Feyenoord: 'Veiligheid niet gewaarborgd'

StijnDoornhof, 25-05-2019 om 17:20, 11675 views, Feyenoord.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De kampioenswedstrijd tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 is definitief gestaakt nadat er door Feyenoord werd vastgesteld dat de veiligheid rondom de wedstrijd niet gewaarborgd kon worden. Dit laat Feyenoord weten via zijn eigen website.

De wedstrijd was 32 minuten bezig toen er ongeregeldheden ontstonden op de tribune. Hierna besloot de scheidsrechter de wedstrijd tijdelijk te staken en om de spelers en de technische staf naar binnen te halen. 'Binnen werd door Feyenoord vastgesteld dat de veiligheid van spelers, familieleden van spelers en andere genodigden van Feyenoord niet gewaarborgd kon worden. Daarop werd besloten om de wedstrijd definitief te staken,' zo valt er op de site van Feyenoord te lezen. 

Het stond nog 0-0 in de kampioenswedstrijd, waarin Ajax O19 bij winst de titel zou pakken. Wanneer en hoe het duel zal worden afgewerkt wordt later bekend gemaakt.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
was vrijwel niks alleen wat geprovoceer met gebaren en taal, wedstrijd overnieuw vanaf dat minuut dat het gestopt is, probleem opgelost
0 0
Jaridebeste
"Onze" fans laten steeds meer zien dat ze net zo kansloos en sneu zijn als die snuivende havenslaven en die calimero lampen. Om je kapot te schamen. Ik dacht dat wij daarboven stonden en groter waren dan dat trieste niveau. Maar helaas. Elke uitwedstrijd in CL gezeik, blikjes gooien naar de burgemeester, bij De Graafschap van alles bekladden en nu dit weer. Terwijl dit seizoen ook juist onze (echte) supporters zo geroemd werden, geeft dit toch een vervelende smaak. Jammer ook.
5 0
Rik428
Jongens jongens toch, dit doen ze in Rotterdam, maar ik dacht dat wij groter waren dan dit? Toch even weer met de neus op de feiten. Gefeliciteerd Nektas FC, Gucci losers
3 0
Joodhannus73
Kijk wat er altijd in Rotjeknor gebeurt. Hoor je RTV Rijnmond nooit over. Hier gaan ze krokodillen tranen huilen en in de slachtofferrol zitten. Wat zijn het toch een stelletje hypocrieten. Als je als Ajacied in die Varkensstal daar gaat provoceren, weet je het wel. Maar als kakkies op de Toekomst gaan provoceren (beetje dom) en er is een reactie (alleen een opstootje), dan is de wereld te klein. Het is alsof de pestkop een keertje zelf wordt gepakt en gelijk iedereen erop wijst hoe slecht die ander wel niet is. Tenenkrommend. De mensen die zich hiervoor schamen zijn vroeger nooit naar Feyenoord uit geweest. Ik weet wat ik gezien en gehoord heb. Het blijft het meest haatdragende pestvolk dat ik ooit gezien heb. Met die club, aanhang, media en alles wat daaromheen loopt, hoef je echt geen medelijden te hebben. Wat is er met ons clubhuis gebeurd? Wat stond er ook weer op hun spandoek? Ze kunnen niet met alles wegkomen...
2 -8
de-Ajacied
Je hebt helemaal gelijk
1 -4
BrandjeXL
Bedrijfsfeest gehad. Whats gebeurd mannen. Aub geen verhalen van de media maar een eerlijk verslag
1 0
Afcas20
Ik was erbij, dit is hoe het ging: Ajax supporters kregen door dat er Feyenoord aanhangers vlakbij waren na die kans. Ajax supporters reageerden daar in eerste instantie op met gejoel. Vervolgens waren er een aantal personen tussen de Feyenoord aanhangers die opstonden en gebaartjes gingen maken en begonnen te roepen. Dit werd niet geaccepteerd dus stormde een groep van 50 man erop af. De provocerende gasten waren meteen weg en de families/kinderen zijn met rust gelaten. Uiteindelijk niks gebeurt op een grimmige situatie na
1 0
PJK54
Zoals jij het verteld ligt de schuld eigenlijk bij de supporters van 010 alleen hadden de Ajax "supporters" wijzer moeten zijn in plaats van de confrontatie zoeken en Ajax weer in een bijzonder slecht daglicht te zetten.

