan wil zoals altijd op de voorgrond treden, dat is misplaatst op dit onderwerp
Daar moet je niet in de pers over beginnen
3 -1
Schwalbino
En om zijn boek te kopen.
3 -2
Arie Vink
Hou je hier buiten, mafkees. Laat het aan Ajax en de familie Nouri over. Wat een sensatiezoeker.
10 -2
Henkstarr
Kan beter die ouwe koe Harry naar Amerika volgen.
4 -1
SjaakWolfs
Smerig ventje, die Spaan.
9 -2