Spaan ziet Ten Hag perfect omgaan met toekomstvragen

BVeenstra, 16-05-2019 om 13:45, 3969 views, Het Parool |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Henk Spaan vindt dat Erik ten Hag uitstekend omgaat met de vragen omtrent zijn toekomst. De trainer van Ajax wordt geregeld gelinkt aan een vertrek naar een topclub in het buitenland, maar reageert daar vooralsnog elke keer ontkennend op. Het levert hem een 9 op van columnist Spaan van Het Parool.

'Opnieuw reageerde Ten Hag relaxed en volwassen na het behalen van het kampioenschap. Hans Kraaij vroeg waarom hij niet ging "cashen" in het buitenland. Alsof bij Ajax niks te verdienen valt', schrijft Spaan, die opmerkt dat Dusan Tadic, Hakim Ziyech en Daley Blind ook behoorlijk wat verdienen in Amsterdam. 'Marc Overmars heeft onlangs bijgetekend. Zou het niet voor de hand liggen dat hij Ten Hag opwaardeert met een nieuw contract? Dan casht Erik gewoon in Amsterdam.'

Het valt Spaan ook op dat niet fans van Ajax, maar die van een andere club juist azen op een vertrek van Ten Hag. 'Vaak zijn het trouwens aanhangers en oud-spelers van Feyenoord die vinden dat Ten Hag moet cashen in het buitenland. Zijn zij mooi van hem af. Zouden zij echt denken dat Frenkie de Jong bij FC Barcelona gaat voetballen om te cashen in het buitenland? Ten Hag lijkt me iemand die graag iets opbouwt. Liever wacht hij nog even op Bergwijn', besluit Spaan met een knipoog.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Duif63
Goeie column van Spaan. Dat mag ook wel eens gezegd worden.
1 0
PeterVKV
Goed Spaan. Die Kraaij is opgegroeid op Varkenoord. Kan hij ook niets aan doen, maar hij is natuurlijk niet objectief. Ik word sowieso ziek van dat gezeik over een leegloop. Dat hopen ze allemaal wel, maar ik moet het nog zien. Sar en Overmars zullen geleerd hebben van de situatie na de EL finale. Dat nooit meer. Overmars heeft bijgetekend. Ten Hag gaan ze opwaarderen, net als Donny en Neres. Heel misschien blijven zelfs de Ligt en Ziyech. Maar als die gaan dan blijft het erbij en komen er een paar sterkhouders voor terug. Everything will be allright. No worries.
3 0
DeMeervanweleer
Die kruipers van FOX laten idd, geen gelegenheid te baat om alle uitblinkers zo snel mogelijk het land uit te jagen, opdat de middelmaat regeert
4 0
Van Reenen
Van mij mag dat FOX opzouten, voegt niets toe aan de tv-zenders die we al hadden. O ja, opzouten en neem die reporters mee!
1 0
Ajax114
Echt he, ze vragen echt aan elke speler of ze vertrekken. Gisteren bij Tadic ook weer. Echt zo niet creatief van de interviewers om aan elke speler dezelfde vraag te stellen. Of dat Ajax minder is dan pak hem beet Everton of AS Roma. Dan speel je inderdaad niet meer tegen Excelsior uit maar wel tegen SPAL-uit in een verrot oud stadion en vijf uur reizen met elke twee weken een trainingskamp.
0 0
JPM
Geen speld tussen te krijgen, Henk. Geen Spaan heel laten van al die vuile undercover saboteurs aka ex-PSV'ers / ex-Feyenoorders die onze hele club het liefst dagelijks naar het buitenland praten.
1 0
Van Reenen
Was er maar een mogelijkheid dat we in een buitenlandse competitie konden spelen. Zouden we ook gelijk van dat gezeik afzijn van de anti-media.
0 0
ajaxxcied4life
Henk Spaan heeft die lui goed door. Inderdaad, met een visionair als Ten Hag aan het roer, kunnen zaken nog eens lelijk aflopen voor de rest, dus probeert men hem richting de uitgang te babbelen.
5 0
Ajaxxxisdebeste
Die 'undercover' kakkerlakken en lampjes in de media zijn zo doorzichtig... Iedereen moet weg bij Ajax, want kut wat zijn ze goed... snel iedereen weg bonjouren misschien helpt het... Goed stukje van Spaan, want het oh zo waar.
5 0