Schöne kijkt niet, maar hoopt dat Eriksen wint

BvdPloeg, 01-06-2019 om 12:50, 4392 views, Ekstra Bladet |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Lasse Schöne laat de televisie zaterdagavond waarschijnlijk uit. De middenvelder van Ajax, momenteel op pad met de Deense nationale ploeg, zit niet te wachten op de Champions League-finale.

'Natuurlijk was ik liever in Madrid geweest. Ik denk niet dat ik mijn televisie aan doe, die uitschakeling komt dichtbij', zo vertelt de Deen aan Ekstra Bladet. 'Zo gaat het in voetbal; soms valt het de goede kant op en soms de verkeerde. Maar de manier waarop het gebeurde, maakt het nog vervelender. We kunnen nu alleen maar hopen dat een landgenoot de beker mee naar huis neemt.'

Schöne doelt op Christian Eriksen, die namens Tottenham Hotspur wél de finale zal spelen. 'De wedstrijd kan mij weinig schelen, maar het zou leuk zijn als Eriksen wint. De kans is groot dat ik nooit meer zover ga komen in het toernooi, al hoop ik van niet. Ik heb geprobeerd het een plekje te geven.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxforever1985
Ik ga zeker kijken! Ajax was een groot onderdeel van de CL 2019 en heel europa had ons willen zien staan hier. Ajax heeft in een paar van de meest bizarre en goede wedstrijden gespeeld en een 3 keer CL winnaar op rij verslagen!. We hebben alle uitweds in knock out fase gewonnen en tal van dit soort records en we zullen misschien wel meer herinnert worden dan welke winnaar deze jaren ook! Ik krijg nog steeds kippenvel wanneer engelse commentator zei tijdens madrid-ajax:" dit is misschien wel de meest memorabele wedstrijd uit de europese voetbalgeschiedenis!" Ik kijk toch gewoon met TROTS!
0 0
Dit is mijn club
Hoop dat Liverpool het doet. Twee CL finales op rij verliezen gun ik ze zeker niet en ben wel klaar met Spurs na zoveel mazzel tegen zowel City als Ajax.
1 0
ajax4ever01
Ik kijk die CL ook niet maar ik hoop wel dat Liverpool de Spurs kapot speelt.
2 0
Murtagh
Ik ook door die laatste minuut gun ik ze helemaal niks meer
2 0
Oeroeboeroe
ik kijk de wedstrijd hooguit een kwartiertje en daarna gaat het rap op een pornozender
3 0
ajax4ever01
Kun je beter gaan stappen dan zie je chicks genoeg die er met dit weer zin in hebben
0 0
Radie125
Ik hoop dat Spurs wint wij waren minimaal gelijkwaardig dus ....
1 -1
oudzuid2
ik ga ook niet kijken, doet nog te veel pijn
0 0
ajaxajaxajax
Ik hoop op Liverpool, een ploeg die twee keer (kwart finale en halve finale) door het oog van de naald kruipt verdiend het niet om de finale te winnen.
2 -1
PampamAjax
Als je city kan uitschakelen (en dortmund) verdien je het zeker wel om de champions league te winnen ook al ga je net aan door naar de finale
0 -2
KingJames23
Wat een dom gelul. Ze zijn 3x door het oog van de naald gekomen. City en wij waren veel beter dan de spurs.
1 0
afc020
Liverpool vernietigt de spurs vanavond!
Let maar op.
1 -1
KingJames23
De finale kijken doe ik ook niet maar ik ben wel in Madrid. En wat doet het pijn om al die spurs fans hier te zien. Zo onterecht!!!
0 0
Suarez16_
Ik zet hem wel even aan denk ik omdat ik toch van voetbal blijf houden, maar pfff 10 seconden en wij hadden daar gestaan. Wat zuur zeg. Ik hoop dat Tottenham de finale wint. Veel Ajacieden (wat ik begrijp) hopen natuurlijk dat ze kansloos verliezen want dat geeft dan een soort genoegdoening dat wij waarschijnlijk ook verloren hadden (en dat maakt het minder zuur), maar hoop voor Jan, Toby, Sanchez en Eriksen dat ze de CL gaan winnen. Die 4 hebben veel betekend voor waar Ajax nu staat door hun enorme invloed op 3 titels (3 keer CL prijzengeld) en de transferbedragen die ze hebben opgeleverd. Zou het hartstikke mooi vinden als jongens die veel voor Ajax betekend hebben met die Cup staan vanavond. Ook al waren wij ook heel heel heel dichtbij helaas.
0 -1
ditisdebeslissing
"Schöne gunt het eriksen" Dit heb ik ook. Alleen dan met Wijnaldum en van Dijk. En één bepaalde speler gun ik ook iets.
0 -1
witchmaster11
ik kijk ook niet damed , er hoor daar ajax te staan met het mooiste voetbal van europa
3 0
FlyingDutchMan
Ik kijk ook niet vanavond, los van dat Ajax daar had moeten staan. Trainers die Wijnaldum in de spits zetten of Dier op het middenveld, verdienen geen finaleplaats. Überhaupt geen aandacht voor dit afbraakvoetbal, schande voor een finale. Net als Chelsea Arsenal afgelopen week..
1 0