Het ergste is het voor de spelers als de KNVB besluit om een reglementaire 3-0 verlies aan Ajax te geven, triest heel triest en dat allemaal om ........helemaal niets!!!!
2 0
Ozymandias
Als we de mensen die erbij waren op Twitter kunnen geloven werd er na een kans van Feyenoord door een aantal Feyenoord aanhangers negatieve dingen over Amsterdam gezongen waarna een groepje Ajax aanhangers op de Feyenoord aanhangers afstormde maar door de stewards werden gestopt zonder dat er klappen zijn gevallen.
0 0
Gonzalez75
Ik schaam me toch als Ajax fan dat dit weer moet gebeuren. Ja gek he dat er ook geen uitsupporters worden toegestaan bij de klassieker vanwege dit soort excessen. Schaamteloos, diep triest. Dat dit nog steeds gebeurt. Zielepoten die dit doen. Wordt eens volwassen, het is verdomme maar een spelletje.
2 -2
Tecmessa
Eens. Ik zou het eigenlijk ook terecht vinden als de wedstrijd wordt omgezet naar een reglementaire 0-3 en daar kampioenschap voor Feyenoord. Laat die 'stoere jongens' maar zien hoe zeer ze de club benadelen.
2 -2
Talent
Mee eens !!!
1 -1
CL=5
schaam je je toch lekker? misschien mag je een keer bij Dirk in de skybox, kun je je trots voelen
3 -5
Gonzalez75
Doe normaal man. Ga lekker thuis je als kleuter gedragen.
0 -1
MPAjax
lol Feyenoord en veiligheid niet gewaarborgd, ze zouden zich niet zo druk moeten maken om dit niet noemenswaardige akkefietje.

Wedstrijd overnieuw zonder publiek. Opgelost.
2 -1
NotForSale
Had makkelijk vermeden kunnen worden door de fnoorders in het uitvak te plaatsen van bij het begin.
De actie van onze “supporters” keur ik af al moet hierbij wel vermeld worden dat bij de heenwedstrijd van dit duel de kakkies net hetzelfde deden. Maar je moet je niet verlagen tot het niveau van dat sneue kutvolk door hetzelfde te doen.
6 -1
CL=5
feyenooit is ook zo'n kansloze kutclub
7 -9
BokkieBokstra
Ach, een beetje relativeren. Grote club, mooi stadion.
1 -6
MPAjax
sarcasme of je valt door de mand als supporter
0 -2
Ozymandias
Hoezo, mag je geen respect hebben voor je aartsrivaal? In dat geval val ik ook door de mand als supporter aangezien ik niet inzie hoe ik Ajax steun (support betekent steun) door geen respect te hebben voor Feyenoord.
2 0
Juichtoon
Is Fnoord ook al expert op veiligheidsgebied? Dat wist ik niet.
4 -2
Jim Wonk
Haha grapjas, de trollen zijn degenen die Ajax weer zo ongelofelijk voor lul zetten natuurlijk.
0 0
Jim Wonk
Van mij mag Feyenoord een 3-0 overwinning bijschrijven. Jammer dan van het kampioenschap, dat is minder belangrijk dan dit soort gedrag afstraffen. Daders uiteraard ook 6 maanden cel, 10.000 boete en levenslang stadionverbod. Enige manier waarop dit soort sukkels snapt dat dit niet kan.
7 -10
MPAjax
juhh Pobin van Rersie
0 0
CL=5
gut gut Pobin, nog aan het nagenieten van je weergaloze afscheidswedstrijd?
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Hai trolletje tuurlijk wil jij dat
4 -1
MarkGroothuis
Stel tuig is het, dat noemt zich supporter...
4 0
Ajaxtao
Ik ga dit niet goed praten maar ik zag laatst een filmpje van de uitwedstrijd daar aan de maas maar dan was er hier niet zo veel aan de hand.beetje hypocriet van die rotterdammertjes .Maar zo kennen we ze weer. In de kuip mag en kan alles maar als ze het zelf meemaken gaan ze meteen janken.
4 -2
Fredschuit1
Je zou als ouder maar voor je zoon/familie zijn! Schande!
10 -1
debarbaar
Eens maar het is gelul dat de veiligheid niet gewaarborgd zou kunnen worden. Er was niet bijster veel aan de hand en de familie en vrienden hadden gewoon in het uitvak plaats kunnen nemen. Blijkbaar is het politiek belangrijker om de wedstrijd definitief te staken. Kuyt zag ook dat hij ging verliezen. Dat gezegd hebbende vraag ik me in aller eerlijkheid aug waarom een vent die een telegraaf journalist kan aanvallen gewoon op de toekomst aanwezig kon zijn. Heeft niemand de naam ingetikt van die geit? OF was de gezichtsherkenning uitgeschakeld?
2 -2
AFCAPolarBear
Ik ga dit absoluut niet goedpraten!

