BILD: 'Ten Hag blijft nog een seizoen bij Ajax'

BartVeenstra, 15-05-2019 om 15:25, 5698 views, BILD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens het Duitse BILD is Erik ten Hag ook volgend seizoen de trainer van Ajax. De oefenmeester werd enkele malen gelinkt aan Bayern München, maar van een overgang lijkt geen sprake te zijn.

Christian Falk, journalist van het Duitse medium, schrijft op Twitter het volgende: 'Ons verhaal van vandaag: Erik ten Hag zal Ajax niet inruilen voor Bayern München. De trainer blijft voor nog een seizoen bij Ajax.'

Ten Hag is bij Ajax bezig aan zijn eerste volledige seizoen en zet geweldige prestaties neer. De Amsterdammers wonnen de beker, bereikten de halve finale van de Champions League en staan op de drempel van het veroveren van de landstitel.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
lm
Ik zou als ten hag weg gaat volgend seizoen proberen om schreuder terug te halen mocht ie het bij hoffenheim niet goed doen
0 0
SilverHaze
Volkomen logisch. Iedereen roept wel dat hij weg moet en zijn kans moet pakken, maar ik vind Ten Hag veel te eigenwijs om zich daardoor te laten leiden. Komend seizoen heeft hij veel meer credits bij de spelers en is hij helemaal vrij om te bouwen aan zijn elftal. Ik kan me goed voorstellen dat hij geen zin heeft om zich wéér te moeten bewijzen bij een nieuwe club en iedereen moet overtuigen van zijn visie. Afgelopen jaar was enorm vermoeiend voor hem. Komend seizoen kan zijn focus meer op het voetbal en minder op alle randzaken.
2 0
Kokakola
Volgens Youri Mulder moeten we het duo Witschge/Winter als vervangers benoemen mocht Ten Hag uiteindelijk wél weggaan..
0 0
Ajax95Duivendrecht
Youri Mulder is al een hele lange tijd niet serieus te nemen. Als je ziet hoe hij wekelijks raaskalt en onzin uitkraamt bij Rondo, dan krijg je bijna medelijden met hem.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Zal ook gek zijn, hij kreeg ruggensteun op het moment dat iedereen aan hem twijfelde althans de media en nu zou die dan meteen vertrekken zodra dat kan.
1 0
MisterAFCA
Nog een seizoen... weten ze daar toevallig ook de winnende lotnummers?
1 0
FlyingDutchMan
Winnaar Songfestival al bekend?
0 0
MisterAFCA
België ;-)
0 0