Richarlison complimenteus: 'Wordt een mooie strijd'

JesseTH, 26-05-2019 om 19:45, 14154 views, Liverpool Echo |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Richarlison, tegenwoordig uitblinker bij het Engelse Everton, kijkt uit naar de concurrentiestrijd met David Neres. Het duo kent elkaar uit hun jeugdjaren in het Braziliaanse voetbal en mogen zich nu laten zien bij het nationale elftal van Brazilië. Er staan speelminuten op de Copa América op het spel.

'Het wordt een mooie strijd, want Neres heeft een geweldig seizoen doorgemaakt in Nederland en de Champions League', begint de speler van Everton tegenover Liverpool Echo over Neres. 'Ik kan goed met hem overweg. Het is een vriendschap die is ontstaan in de Onder 20-teams van Zuid Amerika. Laten wij ons best doen op de training en dan is het aan de manager wie zal spelen.'

Tijdens de zomer van het jaar 2017 was Richarlison één van de grote transferdoelwitten van Ajax. De transfer leek rond te gaan komen, maar op het laatste moment koos de aanvaller voor Watford. In Engeland maakte de jongeling dusdanig veel indruk dat hij in de zomer van 2018 alweer de volgende stap naar Everton kon maken.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mistermiyagi
Welke speler maakt binnen nu en een paar jaar de meeste progressie.

Als je ala v/d Beek veel progressie maakt, kwam binnen als snotneus en heeft zich ontpopt tot veelscorende schaduwspits/10/lopende middenvelder op Champions League niveau (dit is tevens zijn kracht, hij is overal op het juiste moment) dat is een gave een talent...

Ik volgde met name de lichting v/d Beek, Nouri en Cerny.. (Cerny was echt gruwelijk goed, Nouri de man met de beste techniek en v/d Beek was meer het werk paard met voetbal gogme)

Ik ben benieuwd of Neres nog een stap weet te zetten..
0 0
AFCA-B93
Zie Coutinho en Richarlison als zijn concurrentie. Coutinho speelt het hele seizoen eigenlijk al heel matig bij Barca, en Richarlison schijnt het wel goed te doen in Engeland, maar heb zelf eigenlijk geen beeld van hem. Op basis van wat Neres heeft laten zien in de CL zou ik hem opstellen samen met Neymar. Mja ik kijk dan ook door een Ajax bril
1 0
afcas
Ik ben heel benieuwd hoe Brazilië gaat voetballen. Als ze met 3 aanvallers spelen heeft hij volgens mij juist niet echt concurrentie. Hij is de enige van de vleugelaanvaller die linksbenig is en alle vleugelaanvaller zijn spelers die in principe het beste zijn wanneer ze van de vleugel naar binnen kunnen komen. Als ze niet met 3 aanvallers spelen is het een heel ander verhaal natuurlijk, maar voor de rest zie ik geen speler die een hoger niveau kan halen op de rechtsbuiten positie dan neres.
1 0
OKP-AFCA
Pff dat we Richarlison misgelopen hebben is echt jammer, je weet het natuurlijk nooit zeker maar met wat ik gezien heb wat hij kan in de PL (verre van constant nog) denk ik dat hij de Eredivisie aan gort gespeeld had en we hem misschien al een seizoen kwijt waren met heel veel winst.
0 0
insectenverdelg
AS als je feiten neerzet zorg dan dat ze kloppen. Neres kwam in januari 2017. De transfer van Richarlison ketste af in augustus 2017. Kortom Neres speelde toen al in het shirt van Ajax.
8 0
HStorm
Netjes
0 0
JesseTH
Even te vlug gekeken inderdaad, bedankt voor de feedback. Wordt gewaardeerd!
2 0
insectenverdelg
no worries.
1 0