Vader Nouri: 'Wij zijn Ajax, wij zijn de beste'

FinnDekker, 16-05-2019 om 16:50, 5037 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Bij de huldiging is de 34ste landstitel van Ajax opgedragen aan Abdelhak Nouri en zijn familie. Namens Ajax bedankte Matthijs de Ligt de aanwezige vader en broer. 

'Wij als Ajax willen de titel opdragen aan één iemand. Dat is natuurlijk onze Appie', aldus De Ligt op het Museumplein. Het publiek reageerde met het welbekende 'Nouri, Nouri, Nouri'.

'De droom van mijn zoon is uitgekomen door jullie allemaal. Dankjewel', aldus de vader Mohammed, die op het podium afsloot met: 'Wij zijn Ajax, wij zijn de beste'.

'Respect voor de supporters die zijn gekomen om dit feest te vieren met ons. Appie blijft altijd in onze harten. We gaan die jongen nooit vergeten', vertelt Mohammed na afloop tegenover de NOS.

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Kampioensshirt van Nouri komt in het Ajax-museum? Er zijn er maar een stuk of 50 van gemaakt ofzo?
0 0
AjaxWatergraafsmeer
Kippenvel bij dit, wat heeft Ajax dit fantastisch aangepakt. Kampioensshirts ook schitterend!
3 0
AjaxWatergraafsmeer
Kippenvel bij dit, wat heeft Ajax dit fantastisch aangepakt. Kampioensshirts ook schitterend!
2 0
Schwalbino
Waar eigenlijk nooit iemand bij heeft stilgestaan is hoe Ajax met die tragische gebeurtenis is omgegaan. Dit onderwerp lag en ligt zo gevoelig dat elke verkeerde stap van Ajax tot een rel of ruzie en tweespalt kan leiden. Dat is allemaal niet gebeurd en dat siert de familie van Appie en het siert het huidige Ajax.
1 0
JPM
Een oneindige tragiek die de club nooit zal los laten. Zo groot was Nouri al, terwijl hij nog amper vast bij de selectie zat. Niet alleen het allergrootste talent, maar ook het allergrootste hart. Een voorbeeld niet alleen voor voetballers, maar voor alle lagen in de maatschappij. Dat maakt alles dubbel pijnlijk en dat zal ervoor zorgen dat we hem nooit, maar dan ook nooit zullen vergeten.
3 0
JanTa
Dat Ajax geen warme club is moet maar eens ff naar uitzending gemist kijken.
4 0
ghouleseddik
Ik heb zoveel geweldige spelers zien komen en gaan bij onze club, maar ik heb er nog nooit eentje zo erg gemist als Appie.
5 0
Ajacied33
Tranen man...
3 0
KingVince
Idd tranen, maar dit keer geen intens verdriet. Wel verdrietig maar boven alles zo mooi, zo puur. Ik heb geen woorden eerlijk gezegd......
0 0