Maar als Feyenoord vreest voor veiligheid supporters, moeten ze per direct de Kuip afbreken. Ik ben niet snel bang, maar bij de bekerfinale was ik serieus bang dat de tribune in zal storten. Dus ze moeten nu niet gaan janken dat er alleen een gevaarlijke situatie ontstond op de Toekomst!
7 -10
Babayaka
Het stadion is troep inderdaad, echt een bouwval
Kwestie van tijd dat daar ren ongeluk gebeurt.
6 0
Nicoonzeredder
Appels en peren
11 -1
Juichtoon
Minnetje eigenlijk.
0 0
Fredschuit1
Kansloos..
4 -4
mgtow
Struikel eens over een bananenschil.
1 -3
Fredschuit1
Als jij de banaan in je togus douwt!
3 -3
AFCSANCHEZ
Ik dacht dat het minderwaardigheidscomplex alleen maar te vinden was in Rotterdam en Eindhoven. Zij zijn groot en ik ben klein. Maar schijnbaar zijn onze 'fans' net zo met anderen bezig. Zielig, dat hebben we helemaal niet nodig.
15 -2
Labrador
Ajax faalt gewoon. Eerst roepen dat het alleen voor vrienden en familie is en vervolgens ultras amsterdam op de tribune zetten naast de familie van de Feyenoord spelers. Dat is gewoon vragen om problemen.
11 -5
Red Devil
Dat waren ouders van spelers hersenloze eikel en genodigden van F'noord.
1 -9
Labrador
Haha jezus man. Meteen zo doen. Zeg dan niks en neem een kalmeringsmiddel
7 -2
AjaxLiving
Het was nu een wedstrijdstaking en dat is de enige reden waarom het nu een bericht is op deze site. Toen die journalist voor zijn smoel werd geslagen (door dezelfde malloot die er nu weer bij betrokken was) was het muisstil op Ajax Showtime, iets zegt mij dat er aantal randdebielen iets te veel inspraak hebben op deze website.
5 -2
appeltje
Volgens mij was het toen niet echt muisstil hoor
0 0
Ajax4xbestevaneuropa
Waarschijnlijk wilde feyenoord dat de harde kern van ajax het terrein zouden verlaten, iets dat ajax niet kon toezeggen, dan vond feyenoord dat ze dan niet meer veilig waren.
Eigenlijk is het geen niveau om bijv. bommen op rotterdam te zingen bij een wedstrijd op een jeugdcomplex. Ook al is het ajax feyenoord en zou dit in andere landen bij rivalen ook kunnen gebeuren, je zou als de club ajax een stuk beter overkomen als fans door gewoon alleen pro ajax liedjes te zingen ipv anti feyenoord, eenkeertje kut kakkerlakken is tot daar aan toe. Maar bij een wedstrijd van 019 te zingen rotterdam kankerstad in de oorlog lag je plat, dan moet je je schamen als club zijnde. Draai het om dat ze op varkenoord als ajax komt hamas hamas joden aan het gas zingen, kan toch niet.
Je als ajax fans laten provoceren door een heel klein groepje familie en vrienden van feyenorod jochies, dat is hetzelfde als door een clown in de maling genomen worden en hem helemaal de t*ring in wil slaan waar je kinderen bij zijn...
9 0
hartvoorajax1
Ik heb veel reacties gelezen, maar ik vind dat Ajax zelf behoorlijk buiten schot blijft. Ik ben braaf via het scherm gaan kijken, maar tot mijn verbazing zie ik dat de halve tribune gevuld is. Ook zie ik zo’n 50 tot 100 van die gasten zitten. Ik vraag me af hoe dat mogelijk is. Zijn het familie en vrienden van de spelers? Dan moeten ze toch makkelijk te traceren zijn. Kort en goed: dat schorem is op uitnodiging van Ajax binnen gekomen. En daarnaast nog zo’n 800 gasten. Allemaal familie? Ik kom vanaf 1961 bij Ajax en ben dit seizoen bij 8 of 9 wedstrijden van O19 geweest. Ik was vandaag niet welkom maar dat schorem wel.
6 0
Dexy
Ik vind dat Ajax een behoorlijke organisatorische blunder gemaakt heeft door de UA'ers en de families/genodigden van Feyenoord op dezelfde tribune te zetten. Dat is gewoon zeer slecht georganiseerd en vragen om problemen, ook al valt de actie van die tokkies van de UA dan nog steeds niet goed te praten.
4 0
mgtow
Dag heb je in de kuip ook niet. Kan met dat oude stadion zo een brokstuk op je kop vallen.
2 0
Cisco2
Dacht dat deze wedstrijd voor alleen familie was.....
2 0
AFCAjax
Als uitsupport gewoon in het uitvak zit (al helemaal bij dit soort wedstrijden) kan dit toch niet gebeuren?
2 0
Nicoonzeredder
Of als deze Ajax 'fans' zich gewoon gedragen...
1 0
falonso
Net alsof dat uitvak op De Toekomst zoveel voor stelt. Misschien moeten we gewoon die tokkies verbannen? Lijkt me een veel betere oplossing.
5 -1
AFCAjax
dat is heel simpel gedacht hoe weet je wie al die tokkies zijn, die zullen er altijd tussen zitten. Dat uitvak is goed genoeg om dit soort dingen te voorkomen. al helemaal als er maar 100 man mogen komen en het uitvak aan de andere kant van het veld is.
0 0
Kokakola
Overspelen zonder publiek, 0-0 stand
3 0
ram
Of gewoon deze stand handhaven zodat Feyenoord kampioen is. Eigen schuld. En dan de debiele supporters die dit veroorzaakt hebben naar de -19 jongens sturen, op de knieën met excuses. En dan een paar weken celstraf en levenslange stadionverboden. Ik ben zó klaar met dit uitschot.
12 -9
TVsupporter
Eens!!
1 0
Wijnvoord
top reactie
1 0
Kokakola
Zo werkt dat niet. Scheids heeft niet definitief gestaakt. Feyenoord wilde niet verder spelen. Ze krijgen helemaal niks cadeau.
2 -7
Amsterdam Loyals
Overwinning naar Ajax. Meest eerlijke.. feyenoord “durft” niet verder. Toneelspel was het...
3 -8
DelPiero
Niet zo slap lullen gekkie.
2 0
Amsterdam Loyals
Je was erbij? Met je gekkie?
0 -2
3*stars*3
Ja, dan beloon je ook nog eens die idioten.
In de toekomst gaan fans van verschillende clubs maar een potje saboteren en de tegenstanders angs aanjagen.

