Invaller Neres wint met Brazilië, Neymar valt uit

BVeenstra, 06-06-2019 om 07:20, 6641 views, AS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

David Neres heeft in de nacht van woensdag op donderdag een halfuur mee mogen doen bij het Braziliaanse nationale elftal dat in een oefenduel met 2-0 wist te winnen van Qatar. De aanvaller van Ajax viel na een uur spelen in.

Na een kwartier spelen wist voormalig Ajax-target Richarlison de 1-0 te maken. Nog geen acht minuten later was het opnieuw raak voor de Brazilianen. Manchester City-spits Gabriel Jesus zorgde voor de 2-0. Bij deze stand zou het uiteindelijk blijven.

Een flinke domper voor de Brazilianen was het uitvallen van Neymar. De sterspeler van De Goddelijke Kanaries viel al na 21 minuten spelen uit met een blessure aan zijn enkel. Volgens de laatste berichten zal Neymar door die kwetsuur de Copa América aan zich voorbij moeten laten gaan.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Simpelishetmoeilijkst
De een zijn dood.......; last David Neres maar spleen, goed voor ons ook.
0 0
Schip
Wat een horror jaar voor Neymar, dat gun je je ergste vijand niet. Op de bank toezien hoe PSG via een omstreden pingel eruit vliegt, verkrachtingszaak, enorm veel gelazer over zijn schwalbes - ik heb ze erger gezien van Robben en grotere misdragingen door Suarez - en nu geen Copa.

Klote voor die jongen. Prachtige speler.
0 -2