Jansen over behouden Varela: 'Even afwachten'

NielsOpdam, 24-05-2019 om 20:15, 11739 views, Pantelic Podcast |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Volgens Freek Jansen is het nog afwachten of Bruno Varela ook volgend seizoen bij Ajax speelt. Dat vertelt de Ajax-watcher van Voetbal International in de Pantelic Podcast. Ook gaat Jansen in op de soap rondom Steven Bergwijn. 

Varela werd het afgelopen halfjaar gehuurd van Benfica met een optie tot koop. Toch is het nog maar de vraag of Ajax die optie licht. 'Dat is even afwachten. Hij ligt goed in de groep, want bij elk doelpunt vlogen ze hem bijna om z'n nek. Iedereen vindt het een hartstikke leuke vent. Of hij kan keepen is het grootste geheim van de wereld, maar ze vinden hem allemaal wel leuk.'

'Ik denk dat dit ook een beetje een financiële kwestie is', vervolgt Jansen. 'Hoeveel wil je betalen voor een reservekeeper? Ook qua salaris.' De Ajax-watcher denkt wel dat de Portugese keeper het naar zijn zin heeft in Amsterdam. 'Dat hij een leuk half jaartje heeft gehad, is volgens mij wel duidelijk.'

Steven Bergwijn

De afgelopen week gingen er geruchten over een mogelijke transfer van PSV-aanvaller Bergwijn naar Ajax. Toch denkt Jansen niet dat die transfer doorgaat. 'Ik zou het nog steeds heel verrassend vinden als dit doorgaat.'

Bestel nu een product uit de nieuwe trainingscollectie van Ajax!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Heb niet veel van hem gezien, maar wat ik zag was goed! Op zijn vergroeide voet na dan.
0 0
ETM
Ik weet niet of hij goed genoeg is, maar ik hoop t iig wel. Heeft een hele prettige uitstraling.
0 0
Gerard36
word toch wrl een belangrijk punt, aangezien je in de voorrondes van de champions league waarschijlijk niet over onana kan beschikken.
0 0
fanforeffer
Wat een belevenis voor Varela,van 3de keeper bij Benfica naar Ajax en kampioen worden ,de beker winnen en in de champions league spelen tegen real ,juve en de spurs.
0 0
chloorbestendig
Na de komst van Bruno hebben we de dubbel gewonnen en de halve finale CL gehaald, lijkt me duidelijk dat hij nooit meer weg mag.
0 0
ram
Ik heb precies hetzelfde idee: je ziet dat hij het direct ontzettend naar zijn zin had bij ons.

Maar ik heb ook echt geen idee of ie goed genoeg is om 2e keeper te zijn.. Echter denk ik dat Ajax hem wel wil behouden anders was het nieuws wel gekomen dat hij terugkeert.
0 0
godenzonenssuper
Freek Jansen..
1 -1
MPAjax
betere reserve keeper kan je op dit moment niet krijgen, nemen als hij zelf ook wilt, paste goed in de groep en heeft een professionele instelling met een sterk karakter
3 0
insectenverdelg
Heeft geen minuut gespeeld. Hoop dat hij dst niet al te leuk vond. Dat moet niet je doel zijn als keeper.
0 0
Pierre Heno
Cillessen?
0 -2
gi0vanni
Heeft 90 minuten gespeeld tegen Bayer Leverkusen en deed dat prima. Heeft een goede wedstrijd gespeeld en laten zien dat hij van waarde kan zijn. Zeker een prima 2e keeper.
1 0
DUDE92
Hem is bij binnenkomst heel duidelijk verteld dat hij tweede doelman is, en dat zal blijven als Onana fit blijft. Zit vervolgens op de bank in de halve finale CL en pakt het feestje van het kampioenschap/de beler ook mee. Ligt ook duidelijk goed in de groep. Ik zou het juist enorm apart vinden dat hij met een slecht gevoel terug kijkt op het afgelopen half jaar.
5 0
Mokum31
Heeft Freek nog iemand die wel komt
Of komt hij alleen deze zomer
1 0
Cupmetgroteoren
Komt Freek Janssen een keer met een scoop of inside knowledge, of wordt er zo hard bezuinigd bij de VI dat hij niet eens een training mag bezoeken?
3 0
Lazell
Ajax geeft geen inside information meer sinds de Cruijff revolutie. Ajax communiceert zelf wanneer er wat te melden is. Er is ook niet wekelijks iets nieuws te schrijven over voetbal. Als je dan niet wil vervallen in de roddel en sensatie categorie van De Telegraaf of Voetbal Inside, dan trap je al gauw open deuren in.

Als je mag kiezen... Alleen maar non-nieuws van Freek Jansen en wachten op het echte bericht van Ajax, of dagelijks/wekelijks spannend nieuws als "Frenkie definitief naar PSG", "Ziyech en Tadic kunnen elkaar niet uitstaan" en "spelersgroep pruimt Ten Hag niet", wat zou je dan kiezen?
1 -1
Ajax#1900
Verweij heeft wel gewoon transfer scoops. Met Frenkie naar PSG zat hij er naast, maar dat kan een keer gebeuren.
2 -1
Lazell
Misschien de enige uitzondering, heb het gevoel dat dat ook minder is geworden dan eerst. Toen wist je 90% zeker dat het klopte (vgm was t Valentijn die het van Frenkie zei, niet Verweij). Verweij zit af en toe nog wel eens goed, al vraag ik me af of Marc hem Whatsappt als er wat gebeurt, of dat hij een stalker is die Marc met de verrekijker volgt.

Denk dat laatste...
0 0
Ajax#1900
Ja is een uitzondering idd. Een paar jaar terug was hij wel wat actiever en had hij eigenlijk alle transfer scoops. Verweij is de enige die ik serieus neem, die heeft nog wel wat contacten. Die jongens van VI totaal niet. Of wat te denken van onze vriend van het AD haha
0 -2
Cupmetgroteoren
Er is flink bezuinigd. Daar wat ze vroeger een journalist de hele dag op pad konden laten gaan word n interviews nu door stagiaires gehouden.
0 0
Ajax#1900
Voegt weinig toe idd. Bijna alleen maar open deuren.
0 0
GvanderK
Ajax heeft tussendoor wel wat oefen potjes gespeeld, keepte hij toen niet
0 0
Dolberg25
Jawel,maar Jansen had daar geen zin in om naar te kijken... Liet in de oefenwedstrijden zien over goede reflexen te beschikken. Zou hem zeker halen.
2 0
0h0Litmanen0h0
Is even wereldkeeper die af toe flinkt blundert....vandaar dus ook geen wereldkeeper (paradox..)
0 -2
Mazraoui
Als je echt een watcher bent dan kan je toch wel opvangen hoe die Varela speelt. Welke indruk hij achterlaat op trainingen
2 0
AJAIXIXIXI
Allemaal zo vaag dit.. het nieuws van VI: er is geen nieuws.
2 0