De Ligt dolt: 'Heb het bedrag ook gezien'

JesseTH, 26-05-2019 om 20:00, 25089 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Matthijs de Ligt kan alleen maar lachen om alle transfergeruchten die er de afgelopen tijd over hem verschijnen. Met name FC Barcelona en Manchester United wisselen elkaar af in de berichtenstroom en tijdens de laatste week was het vooral de beurt aan de Engelse club.

'Ik lees het ook overal. Ik heb het bedrag ook gezien', vertelt De Ligt met een brede lach op zijn gelaat tijdens een gesprek met FOX Sports. 'Het zijn allemaal grappige verhalen en het is de kunst om het met een korreltje zout te nemen. Het gaat al een jaar over mijn toekomst. Dan ga ik daarheen en dan weer daar. Ik heb een aardig tourtje door Europa gemaakt.'

Waar de mandekker het in de ene zin als grap brengt, beleefde hij met Ajax dit seizoen écht een tour door Europa. De Ligt gelooft dat dergelijke avonturen goed zijn, ook voor Oranje. 'De campagne die wij, Liverpool en Lyon allemaal hebben geleverd… Op Champions League-niveau word je optimaal uitgedaagd en daar worden spelers beter van.'

Het toetje van het Champions League-seizoen in het algemeen zit er nog aan te komen. Er kleeft een Nederlands tintje aan het de finale van het miljardenbal en dus gaat De Ligt 'natuurlijk' kijken. 'Hoe jammer het ook is dat je de finale in de laatste seconden mist, spelen Gini (Wijnaldum, red.) en Virgil (Van Dijk, red.) er wel in. Bij Tottenham spelen ook nog een paar oud-Ajacieden.'

Bestel nu een product uit de nieuwe trainingscollectie van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jariiii
Ik ga alleen kijken als ik meekrijg dat de Spurs met 3-0 achterstaan.
Ik hoop ontzettend dat Liverpool ruim wint, anders zul je altijd sterk het gevoel houden dat we die beker hadden kunnen winnen.

On topic: ik hoop heel erg dat De Ligt toch nog een jaartje blijft, en anders dat hij voor minstens 90, maar natuurlijk liever 100 miljoen weggaat.
0 0
ajax4ever01
De Ligt heeft aangegeven wellicht toch nog bij Ajax te blijven. Zou toch heerlijk zijn als hij nog een jaar blijft toch
0 0
kaashaas
Moet je die onder armen van hem zien ... die zijn behoorlijk.potig van een jongen van 19..

19 wellicht plakt hij er nog een jaartje aanvast..
Verwacht dat Ajax echt de hoofdprijs wilt pakken en Mathija wilt ook echt alleen naar de top.3 denk ik.. moet nog maar zien of het deze zomer rond komt deals van 80 miljoen gaan vaak behoorlijk stroef..
1 0
Leviathan
Top 3 ? Ajax deelt inprincipe de 3e plek in Europa dit CL jaargang.
0 0
niquedegraaff
Misschien helpt het als je gewoon een keer duidelijkheid geeft Matthijs.
4 -4
Bky
Waarom? Heeft hij daar voordeel bij?
0 0
ajax4ever01
Met Raiola als zaakwaarnemer hoef je nooit op tijd duidelijkheid te verwachten.
4 0
Siemmie
Gaat lastig als hij het zelf niet eens weet. Hij zegt vaak genoeg dat hij nog geen enkel idee heeft over volgend jaar, en dat geloof ik ook echt.
1 -1