Ik hou mijn hart vast voor komende duels tussen Ajax1 en jeugd, in Rotterdam...
1 0
Amsterdam Loyals
Geen klap gevallen! Laten we niet dramatiseren. Ajax heeft dit slecht georganiseerd, feyenoord moet die kneuzen die gingen provoceren en meteen weg rende tot de order roepen. Laten we van een mug geen olifant maken!
0 -3
ram
Nee, zal wel niet... Je begrijpt toch hoop ik dat wat ik schrijf geen reële verwachting is? Maar ik zou dit Feyenoord best cadeau willen doen. Helemaal prima.

Voelen die "Ajacieden" eens dat ze het keihard verneuken voor de club waar ze zeggen fan van te zijn.
3 -2
falonso
Het boeit die idioten echt helemaal niets of het wel of niet goed gaat met Ajax. Als ze maar een beetje kunnen rellen. Verder kunnen ze niet nadenken
6 0
ram
Precies.

Ze moeten zich geen Ajacieden noemen. We moeten het anders regelen in dit land. Gewoon fight clubs oprichten waarbij je je kunt aansluiten. En iedere week een paar fights organiseren tussen clubs.

Bijvoorbeeld zondag om 14:30: De Retards tegen De Gekkies. En dan vechten op leven en dood. De pussies mogen ook eerder stoppen als ze willen. Maar iedereen betaalt zelf zorgkosten en uitvaartkosten. En schoonmaakkosten voor de zaal en zaalhuur enzo. Lijkt me prima! Lekker doen. Heeft verder niemand last van dat uitschot.
1 0
AFCAHOOLIGAN
Helemaal niets overspelen, gewoon zo laten. Dus dat betekent feynoord kampioen omdat een paar hersenloze sukkels zich niet kunnen gedragen!
9 -9