BILD: 'Ten Hag blijft nog een seizoen bij Ajax'

BVeenstra, 15-05-2019 om 15:25, 4335 views, BILD |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Volgens het Duitse BILD is Erik ten Hag ook volgend seizoen de trainer van Ajax. De oefenmeester werd enkele malen gelinkt aan Bayern München, maar van een overgang lijkt geen sprake te zijn.

Christian Falk, journalist van het Duitse medium, schrijft op Twitter het volgende: 'Ons verhaal van vandaag: Erik ten Hag zal Ajax niet inruilen voor Bayern München. De trainer blijft voor nog een seizoen bij Ajax.'

Ten Hag is bij Ajax bezig aan zijn eerste volledige seizoen en zet geweldige prestaties neer. De Amsterdammers wonnen de beker, bereikten de halve finale van de Champions League en staan op de drempel van het veroveren van de landstitel.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
lm
Ik zou als ten hag weg gaat volgend seizoen proberen om schreuder terug te halen mocht ie het bij hoffenheim niet goed doen
0 0
SilverHaze
Volkomen logisch. Iedereen roept wel dat hij weg moet en zijn kans moet pakken, maar ik vind Ten Hag veel te eigenwijs om zich daardoor te laten leiden. Komend seizoen heeft hij veel meer credits bij de spelers en is hij helemaal vrij om te bouwen aan zijn elftal. Ik kan me goed voorstellen dat hij geen zin heeft om zich wéér te moeten bewijzen bij een nieuwe club en iedereen moet overtuigen van zijn visie. Afgelopen jaar was enorm vermoeiend voor hem. Komend seizoen kan zijn focus meer op het voetbal en minder op alle randzaken.
2 0
Kokakola
Volgens Youri Mulder moeten we het duo Witschge/Winter als vervangers benoemen mocht Ten Hag uiteindelijk wél weggaan..
0 0
Dexy
Youri Mulder is al een hele lange tijd niet serieus te nemen. Als je ziet hoe hij wekelijks raaskalt en onzin uitkraamt bij Rondo, dan krijg je bijna medelijden met hem.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Zal ook gek zijn, hij kreeg ruggensteun op het moment dat iedereen aan hem twijfelde althans de media en nu zou die dan meteen vertrekken zodra dat kan.
1 0
JPM
Zou geweldig nieuws voor ons zijn. Nog minimaal één seizoen vlammen met ons Erik! #35 en weer deelname CL svp.
2 0
FunDipper
Fantastisch nieuws als dit waar is.

We moeten wel oppassen dat we dit seizoen niet als referentiepunt gaan zien. Als ik zie hoe Feyenoord met Van Bronckhorst omging na het kampioenschap en Leichester met de coach die ze het jaar ervoor kampioen heeft gemaakt, is het wel een riskante maar dappere stap van Ten Hag om te blijven.
1 0
mallerd
Van Bronckhorst is ook gewoon een slappe zak en verdient alle kritiek die hij over zich heen heeft gekregen. Dat je niet nu als doelstelling de halve finale CL kan hebben snappen ze bij Ajax ook wel. Met de selectie die overblijft en aankopen moet je makkelijk weer kampioen kunnen worden en Europese overwintering moet ook mogelijk zijn.
0 -1
FunDipper
Ik denk inderdaad dat ze het bij Ajax wel snappen maar Derksen en Co die zullen wel gebruik maken van het eerste de beste foutje dat gemaakt wordt. En hoe je het ook wendt of keert, zij bepalen de publieke opinie wel heel erg.

Daarom heel dapper van Ten Hag. Om Ajax trainer te zijn heb je wel echt een dikke huid nodig.
0 0
MisterAFCA
Nog een seizoen... weten ze daar toevallig ook de winnende lotnummers?
1 0
FlyingDutchMan
Winnaar Songfestival al bekend?
0 0
MisterAFCA
België ;-)
0 0
DeLeermeester
Gvd dat zou balen zijn. Ten hag out!!! Of nee wacht...
1 0