'Ajax wijst bod ManU op Onana af'

BartVeenstra, 18-05-2019 om 09:47, 21747 views, Daily Record |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Manchester United heeft in de afgelopen weken twee teleurstellingen opgelopen. De Engelse club had graag André Onana en Matthijs de Ligt willen overnemen van Ajax, bood op beide spelers, maar zal beiden niet naar Manchester zien komen, zo schrijft de Daily Record.

'Ajax heeft het bod van de club uit de Premier League op Onana afgeslagen, terwijl Ajax' tienercaptain Matthijs de Ligt duidelijk heeft gemaakt de intentie heeft om ergens anders te gaan spelen', aldus de Britten.

De Engelse krant schrijft dat Ajax de waarde van Onana inschat op zo'n veertig miljoen euro. Wat niet wordt gemeld, is dat de Kameroener onlangs met Ajax overeenkwam om nog een seizoen te blijven. Manchester United heeft haar vizier nu gericht op oud-Ajacied Jasper Cillessen. 

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Simpelishetmoeilijkst
Helaadis die club middelmaat geworden. Was een prachtige club , torn Bobby Charlton er nog speelde, en dat wil ook zeggen dst ik al lang meega bij Ajax!
, langer dan de meesten hier.
0 0
Youri08
Haha, wat een luxe. Gewoon kunnen zeggen dat je geen interesse hebt in ManU.
0 0
ram
Manchester heeft toch gewoon De Gea...? Je gaat Cillessen of Onana toch geen tweede keeper zetten joh, doe normaal.
0 0
Ferd
Want Cilissen heeft nu een basisplaats wil je zeggen?
0 0
Ardoe
Want hij wil weg om ergens anders weer lekker bankzitter te zijn wil je zeggen? Oh en ken je namen.
0 0
vdhaas
De gea is op de weg naar buiten.
1 0
Ajax75Amsterdam
Was het niet Onana die met veel plezier achter het stuur zat in de bus met een grote smiley. Maar ze zullen het toch ook al vanaf zondag officieus gevierd hebben en woensdag TM 4.30 uur in de ochtend en dan het museum P nog .

Hoop overigens dat hij wel blijft ? Dacht eigenlijk dat het al duidelijk was na eerdere berichten dat hij nog een seizoen zou blijven .Maar goed de voetballerij is in deze tijden altijd heel spannend Ben benieuwd.
0 0
Cupmetgroteoren
Er was wel iets aan de hand met onana tijdens de viering. Normaal gezien is hij een van de gangmakers. Kan zijn dat ie brak was naar kan ook zijn dat er privé omstandigheden waren. Is de volgende dag gelijk naar Kameroen vertrokken. Zijn broer is al eerder overleden.
1 0
JesusZoonVanGod
Inderdaad nou niet bepaald het elftal waar je op dit moment voor wilt spelen. Ze gaan komend seizoen flink de steigers in om een nieuw elftal neer te zetten. Daar valt het komende seizoen of misschien wel seizoenen niet heel veel van te verwachten. Zeker als je je bedenkt dat de concurrentie mijlen ver voor ligt.

Daarnaast hebben ze ook gewoon weer een type Fergusson als trainer nodig.
2 0
Ozymandias
United heeft volgens mij juist geen type Ferguson nodig maar een type Guardiola/Pochettino/Klopp. Ferguson was vooral een echte Britse 'manager' die de tactiek en trainingen aan zijn assistenten overliet. United heeft volgens mij juist iemand nodig met een duidelijke tactische visie die een duidelijke lijn kan uitzetten voor de spelersgroep van United. Maar voordat United een nieuwe hoofdtrainer aantrekt moeten ze eerst een 'Director of Football Operations' aanstellen (waarbij Woodward dan een rol als 'Director of Business Operations' krijgt) en die de taak geven om een 'Director of Requitement' en een hoofdtrainer aan te trekken. Vervolgens zullen die twee samen de voetbal kant van United (en dan met name de scouting) de 21e eeuw in moeten brengen. De problemen bij United zijn structureel en zolang die niet eerst worden aangepakt zal elke hoofdtrainer daar mislukken.
0 0
BGB
Was ie daarom zo chagrijnig bij de huldiging en continu met zn telefoon bezig?
0 0
ajaxminimax
De verhalen gingen dat hij hartstikke brak was
0 0
InOost
Dat viel me ook op. Hij was erg afwezig en ook toen hij de schaal kreeg wilde hij hem eigenlijk zo snel weer weg.
0 0
waayop
Ja, was opvallend, deed ook gelijk zijn medaille af en kwam niet heel vrolijk over. Wellicht door familieomstandigheden of speelt er iets anders.
0 0
ajax4lifebaby
40 miljoen voor een keeper, hoeveel zijn onze spelers dan wel niet waard de tering
0 0
AFCAjax
Onana is ons meer waard als 40 miljoen hoor. zie maar een vervanger te vinden.
0 0
Kikke
Gelukkig! Alle aanbiedingen Onana afwijzen! Pff hebben we hard nodig, maar aub laat hem niet merr op de lijn keepen en laat hem zelf uitkomen et cetera! Onana echt wel beter dan Cillessen..
1 0
TNS
Zal een onzin gerucht zijn... maar de situatie is wel interessant! Cillissen lijkt beschikbaar, Kies je voor nog een jaar Onana, met een Cillissen die naar een andere ploeg vertrekt? De opvolging van Onana zal dan volgend jaar een probleem worden. Een optie zou zijn om nu Cillissen te halen, zodat je de komende 5 jaar een prima keeper hebt. Ben benieuwd. Wellicht schatten ze in de Kotarski er volgend jaar klaar voor is?! Met het oog op een Nederlandse kern en stabiliteit/coaching van achteruit zou ik eerder voor Cillissen kiezen.
0 0
Santiago
Heb liever Onana
1 0
Stone020island
Er zijn meer keepers in de wereld dan cillessen. Is maar dat je het weet hoor
1 0
AFCAwooz
Valt iets voor te zeggen!
0 0
Suarez16_
Als ManU serieus 40 miljoen op Onana biedt zou ik toch maar eens bij Cillessen gaan informeren. Ik ben blij dat Onana nog 1 jaar blijft, maar als Cillessen hier de laatste jaren van zijn carriere wil keepen dan moet je hem wel halen voordat Benfica hem koopt.
3 -2
Liniaal
De laatste jaren? Hij is net 30, die kan nog minstens vijf jaar mee.
0 0