Scherpen verkozen tot FC Emmen-speler van het Jaar

ThijsZwagerman, 18-05-2019 om 20:55, 3971 views, RTV Drenthe |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Toekomstig Ajacied Kjell Scherpen is in het jaar-klassement van RTV Drenthe verkozen tot Speler van het Jaar van FC Emmen. De 19-jarige doelman hield zijn aanvoerder, Anco Jansen, op gepaste afstand achter zich.

Scherpen behaalde 131 punten in de strijd om de 'Bartjes Bruinen Bonen Bokaal', zoals de naam van de ereprijs luidt. Jansen werd tweede met 100 punten. Middenvelder Glenn Bijl completeerde de top drie met 53 punten. In de winterstop voerde Scherpen het klassement al aan met tweemaal zoveel punten als Jansen en die voorsprong gaf hij in de tweede helft van de competitie dus niet meer weg.

Scherpen speelde afgelopen woensdag zijn laatste wedstrijd voor FC Emmen. In het duel met FC Groningen werd de boomlange doelman een kwartier voor tijd een publiekswissel gegund door FC Emmen-trainer Dick Lukkien. Komende zomer maakt Scherpen de overstap naar Ajax, waar hij eind april voor vier seizoenen tekende.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAMM
Mensen, hij had voor de winterstop al twee keer zoveel punten gehaald. Toen was dat drama nog niet eens gebeurd. Daar heeft het weinig mee te maken. Hoeveel van jullie kijken in het stadion naar wedstrijden van Emmen?
3 0
Dennisjez
Ik zie op tv ook wel dat deze jongen niet goed genoeg voor Ajax is. Helaas maar waar
1 -3
AFCAMM
Dat weet ik niet. Maar daar gaat dit artikel ook niet over.
1 0
mvdk
Ondanks wat die jongen heeft meegemaakt is hij toch gewoon doorgegaan. Het getuigt in ieder geval van karakter! Ik ken namelijk een hoop mensen die al om een klein dingetje thuis gaan zitten jammeren. Deze jongen verloor plotseling zijn broer, een verschrikkelijk familiedrama, maar stond er! Daarvoor verdient hij een groot compliment! Op zo'n moment en zeker op zo'n jonge leeftijd is het niet makkelijk om meteen weer door te gaan, maar hij deed het gewoon. Daar heb ik respect voor, want ik weet hoe het is om zoiets op jonge leeftijd mee te maken.
6 0
Simpelishetmoeilijkst
Dat hrb jr mooi verwoord, en sorry dat het jou ook gebeurd is.
Hopelijk gaat deze jongen het goed doen bij Ajax.
2 0
Murtagh
Totaal onterecht alleen maar om zijn zielige verhaal verkozen
2 -7
Mocrodammerr
hahha ze hebben wel humor in Emmen. Die Anco had het natuurlijk moeten worden.
4 -11
didierajax020
Niet lullig bedoeld maar uiteraard had die Anco Janssen 'm moeten winnen. Die speelde prima potten de tweede seizoenshelft.
1 -5
Ajax114
Dan moet de rest wel heel slecht zijn geweest, LOL. Hele aardige jongen maar hopeloos slecht.
3 -10
Van Reenen
Sorry hoor, maar ik hecht meer waarde aan de kennis van de scouts van Ajax dan aan die van jou. Deze doelman speelt ook bij Oranje en als je er niets van kan, word je niet geselecteerd. Dus: onzin bijdrage.
7 -4
Ajax114
Heb je het over dezelfde scouts die Lamprou, Kristensen en Magallan hebben gescout :-) ?
0 -2