Brobbey: 'Heb al veel aanbiedingen gekregen'

FinnDekker, 20-05-2019 om 18:45, 30633 views, VTBL |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Brian Brobbey staat in de belangstelling van veel internationale topclubs, zo blijkt uit uitspraken van de spits bij VTBL. De talentvolle spits uit de jeugd van Ajax en kersvers Europees kampioen O17 geniet vooral interesse uit Engeland, maar kiest voor een langer verblijf in Amsterdam.

Brobbey wil namelijk graag de volgende spits zijn die vanuit de jeugd doorbreekt bij Ajax. 'Een spits uit eigen jeugd is altijd mooi toch? En het is ook wel weer tijd. Mijn doelstelling voor komend seizoen is debuteren in het eerste, dat is de lat die ik leg voor mezelf. Ik wil ook vast uitkomen voor Jong Ajax, want dat is het niveau waarvan ik beter word.'

'Ik heb al veel aanbiedingen gekregen, vooral uit Engeland. Mijn omgeving wil dat ik hier blijf en mezelf rustig ontwikkel, dat voelt voor mij ook als de beste optie.' Aan vergelijkingen met bijvoorbeeld Romelu Lukaku heeft de aanvaller weinig, zo stelt Brobbey. 'Ik ben Brian Brobbey, ik doe mijn eigen ding.'

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Godenzoon24
Hopen dat het dan ook lukt! Zodat we weer een voorbeeld hebben. En dan nu een x voor de spitsen. Dat is namelijk al lang geleden.
0 0
René Brouwer
Dat hoor ik graag als 65 jarige supporter, maak jezelf én Ajax beter, een ideale doelstelling en waar ik van hou:CLUBLIEFDE!
1 0
Rentokill
Thats the spirit. Concurrentie aangaan met Traore. Ook benieuwd naar Gravenberch. Is koppie onder gegaan doordat ze hem voor zn leerproces op andere plek zetten. Tijd om weer boven te komen.
0 0
Marcao
En daarom is het cruciaal dat Ajax dit jaar Europees “terug” is. Talenten als Brobbey blijven gewoon, als E slim zijn. En anders nemen ze gezellig de El Ghazi-route. Tot nooit meer ziens, in dat geval.
1 0
ETM
Helemaal waar. De halve finale CL heeft Ajax niet alleen extra aanzien opgeleverd voor het oog van de wereld, maar ook voor de spelers van Ajax zelf.
1 0
Eastwood
Zit een goede kop op die jongen. En er komt nog verstandige praat uit ook.
3 0
T.reckveugel
Verfrissend. Ajax is nu weer de topclub waar iedereen voorheen.voor wegging
0 0
Sterretje73
Is Brobbey van de buitencatagorie ? Net als Unuvar ? Dat zijn namelijk de twee namen die ik via alle kanalen voorbij zie schieten elke keer. Mooie, verstandige woorden en idd wordt het weer eens tijd voor een echte Ajaxspits uit de eigen jeugd.
0 0
MaximilianRosse
Eindelijk een spits in de jeugd die het 1e kan halen. Hoop zo dat zijn contract wordt opengebroken op zn 18e. Heb veel vertrouwen in hem.
1 0
Jan Doedel
Hou nu al van hem haha.
Hoop zo dat deze jongen t gaat redden. Zou een goed voorbeeld zijn voor al dat jonge talent dat veel te vroeg vertrekt en waar je nooit meer wat van hoort.
3 0
afcasven1995
Klasse Brobbey!
4 0
Mokum31
Dat gaat ook gebeuren
Aankomend seizoen gaat hij minuten maken
2 -1
FrankBeton
Ik denk van nog niet. Eerder Traore in de spits en Pereira op de linkerflank.
1 0
behangdelul
Weer dat schijt Engeland...zo blij als we daar volgend jaar van af zijn. Lopen zat goede voetballers daar maar ze moeten per se een 5e en 6e A-elftal vullen. En ja wij halen ook jeugd maar die halen we voor het eerste, niet onder het motto: 100 halen en misschien slaagt er wel eentje
2 0
vdhaas
Hoezo zijn we daar vanaf?
0 0
Ajax#1900
Door de Brexit zal het lastiger worden
1 0
D4nny
Hoe dan?
0 0
behangdelul
Na de Brexit mogen ze geen minderjarigen meer naar Engeland halen.
0 0
D4nny
Niemand weet hoe die Brexit eruit gaat zien dus daar kan je niet zeker van zijn. De FIFA regels stellen inderdaad dat beide clubs in een EU gebied moet liggen om een speler tussen de 16-18 te contracteren dat klopt.

Maar welke regels/uitzonderingen etc de Brexit aan zich gekoppeld krijgt weet niemand. Je kan dus niet zeggen dat het lastiger zal worden aangezien we er nog helemaal niets van weten.
0 -1
Ferd
je loopt nu heel erg op de regelgeving vooruit. Je weet niet wat voor deal EU en UK gaan sluiten.
0 0
MPAjax
alleen het koningshuis mogen ze nog adopteren
0 0
JSF
Heel verstandig. En blijf aub uit de buurt van die pizzabakker
7 -1
iammike
Neem aan dat hij komend jaar ze spits van Jong Ajax wordt. Traoré vast naar Ajax 1 en af en toe bij Jong Ajax wanneer Brobbey de U19 moet helpen bij Youth League of topwedstrijden. Dolberg zou ik verkopen en Tadic 1e spits maken met Huntelaar als pinchitter. Traoré zou ik een groot aantal van de eredivisie wedstrijden laten spelen.
2 0
Godenzoon24
Of Dolberg jaartje verhuren aan Vitesse/Heerenveen ofzo. Als laatste kans!
0 0
JanTa
Heel verstandig. Voor dat je het weer ben je dan alweer verhuurd aan een 1 of andere Griekse club.
2 0
JPM
Goede teksten van Brobbeast.
2 0