'Zijn contract gaat verlengd worden bij Ajax'

FinnDekker, 15-05-2019 om 17:05, 13341 views, Pantelic Podcast |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Freek Jansen heeft in de Pantelic Podcast zijn licht laten schijnen op het mogelijk aanstaande vertrek van een aantal belangrijke schakels bij Ajax. De Ajax-watcher schat de kans vrij laag dat Erik ten Hag vertrekt. Wat betreft de spelersgroep kan het zo zijn dat er in totaal vijf grote namen na de zomer ergens anders spelen.

'Ten Hag gaat niet beloven dat hij blijft. Maar hij is gelukkig bij Ajax, heeft het naar zijn zin bij Ajax en wil blijven bij Ajax. Zijn contract gaat ook verlengd worden bij Ajax.' Jansen denkt niet dat de Ajax-trainer net als Peter Bosz na één seizoen al vertrekt. 'Dit is een totaal andere situatie. Bosz lag overhoop met de verschillende stromingen. Ten Hag heeft met Van der Sar en Overmars een perfecte klik.'

'Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech. Dat zijn drie zekerheidjes die vertrekken. Neres en Van de Beek zijn twee variabele factoren. De rest blijft denk ik bij Ajax', vervolgt Jansen. 'Die twee, dat hangt af van de clubs die komen, het bod en hoe de spelers er zelf in staan. Maar voor beiden is heel veel belangstelling.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Gaan er echt niet 5 weg. Max 3.
0 0
JPM
Alles aan doen om Ziyech te behouden. Alleen Frenkie en Matthijs weg.

Fantastisch dat Erik blijft. Twee verschrikkelijk goede spelers zullen hoe dan ook vertrekken, maar met de rest van de selectie aangevuld met aankopen moet je toch weer vol voor de dubbel en plaatsing (en wellicht zelfs weer overwintering, afhankelijk van loting) CL kunnen gaan.
2 0
MosesD
Als het waar is dat Neres voor 50 mio naar PSG vertrekt is dat in de huidige gekte natuurlijk een schijntje. Dat zou ik zeker niet begrijpen van Overmars. Daarbij moet Ajax nog een giga percentage afstaan aan Sao Paulo.
0 0
Dolberg25
Off: Hopelijk gaat Overmars vol voor Suarez. Mag weg daar na de komst van Griezmann. Daarnaast zou ik ook niet weten waar hij behalve de zandbanken naar toe moet. Geen topclub heeft hem nodig, behalve wij ;). Ik zou toch liever El Pistolero nog twee jaar hebben als Bergwijn. Iemand enige idee wat Suarez moet gaan kosten?
2 0
JPM
Ik gok zo'n 50m en het linkeroor van Bakkal.

Veel te duur voor ons dus., ook al hoop ik van harte met je mee
2 0
Ajaxbrl
Alle contracten verlengen/opwaarderen! Verdien je zo weer terug!
1 0
AjaxDaniel
Hoezo is Ziyech een zekerheidje?
1 -1
Kokakola
Voordat hij naar Ajax kwam was zijn doelstelling maximaal twee seizoenen blijven. Hij heeft zijn vertrekwens al in 2018 uitgesproken. Hij bleef toen na een matig WK met zijn land en bij Ajax zag hij dat er spelers werden gehaald die directe versterkingen zijn. Hij heeft nu een fantastisch seizoen achter de rug en heeft twee prijzen gepakt en de halve finale van de Champions League bereikt. Daarbij is hij 26. Een volwassen leeftijd en als die een grote stap wil maken met hoge ambities is dat nu het ideale moment.
1 0
Nick
Wel gewaagd om te zeggen dat Frenkie vertrekt.
0 0