Blind over Nouri: 'Echt een brok in mijn keel'

BartVeenstra, 17-05-2019 om 13:20, 4336 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Daley Blind vindt het bijzonder dat de vader en broer van Abdelhak Nouri donderdagmiddag aanwezig waren tijdens de huldiging van Ajax. De verdediger spreekt over een 'emotioneel moment'.

'Ik kreeg echt een brok in mijn keel toen zijn vader aan het woord was', zegt Blind tegenover Veronica Inside. 'Een heel emotioneel moment. Als je ziet hoe het publiek erop reageert, is dat fantastisch. Het is fantastisch dat zijn vader en broer hier aanwezig wilden zijn voor Nouri.'

Wat betreft de huldiging heeft Blind verder enorm genoten. Daarnaast werd er woensdagavond al een kampioensfeest gevierd en de verdediger klinkt daardoor wat schor. 'Mijn stem heb ik gisteravond in de club gelaten. Het was een besloten feestje, we hebben genoten als team. Ik denk dat iedereen die een paar drankjes op heeft wel loskwam. David Neres spant dan wel de kroon. En ja, Kasper is een fantastische jongen. Hij was aardig los gisteren', aldus Blind, die tot slot de vraag krijgt of zijn lever nog wel meer bier aan kan. 'Ik ben goed getraind', grapt hij.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
glob
Dolberg aardig los!! Hou dat vast Kasper!! Goed bezig.
1 0
mickey2602
Als hij maar niet té los gaat,straks blesseert ie zichzelf en zijn we weer terug bij af;-)
0 0