Scherpen: 'Jammer dat het zo gaat'

GinoHaverkamp, 24-05-2019 om 08:20, 16669 views, FC Emmen |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Nieuwbakken Ajacied Kjell Scherpen heeft naar eigen zeggen niet al te veel last gehad van de aandacht die hij kreeg omtrent zijn overstap naar Amsterdam. In een afscheidsinterview met FC Emmen, zijn club het afgelopen seizoen, gaat hij verder in op de transfer.

De deal met Scherpen werd precies een maand geleden bevestigd, terwijl de competitie er nog niet op zat en FC Emmen nog volop in de strijd om lijfsbehoud zat. Naar eigen zeggen heeft die vroege bekendmaking van de transfer niet veel invloed op hem gehad. 'Iedereen wil wat van je en praat erover', zegt hij. 'Ik probeer er zoveel mogelijk niet mee bezig te zijn, maar gaat het wel door je hoofd.'

'Dan weet je dat er anders naar je gekeken wordt met elke wedstrijd die je speelt', vervolgt de tiener. 'Als je een foutje maakt, dan is dat gelijk waar het over gaat. Op zich jammer het zo gaat, maar ik heb het denk ik wel redelijk onder controle gehad en tijdens wedstrijden er niet veel last van gehad.'

Wat Scherpen betreft was het na zeven jaar FC Emmen ook wel mooi geweest. 'Voor mijn gevoel is het tijd om een andere omgeving, andere mensen en andere trainingen mee te gaan maken om me verder te gaan ontwikkelen. Ik denk dat dat bij Ajax heel goed kan en dat ik me daar verder kan ontwikkelen en dingen die ik dit seizoen minder heb gedaan beter te gaan maken.'

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Koenafca1995
Snap nog steeds niet goed waarom deze man gehaald is.. Maar goed ik laat me graag verrassen, heb Onana ook wel zien blunderen op de eerste trainingen..
0 0
WZAWZDB14
Ajax heeft het afgelopen seizoen gekeken naar goede wedstrijden van kjell, daar ligt immers de potentie. Als L'ami ervoor kan zorgen dat hij steeds meer goede wedstrijden gaat keepen en daarin constanter laat worden, zie ik hem echt wel als een kanshebber om 3e keeper te worden.
0 0
Ajax27
Dat is wel een prachtig streven ja... 3e keeper worden bij Ajax.
Mijn god als zijn ambities daar liggen.

Hij is gewoon gehaald om potentieel Onana op te volgen. Hij zal over een jaar met 1 of 2 andere keepers mogen uitmaken wie er onder de lat komt te staan. Word je het dan niet, dan is het direct tijd om te vertrekken.
0 0
Joseph
Ik ben heel benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen, zijn fysiek is wel echt een enorme plus, vind het een goede gok van Overmars!
3 -1
PaulC
Ik heb vertrouwen in Overmars en L'Ami, zal vast wel goed komen met deze jongen.
3 -1
NouriVandeBeek
Steun die jongen nou gewoon. Uitfluiten heeft echt geen zin.
2 -1
Radie125
Geef hem een kans misschien piepen we over een jaar wel anders net als met Bosz.
6 -1
jaripettersson
Het vergrootglas zal er niet kleiner op worden bij ajax.
0 -2
fanforeffer
Welkom Kjell, wij zijn de beste !
9 -1
Ajacied33
Wij zijn de beste idd, maar dat kan hij niet zeggen..
1 -16
KleinMiljoen
Rot op nep-Ajacied
0 -2
Ajacied33
Dus omdat ik het niet zie zitten in deze keeper ga je gelijk schelden... Stoer man...
1 -1
JPM
Hij is alles behalve een nep-Ajacied dus doe maar even rustig.

Heeft zich de afgelopen tijd wel ontpopt tot ultieme Scherpen-basher, maar goed. Die jongen heeft over het algemeen slecht gekeept, zo eerlijk moeten we zijn. Maar net zo eerlijk zou zijn om hem ook een echte kans te geven zodra hij bij ons in training is. We moeten het gewoon even afwachten allemaal; mocht het toch niets worden dan is dat ook geen ramp.
3 0
Ajacied33
Ik heb Scherpen vaak gebasht, klopt helemaal. Misschien moet ik hem idd even de tijd geven, maar zie het gewoon totaal niet in hem zitten. Hopelijk kan hij bij mijn gevoel het tegendeel bewijzen. En dat ik het niet in hem zie zitten, heeft niks te maken met wat hij over Ajax gezegd heeft in zijn kindertijd. Dan ben je gewoon zielig als je daarop je negatieve mening gaat stellen
3 0
Ajaxvooraltijd
Man wat zeik je nou? Als we al geen keeper meer op kunnen leiden kunnen we de toekomst beter sluiten. Van die Kjel valt echt wel wat te maken hoor. Maar ja er zijn hier ook van die types die helemaal gek worden omdat hij ooit gezegd had voor Feyenoord te willen spelen, dus het zal allemaal wel normaal zijn. Van iedereen die vantevoren werd afgebrand door al die zelfbenoemde experts hier zijn er toch wel een hoop geslaagd en moesten ze die woorden weer net zo hard inslikken. Dus wacht het nou maar gewoon af ipv nu al te beginnen.
6 0
Ferd
Nog niet nee. Maar hij heeft wel één kwaliteit die voor een keeper geweldig is. Hij laat zich niet gek maken, blijft rustig ondanks alles wat hij over zich heen krijgt. Op zijn leeftijd is dat heel bijzonder. En een onmisbare kwaliteit voor een keeper. De rest valt nog bij te spijkeren, maar dit is een aangeboren talent.
5 0
DannTheDon020
Kjell wordt de beste!
6 -1
DannTheDon020
Kjell wordt de beste!
4 -1