Traoré: 'Onana was mijn eerste vriend bij Ajax'

FinnDekker, 20-05-2019 om 19:20, 9082 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lassina Traoré zit op zijn plek bij Ajax. De spits kwam afgelopen winter over van Ajax Cape Town en moest wennen aan de omstandigheden in Amsterdam, maar voelt zich inmiddels thuis. Samen met Ajax TV keek Traoré terug op zijn eerste halfjaar. 

De spits mocht na zijn komst gelijk met het eerste mee op trainingskamp naar Florida. 'Het was geweldig. Ik heb er erg van genoten. Ik vond het heel erg leuk.' Daar werd Traoré gelijk goed ontvangen, zo stelt hij. 'Ze hebben mij goed geholpen. Vooral Onana, want hij spreekt ook Frans. Onana was mijn eerste vriend bij Ajax.'

'Daarna hebben ook Dusan en Klaas-Jan mij heel erg geholpen om mij beter te voelen.' Maar uiteindelijk gaven zijn sterke prestaties pas echt een goed gevoel. 'Het gaf mij meer zelfvertrouwen.' Over het gehele seizoen als team is Traoré minder positief. 'Het was geen goed seizoen. Vorig seizoen is Jong Ajax eerste geworden en nu elfde.'

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
Hij zat tijdens de huldiging de hele tijd met die beker in zijn handen, heel aandoenlijk.

Een roofdier voor de goal deze jongen en hij heeft verschrikkelijk veel honger. Dit gaat echt een topper worden.
0 0
AnsB
Ook hier weer goud waard: Tadic en Huntelaar.
Ik kan er maar niet over uit hoe goed Ajax dit seizoen heeft gepresteerd, op alle fronten en in alle geledingen (die bij het eerste zijn betrokken, haha).
Ik geniet nog steeds na en heb ongelofelijk veel waardering voor hoe er is gepresteerd door (bijna) iedereen. En dankbaarheid, niet te vergeten, voor zoveel vreugde en wonderschoons.
6 0
ETM
En dus Onana. Onana is een bijzondere vogel, met in sociaal opzicht ook bijzondere kwaliteiten. Diederik Boer was dol met Onana, Sanchez, Traore, Ziyech..
Ziyech en Onana lijken heel belangrijk voor de sfeer.
Tadic en Huntelaar bewijzen dat ze ook mentoren kunnen zijn. Dat wat verwacht wordt van oudere spelers, maar lang niet altijd werkt. Daarbij scheelt het dat ze ook op het veld respect afdwingen en op trainingen.
1 0
Vincenzo3
Zeker een bijzondere vogel.
Heb veel afleveringen van Inside Ajax gekeken en soms kwam de vraag naar voren aan de speler die aanschoof, met welke teamgenoot zou je een dagje willen ruilen? Vaak was het antwoord Onana, gewoon omdat ze benieuwd waren wat hij deed.
0 0
AjaxDaniel
Je zou juist denken dat Bande een goede vriend van hem zou zijn, is een landgenoot.
0 0
Realismus
Bande is vaak ongezellig
0 0
Ajax#1900
Hij heeft wel een winnaarsmentaliteit haha. Lijkt mij wederom een prima aanwinst.
7 0
gi0vanni
Deed het prima in de voorbereiding, ook tijdens zijn debuut bijna gescoord. Had er eigenlijk in gemoeten dus de bal de volgende x iets minder aan de onderkant raken. Maar dat hij gelijk in scoringspositie komt is dus al een goede kwaliteit.
1 0
Ajax#1900
Hij is ook erg bedrijvig vind ik. Dolberg moet echt een goede voorbereiding draaien om kansen te blijven krijgen.
0 0
talent020
Dolberg heeft het talent wel, maar hij moet er harder aan gaan trekken, met een gretige Huntelaar en Traore die veel arbeid verrichten, en Tadic die ook nog in de spits kan spelen, zal hij meer moeten laten zien dan dat hij nu doet, en als hij minder speelt in iedergeval actiever zijn,
0 0
insectenverdelg
Hij zet met een goede actie ook nog de aanval zelf op.
0 0