Ajax' grasmat eindigt gedeeld tweede

FinnDekker, 21-05-2019 om 12:55, 7735 views, VVCS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Het veld van Ajax in de Johan Cruijff ArenA is tweede geëindigd op de ranglijst van VVCS. Het moet de tweede plek wel delen met de mat van PSV in het Philips Stadion.

De Kuip van Feyenoord had wederom het beste veld van de Eredivisie. De Rotterdammers kregen van alle aanvoerders in de Nederlandse competitie gemiddeld een 4,94 op een schaal van 1 tot 5. Ajax en PSV kregen beide een 4,35.

AZ volgt op plaats vier met een 4,29. Het is geen verrassing dat de clubs met kunstgras allemaal onderaan staan. FC Emmen had het slechtste veld, zo vonden de captains. De promovendus kreeg een 1,29.

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Laat de KNVB iets met de data doen. Clubs die onder een 3 scoren, moeten verplicht een nieuwe grasmat en dat komt onder supervisie van de bond. Het is toch idioot dat je bij de amateurs 10x betere velden hebt dan bij de profs..
0 0
RJB1979
Kan toch wel hartelijk lachen om de zelfspot van een Feyenoorder die "Hamas, Hamas, wij hebben het beste gras." Twitterde.
1 0
Patrick78
Dus twee CL - voorrondes voor Feyenoord en drie voor ons?
0 -2
de_pitbull
Daar wordtt ook niet 3 keer per week gestreden.
2 -2
Kokakola
En wat zijn ze trots op deze eerste plaats.
2 -2
Pauw
Media over de grasmat als het een keer glad is: ''zE kRijGeN heT nOG alTiJD NieT VoOr ElkAaR EeN FaTSoEnLiJke grASmat Te ReALiseReN''.
1 0
TontoKarnaggel
Zelfs dit gaat de goede kant op, als we niet oppassen blijft er niks te zeiken over....
2 0
glob
Hoe laat is de huldiging. Wordt deze op NPO uitgezonden of alleen op Fox?
5 -6
de_pitbull
Nee alleen bij de Fabeltjeskrant.
0 -1
pizzapunt
Toch knap eigenlijk als je kijkt naar eigen ontwikkeling. Kijk voor de grap eens wat wedstrijdbeelden van 10 jaar geleden terug; de mat is écht 100x beter geworden. De keeper stond toen gewoon op een zandvlakte en de graszoden vlogen alle kanten op.
2 0
Bazenvan95
De Arena ontwikkelt zich over de jaren van een koud gebeuren tot een geweldig stadion. Door de verbouwing en het verwijderen van de grachtis er veel meer sfeer en veel meer eenwording met supporters, de grasmat is tegenwoordig prima, laat staan de Naamsverandering die de geest van Johan heeft vereeuwigt! We moeten trots zijn op wat het nu is en alle mooie potten die er inmiddels, vooral afgelopen seizoen in die hoedanigheid zijn gespeeld.
5 0
Ajax#1900
Komt omdat we nu een hybride mat in ligt. Doen steeds meer clubs. Groningen ook bijvoorbeeld.
1 -1
Capi86
Klei. Doordat het gras niet kon hechten vlogen de plaggen er jaren lang van de zolen af. Tegenwoordig dankzij de verbeterde technieken en het dak meer open te gooien gaat het al stukken beter.
0 0
Redrum
Een zeer knappe prestatie van Feyenoord dit. Vergeet niet dat die grasmat het extra zwaar te verduren heeft gehad door al die bekerwedstrijden in eigen huis. Het scheelde dan weer wel dat ze slechts één Europees potje hoefde te spelen dit jaar. Dit maakt een hoop goed voor Feyenoord denk ik.
21 -2
ajaxajaxajax
Dirk Kuijt zal al wel op de Coolsingel staan........
2 0
MennoJerry
Dat is ook wel eens anders geweest..
0 0