Doelpunt van de Maand: Vrije trap Schöne en stift O9-speler

ThijsZwagerman, 03-06-2019 om 15:15, 2554 views, Ajax TV |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Ook in mei, de laatste maand van het voetbalseizoen, wist Ajax weer een aantal heerlijke doelpunten te scoren. Ajax TV heeft de acht mooiste geselecteerd, waarvan uiteindelijk één doelpunt zal worden uitgeroepen tot Doelpunt van de Maand.

Buiten veel spelers van Ajax 1 om, zijn de doelpunten van Perr Schuurs (Jong Ajax), Kenneth Taylor (Ajax O19) en Denzel Darko (Ajax O9) genomineerd. Schuurs scoorde tegen Almere City met twee afstandsschoten. De 6-0 uit die wedstrijd is genomineerd voor de eretitel. Taylor trof met een vrije trap doel in de bekerfinale tegen FC Groningen en Darko scoorde met een fraaie stift in de kampioenswedstrijd tegen FC Utrecht O9.

Namens Ajax 1 zijn de doelpunten van Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech tegen Tottenham Hotspur genomineerd, terwijl ook de 2-0 van Klaas-Jan Huntelaar in de bekerfinale tegen Willem II in de prijzen kan vallen. Verder maken de goals van Lasse Schöne en Dusan Tadic in de kampioenswedstrijd tegen De Graafschap kans op de titel Doelpunt van de Maand. Stemmen kan via de Instagram-story van Ajax.

Zie hieronder alle genomineerde doelpunten:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SPLNDD
Beter zorgen we er met z’n allen voor dat die kleine Darko van Ajax O9 hem wint. Ff stemmen via Instagram.
0 -2