Scherpen sprak L'Ami: 'Moet stabieler worden'

JesseTH, 19-05-2019 om 23:10, 5601 views, VTBL |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Kjell Scherpen heeft van Carlo l'Ami te horen gekregen dat hij stabieler moet worden in zijn prestaties. Het is aan de jonge doelman om daaraan te gaan werken wanneer hij aan de slag gaat in Amsterdam en daar kijkt hij naar uit.

'Dat is een moment van trots, dat zo’n grote club interesse in je heeft', vertelt Scherpen in de uitzending van VTBL. '19 juni is de eerste training, dus dan ga ik aansluiten. Ik heb er heel veel zin in. Het is een hele mooie uitdaging voor mij. Er zit nog heel veel rek in, dus ik ga alles proberen om dat eruit te halen.'

In de afgelopen tijd sprak Scherpen al met L'Ami en zijn grootste verbeterpunt kwam daar al uit voort. 'Ik moet wat stabieler worden. Het gaat dit seizoen met pieken en dalen, maar eigenlijk moet je als keeper standaard een 6,5 keepen. Het is misschien niet raar dat het met pieken en dalen is gegaan, maar als je op het veld staat, moet je presteren.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jarenfan
Is dat wel zo'n verstandige keuze geweest hem erbij te halen,.......
0 0
vdhaas
Ben blij dat l'ami zich inmiddels minder irritant loopt te gedragen op de bank en dat hij zich slechts nog met keepers bezig houdt.

Het advies is natuurlijk een open deur waar je niks mee kan. Hoe word je stabieler? Hopelijk is er een plan, of tenminste wat details.
0 0
Freddy Al
Ik denk dat een ex-speler die vaak geconfronteerd is geweest met zijn verbeterpunten meer geneigd is om die ook te herkennen bij anderen.
Een Marco van Basten had die neiging minder omdat hij uitgaande van zijn eigen klasse minder inzicht had in de oorzaken van het niet presteren.
Ik heb vertrouwen in Carlo L'Ami en geloof dat hij deze jongen op een hoger niveau kan krijgen.
0 0
Ajax114
Hahahaa Carlo Lámi is zelf nooit stabiel geweest als keeper en gaat dan even de wijseus uithangen.
1 -3
Ozymandias
Wat een absurde reactie... L’Ami is de keeperstrainer van Ajax en misschien wel de beste die Ajax ooit heeft gehad. Waarom zou hij als trainer worden beoordeeld op de kwaiteit die hij als speler had? L’Ami is een geweldige vakman onder wiens leiding Stekelenburg, Vermeer, Cillessen en Onana zich allen geweldig hebben ontwikkeld.
2 0
Radikaal
Dat van het goede paard en de goede ruiter. Van Gaal was ook geen ster. Peter Bosch was ook niet meer dan degelijk. Bergkamp en van Basten waren uitzonderingen als voetballers, maar tot dusver niet als trainers. Aan de speler Ten Hag heb ik ook geen herinneringen. Als trainer heeft l'ami intussen best een cv.
0 0
karimbu
Sinds hij aan T roer is. Steek cillessen onana keepen erg sterk. Vermeer ook goede periode gehad. Ligt ook aan de keepers zelf maar wil Carlo toch echt ook wat credits geven
0 0
MickS
Verstandig van Scherpen dat hij aan wil sluiten bij Ajax en de eredivisie durft in te ruilen voor de KKD, en dus niet nog een jaar op huurbasis bij Emmen wil spelen.
Alleen al omdat je dan getraind wordt door L'Ami, een van de beste keeperstrainers ter wereld, en onderwijl meetrainen met het 1e van Ajax, écht ballen leren tegen houden.
Ik ben heel benieuwd waar deze jongen over een jaar staat!
1 0
Petterson1964
Pittige uitspraak van L'ami.
Als dat maar geen rechtszaak gaat worden.
1 -4
Minsc
Knap advies hoor. "En je moet meer ballen tegenhouden", pfff.
3 -6
Lazell
Dus? De uitdaging zit 'm in de uitvoering, niet in het advies. Niet zo cynisch.
1 0
Roels
Valt mee, Scherpen heeft dit seizoen een aantal x een 9 gescoord. Maar ook best een paar keer een 3.
4 0
AFCAMM
Ajax kijkt naar zijn sterkste wedstrijden. Die laten zien wat hij kan. Het niveau dat hij daarin haalde moet simpelweg de standaard worden en van daaruit kan hij zich dan nog verder ontwikkelen. Hij keepte lang niet altijd fantastisch, maar dat bepaalt niet zijn potentie... ik heb er vertrouwen in dat onze staf goede dingen met hem gaat doen. Of hij dan onze eerste keeper wordt valt nog te bezien. Maar dat Ajax het er op waagt is niet meer dan logisch.
10 0
AFCA-B93
Hoewel ik zelf niet zo ondersteboven ben van Kjell, heb ik wel heel veel vertrouwen in L'Ami. Die man heeft vanaf dat hij werkzaam is bij ons steevast de 1e keeper van Oranje afgeleverd. Ben heel erg benieuwd naar wat er van Kjell gaat worden.
2 0
Ozymandias
Inderdaad, L’Ami is een beetje een vreemde vogel maar het ontwikkelen van keepers kan hij als geen ander.
0 0
Jelephi
Exact. Lami is een bewezen goede trainer.

Alleen Ben ik bang dat scherpen niet het talent heeft.
0 0
Remark
Dus je vindt Lami een bewezen goede trainer, maar acht hem niet in staat een talent op waarde te schatten. Hmm...
0 0
3*stars*3
Idd, vaak kritiek op hem geweest maar onterecht imo.
Ajax 1 keepers zijn duidelijk beter geworden onder hem en internationals.
Onana gaf ook aan hoe belangrijk hij was voor hem.
3 0
Benleiden
Sterke observatie! ;)
1 0
EricAjax1
Ben benieuwd. Als hij zich sterk ontwikkeld in zijn eerste 2 jaren kan hij uitgroeien tot een goeie keeper. En anders hebben we maar een paar tom verloren. Prima risico
8 0
MankeNelis
Goed gezien van L'Ami....
3 -3