Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Van der Gaag mogelijk nieuwe trainer Jong Ajax'

BartVeenstra, 24-05-2019 om 06:55, 6140 views, De Telegraaf, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Telegraaf meldt vrijdagochtend dat Mitchell van der Gaag geldt als kandidaat om de nieuwe hoofdtrainer te worden van Jong Ajax. De Amsterdamse club voert volgens de ochtendkrant gesprekken met de 47-jarige oefenmeester voor de opvolging van Michael Reiziger. Volgens Voetbal International zijn beide partijen in gesprek over een tweejarige verbintenis.

Reiziger zal volgens De Telegraaf en Voetbal International worden toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal van Ajax. Om die reden zoekt Ajax nu een nieuwe hoofdtrainer voor Jong Ajax. Winston Bogarde en René Stam blijven aan als assistent-trainer van het belofteteam. Bovendien zal er waarschijnlijk nog een assistent-coach worden toegevoegd aan de technische staf van Jong Ajax.

De Telegraaf schrijft dat Van der Gaag een trainer is die zich bewezen heeft in de Eredivisie. 'Hij maakte twee jaar lang indruk met Excelsior, waarmee hij boven verwachting presteerde. Zijn spelers maakten onder hem zo’n goede ontwikkeling door, dat meer dan de helft van zijn basiselftal vorig jaar zomer een stap hogerop maakte.'

Zijn goede prestaties zorgde ervoor dat hij in de belangstelling stond van clubs uit de subtop uit de Eredivisie en Australië. Van der Gaag koos uiteindelijk voor NAC Breda, maar daar stapte hij eind maart op. Zijn opvolger Ruud Brood kon het tij ook niet meer keren bij de club uit Breda, die uiteindelijk degradeerde.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FWAjacied
Officieel nu ook. Denk wel dat dit een goede is.
0 0
trooop
Dit is een goeie. Nuchter, slim en ruimdenkend. Ik hoop dat het doorgaat.
0 0
Web
Ik kan van alles er van vinden, maar ik weet gewoon niet wat voor trainer het is
Binnen Ajax zal hij er ongetwijfeld goed op staan, prima persoon voor de camera, correct en netjes, ben erg benieuwd
0 0
Aad82
Heel goed dit!
0 0
jaripettersson
Prima nieuws op de vroege morgen!
2 0
Mikes
Dit is een heel ambitieus plan van Ajax. De volgende kale voetbalgek als trainer. Als hij de trainer wordt ben ik daar heel blij mee. Heeft een bijdrage geleverd aan het boek de Val van Oranje. Wat hij daarin vertelde was enorm interessant en lijkt heel erg veel op wat Ten Hag heel vaak zegt. Echt een detaillist die spelers en vooral creatieve spelers echt beter heeft gemaakt bij Excelsior. Bij Excelsior ook goed gepresteerd, bij NAC niet maar die selectie was zo dramatisch slecht, daar kon je niet mee presteren.
9 -1
Liam
Goeie reactie, alleen dat 'kale voetbalgek'....is niet echt mijn humor.
0 -5
Mikes
Ooh het is geen humor hoor. Na Bosz, Keizer en Ten Hag (de Boer ook als hij geen implantaten liet zetten) hebben we weer een kale trainer, redelijke trend. Bosz en Ten Hag zijn ook 2 voetbalgekken. Dus de combinatie kale voetbalgek lijkt mij gepast hier, juist een compliment.
0 0
Lazell
Is geen humor, is feitelijk juist. Hij is kaal en hij is voetbalgek.
En Bosz / TH waren ook kaal en voetbalgek.

Ik zie niks raars.
2 -1
Ferd
Ik zou zijn komst ook toejuichen.
1 0
Juichtoon
Ja zo praat je alles recht.
1 -5
Mikes
Hij heeft het bij Maritimo (hoogste plaats ooit), Belenenses (kampioen geworden), Eindhoven (pakte een periode en werd 4de) en Excelsior (heel) goed gedaan. Dat er 1 minder half jaar bij zit in een team, waarvan jij hopelijk ook zag dat er enorm veel kwaliteit ontbrak, kan gebeuren toch?
7 0
MarcOndertwix
Ambitieus hoor! Ajax moet alleen wel wat doen aan de kale trainer-fetish
1 -5
Schip
Mijn eerste reactie was 'WTF'. Hebben ze niemand uit eigen gelederen om door te schuiven? Er zal flink wat talent aankomen straks. Wat doet Streppel tegenwoordig? Of Schippie?
0 -9
MPAjax
reiziger wordt assistent ajax 1 en bogarde blijft bij jong samen met van der gaag
1 0
LuisManuelOrejuela
Streppel haha. Alsjeblieft niet weer van dat ouwe jongens krentenbrood. Laten we anders Maaskant polsen. Of misschien wil Advocaat nog wel een keertje opdraven. Nee graag een vernieuwende trainer in plaats van het bekende oud-voetballerskartel. Van der Gaag lijkt me uitstekend.
7 0
Liam
Streppel is van zelfde leeftijd als Van der Gaag. Just sayin.
Niet dat ik Streppel wil want hij liet Frenkie niet eens spelen. Ik zou Pastoor een goeie vinden voor de beloften. Maar Van der Gaag is ook prima.
0 -4
Ferd
Waarom zou pastoor goed zijn?
2 0
Ferd
Mijn eerste reactie was ook 'WTF'. Maar dan een 'WTF briljante aktie'. Een moderne trainer, aanvallend ingesteld, die spelers echt beter maakt. Een Ten Hag light, perfect voor Jong Ajax.
7 0
insectenverdelg
schjppie heeft teveel haar.....
0 -2
Mikes
Hahaha wat? Jij wil Streppel en vd Schip verkiezen boven vd Gaag?
Doe je wel eens tactische analyses van spelopvattingen?
Streppel is een oerconservatieve trainer, die tactisch matig is
Vd Schip is een typische NL trainer.
Vd Gaag onderscheidt zich juist enorm. Zonedekking, omschakelmoment als belangrijkste momenten in voetbal zien, verdiepen in materie van allerlei buitenlanders etc.
7 0
AjaxPassion
Ik had vd Gaag (in zijn Excelsiortijd), naast ten Hag, inderdaad ook in mijn achterhoofd als optie om Bosz te vervangen. Vond dat hij Excelsior goed en technisch voetbal liet spelen. Ik juich het dus ook toe.
2 0
Van Reenen
Op termijn misschien de opvolger van Eric ten Hag. Maar ik verwacht t.zt. ook Schreuder dan terug.
2 0
AjaxPassion
Als Alfred het goed doet daar, dan blijft ie in Duitsland hoor.
1 0
ETM
Heitinga?
Van der Gaag aanstellen voor JA is ongeacht hoe hij het zou doen wel ambitieus. Een soort luxe dat dat kan. Dat is toch een trainer die zo in de eredivisie een baan kan krijgen?
Veel weet ik niet van hem maar het staat me bij dat hij geroemd werd als aanvallend ingestelde coach die idd spelers beter maakte.
3 0
Mikes
Zijn wel veel diepgaande interviews met hem te vinden. Ik weet niet of je het boek Val van Oranje hebt, maar daar staan iets van 6 pagina's over zijn gedachtes en wat hij belangrijk vind.
2 0
Gerard36
streppel? die gaf zelfs frenkie de jong weinig speeltijd bij willem 11
3 0