Veltman: 'Halsema heeft sorry gezegd'

FinnDekker, 16-05-2019 om 20:25, 21356 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Joël Veltman genoot met volle teugen van de huldiging. 'Kippenvel tot aan mijn tenen. Je zag de helft niet eens', aldus de rechtsback in gesprek met De Telegraaf. Veltman baalde wel van de situatie met Femke Halsema.

'Een paar supporters hadden daar geen zin in. Of ik dat begrijp? Nou ja, begrijpen, begrijpen... Ze heeft de fout toegegeven, volgens mij, van die waterkanonnen. Zij is verantwoordelijk natuurlijk. Maar zover ik weet, heeft ze sorry gezegd', aldus Veltman, die zag dat de burgemeester van Amsterdam bier naar haar hoofd kreeg en werd uitgefloten tijdens haar speech.

Wat wel mooi was, was de aanwezigheid van de familie Nouri. 'Een prachtig moment. Dat zij hierbij zijn is mooi. Nogmaals, het 34ste kampioenschap staat voor één ding: Appie.' Het feest is na de huldiging overigens nog niet afgelopen. 'Ja vanavond gaan we weer wat drankjes achterover gooien. Zo hoort het ook.'

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAXTHELEGEND
De beslissing om het waterkanon te gebruiken zal heus niet van Halsema zelf afkomstig geweest zijn.Vooraf schijnt er een driehoeksoverleg geweest te zijn.Dat zegt mij genoeg .Al sinds haar aanstelling als burgemeester ,heeft ze de druk van de driehoek ,en DenHaag in haar nek .Vindt het wel stoer van dr om daar te gaan staan en een toespraakje te houden.Blikjes bier naar haar ,gooien is kampioenschap feest onwaardig. Tokkie style !
0 -1
Ajax4life94
Volgende keer misschien maar een bierdouche vsn de spelers. Krijgt ze misschien wat meer waardering ook!
0 0
swing
Het blijft een linkse Kut!
3 -5
ditisdebeslissing
ach. wat mij betreft 2 minpunten vandaag Halsema en die supporter van 10 jaar oud die een microfoon in zijn handen kreeg.
0 -5
BrandjeXL
Wow! Heb je een fantastische huldiging gezien/mee gemaakt en jij noemt alleen twee minpunten.
1 0
Radie125
en nu die andere halve liter azijn opzuioen
5 0
AFCAPolarBear
Moet toch wel mijn waardering geven voor Halsema. Waar veel mensen de confrontatie ontwijken, had zij iets van: Kom maar. En ze leek er ook nog van te genieten. Ze hield het kort, want een lange toespraak had meer kwaad gedaan. Ik hoop dat ze van alles heeft geleerd en een betere burgemeester gaat worden voor onze mooie stad en club!
6 -3
Aspers73
Is gewoon traditie
0 0
Cupmetgroteoren
Ik vond het eigenlijk best een ludiek moment met Halsema. Van der Sar zat extreem serieus te kijken omdat ie niet met onverwachte zaken kan omgaan, maar je had er gewoon een grap om moeten maken en het publiek had iets van 'laat je tieten zien' moeten zingen ofzo. Halsema is eigenlijk nog best een leuk wijf. Zo stijf is ze niet denk ik.
0 -6
KlasseLasse
wat ook sneu was dat labyad geen applaus kreeg
10 -1
Vertonghen
Waarvoor dan? Elke € is teveel betaald...
1 -5
JariJari
Hij heeft zn best gedaan en nooit geklaagd. Hij heeft ook bijgedragen aan trainingsweerstand voor het team.
4 0
Basiselftal
Echt wel.. Ozymandias stond te klappen zag ik
0 -4
insectenverdelg
Vind ook dat het over moet zijn. politie gemeente is daar de fout in gegaan. Maar je zal samen door moeten. Oorlog voeren heeft geen zin. Hopen dat dit incident van t bierblkje, dat al ongelofelijk is uitvergroot, geen gevolgen heeft. Hopelijk blijft t ook rustig vanavond in de stad.
8 0
Aspers73
Sorry, maar de burgemeester uitfluiten is traditie, doen ze al 40 jaar. Niet overal zo een probleem van maken.
1 0
Ajaxtao
Nee maar als je voor jan lul wordt opgepakt als de die M.E. je in situaties brengt waar je helemaal niet om hebt gevraagd dan heb je een stadionverbod en als je pech heb ook gelijk een strafblad.Zal niet de eerste keer zijn dat de politie gewoon wat verzint om hun proces verbaal kloppend te krijgen.
2 0
Truth
Ach, aan de andere kant: van der Laan begon ook met een fluitconcert en werd later op handen gedragen
0 -2
insectenverdelg
Dat was na de viewing op t museum dat de mening kantelde mbt vd Laan. Maar Halsema heeft iig gelijk de huldiging hier gegeven. Naast de lritiek moet ze daar ook credits voor krijgen. Hoewel ik t tijdstip nog steeds belachelijk vindt oo een doordeweekse dag, is de vraag of je t s avonds wel kan houden nog. T was nu al afgeladen.
5 0
SPLNDD
Precies. Dat was waarschijnlijk niet mogelijk geweest, als je zag hoe tyfusdruk het nu al was haha
0 0
Ajax#1900
Ze had op het podium gewoon moeten zeggen dat ze fout zat, dat scheelt al heel veel. Nu blijft dit door borrelen zeg maar. Gemisde kans wat mij betreft.
1 -1
AjaxCitizen
Tja. Beetje moeilijk om direct op het podium toe te geven dat je fout zat, als je vanaf de eerste seconde al bekogeld wordt.

Dat mensen het niet eens met haar zijn, het haar fout vonden dat het fout ging tijdens de Entrada en dat ze haar staan uit te fluiten, is prima. Maar om iemand hiervoor te bekogelen met blikjes, flesjes etc. gaat gewoon te ver.
1 -1
Oeroeboeroe
en dus gooi je maar met bierblikjes, waar zit je verstand dan?
2 -1
Ajax#1900
Daar heb ik het helemaal niet over. Gaat er om dat ze een valse start geeft gemaakt op z'n zachtst gezegd. Nu is het iedere keer gefluit en gedoe. Dat je geen blik moet gooien lijkt me duidelijk.
0 0
BrandjeXL
Van Thijn, Cohen en zelfs van der Laan werd uitgefloten bij een huldiging van Ajax. Al had die laatste een schitterend antwoord dat hij al bij Ajax kwam toen veel supporters nog in de luiers zaten. Hoort er ook een beetje bij. Dat gooien van van alles en nog wat keur echt af.
1 0
Ajax2018
Als je gemisde in plaats van gemiste schrijft was je hele schoolperiode ook een gemiste kans man
1 0
Ajax#1900
Wat simpel dit. Ik heb gewoon dyslexie dus dan gaat zoiets fout wanneer je snel iets zegt. Reageert gewoon inhoudelijk. Heb overigens een universitaire opleiding.
1 0