Huntelaar: 'Die Denen zeggen nooit nee'

FinnDekker, 16-05-2019 om 21:20, 12626 views, VP |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het huidige Ajax is het leukste team waar Klaas-Jan Huntelaar ooit mee heeft gespeeld, zo bekent de spits bij Voetbal Primeur. De aanvaller vindt de sfeer in de ploeg fantastisch. Iets wat ook op de huldiging naar voren kwam.

'We hebben een leuk en een fris team. Het zijn goeie gasten, allemaal heel erg open. Dit is de leukste groep die ik ooit heb meegemaakt.' De selectie valt wel uit elkaar, gezien de interesse in veel spelers. 'Natuurlijk ga je dat dan missen, maar er komen ook weer nieuwe spelers bij. Zo gaat dat in het voetbal, dat heb ik wel vaker meegemaakt. Het grootste feestbeest? Rasmus Kristensen. Die Denen zeggen nooit nee.'

Ook de band met de supporters is geweldig, vindt Huntelaar. 'We hebben onze emoties samen gedeeld bij Europese wedstrijden en competitiewedstrijden. Dat waren mooie momenten. De mensen leven mee en het betekent veel voor ze. Dat is mooi om te zien, ook voor ons. Zo komen er extra krachten bij spelers vrij.'

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jariiii
Je wéét helemaal niet of de selectie uit elkaar gaat vallen. De Ligt zal gaan, maar ik heb goede hoop dat de boel verder bij elkaar blijft, misschien op één speler na.

On: topgozer, Huntelaar. Deze titel is hem van harte gegund.
0 -1
AFCAPolarBear
Ben ik de enige die de pijn van de verloren halve finale nu meer gaat voelen? Omdat we eerst nog kampioen moesten worden, heb ik de pijn van de laatste minuut tegen Spurs verdrongen. Maar nu het seizoen voorbij is, ga ik me pas realiseren wat voor uitzonderlijke groep we hebben en zeker redelijke kans was om weer de CL te winnen. Wanneer gaat dat weer gebeuren? Spelers als Frenkie en Matthijs zijn van buitencategorie, die we niet snel weer samen in 1 ploeg zullen hebben!
6 -4
AnsB
Een béétje pijn ja, maar ik ben vooral verschrikkelijk blij met wat Ajax allemaal heeft laten zien in Europa. Dat zijn de dingen die mensen (niet-fans) zich herinneren.
Ik vind dit vergelijkbaar met b.v. het WK van 1974. Overal ter wereld herinnert men zich dat Oranje, ook al wonnen ze geen titel.

Titels zeggen mij lang niet alles. Ik weet dat velen er anders over denken, maar ik weet ook dat ik niet de enige ben die wel zo denkt. Het gaat voor mij primair om goed, aantrekkelijk en spectaculair voetbal en mee kunnen doen voor de prijzen. Zo ver mogelijk komen met dat aanvallende voetbal.

Ik heb overigens meer moeite met de manier waarop ze verloren, dan het feit dát ze verloren. Het was onnodig maar ook ongelukkig (de 2-2 vooral).
Maar wedstrijden worden nu eenmaal vaak beslist op dit soort details. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Dat maakt voetbal ook wel extra mooi en spannend.
0 0
NaarCLbeker5
Een prachtig seizoen, maar omdat het -voor mijn gevoel- nog wel twee of drie keer zo mooi had kunnen zijn, blijft de pijn.
0 0
L1tman3n
Die pijn blijft. Voor altijd. Naast de trots.
2 0
KlasseLasse
mooi gezegt
0 0
Sirius666
Er zijn in die wedstrijd zulke bizarre fouten gemaakt dat ik er volkomen vrede mee heb. Dat Llorente net als bij Spurs uit niet af kon worden gestopt stoort mij mateloos.
1 -2
MBAFCA11
Heb dit niet echt eigenlijk, juist nu besef ik hoe geweldige prestatie t is om de halve finale te halen. Juist de trots overheerst nu meer.
3 0