'Ten Hag voelt bepaalde drang om te blijven'

FinnDekker, 21-05-2019 om 07:15, 5191 views, NOS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Freek Jansen verwacht dat Erik ten Hag bij Ajax blijft. Dat vertelt de Ajax-watcher bij Sportforum van de NOS. De trainer zou nog niet klaar zijn bij de Amsterdammers, ondanks het succesvolle seizoen 2018-2019.

'Hij voelt ook een bepaalde drang om te blijven. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil hem ook absoluut niet laten gaan en ze zijn in gesprek over een nieuw contract. Dus er zijn de nodige piketpaaltjes geslagen, waardoor hij graag wil blijven', aldus Jansen.

Ten Hag was anderhalf jaar geleden in de winterstop de vervanger van Marcel Keizer. Zijn eerste halfjaar verliep niet vlekkeloos bij Ajax. Dit seizoen werd de titel gewonnen, pakte men de KNVB Beker en haalde Ajax de halve finale van de Champions League. 

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
Dat noem je een contract.
0 0
Bocarra
Jansen vind een aantal dagen geleden nog dat ten Hag moet cachen en zeker weggaat. Nu hij hem gesproken heeft is hem duidelijk dat ten Hag een missie heeft.
0 0
behangdelul
Waarom komt Freek Janssen altijd met feitelijk oud nieuws, nooit even een scoop of analyse oid
0 0
OKP-AFCA
Om dezelfde reden dat AS bij elk nieuwsbericht toevoegt of laat staan wat iedere lezer van dit bericht ook wel weet? (Wat er gewonnen is dit seizoen o.a.)
0 0
Babayaka
Omdat hij bij schijnbaar nieuw nieuws het altijd mis heeft.
0 0