NS: 'Mijd Amsterdam donderdag bij huldiging Ajax'

GinoHaverkamp, 15-05-2019 om 12:58, 12449 views, NS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De NS meldt dat reizigers die donderdag van of naar Amsterdam met de trein reizen, rekening moeten houden met flinke drukte. De reden? De huldiging van Ajax die donderdagmiddag om 16.00 uur plaatsvindt. Dat meldt het vervoersbedrijf op haar eigen website.

Het bedrijf verwacht tussen 12.00 uur en 22.00 uur enorme drukte op het spoor. Vooral de avondspits wordt een drukte van jewelste. De NS adviseert reizigers zelfs om, indien het niet anders kan, hun reis uit te stellen.

Dit alles dus vanwege de huldiging van Ajax op het Museumplein, waar een enorme opkomst wordt verwacht. Die begint donderdagmiddag rond 16.00 uur en eindigt rond 17.30 uur. Verwacht wordt dat veel supporters buiten die tijden om blijven plakken in de stad.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Even voor de mensen die niet kunnen komen naar de huldiging, deze wordt vanaf 15:00 uur tot 19:00 uur uitgezonden door AT5 op kanaal 725 bij Ziggo.
Ik ga kijken naar de tv-uitzending, want kan geen risico nemen na gebroken enkel tussen die tienduizenden supporters.
0 0
Ron403
Nog nooit zoveel zin gehad om vanaf Eindhoven te vliegen morgen haha!
0 0
Leviathan
Trek je wel even een Ajax shirt aan ?
0 0
Ron403
En even op de foto met de schaal daar!
0 0
Labrador
Haha NS. En ondertussen de polonaise lopen als de F1 naar Zandvoort komt. Ze kunnen dit logistiek al niet aan.
3 0
Tecmessa
Off topic, maar er stond een mooi artikel in de Volkskrant over de logistieke nachtmerrie die de GP van Zandvoort met zich mee gaat brengen. Dat wordt nog wat.
1 0
Van Reenen
Er gaan volgende jaar 12 treinen per uur vanaf Amsterdam naar Zandvoort. Dus komt allemaal goed. Trouwens vanaf het treinstation in Barcelona lopend naar het circuit ben je ook meer dan 20 minuten onderweg. Zo lang is het niet lopen naar het circuit in Zandvoort.Tja, je moet er wat voor over hebben nietwaar?
0 0
Mikey Stormram
Haha, moet je voorstellen dat we vanaf nu elk jaar kampioen worden. Zal Femke niet leuk vinden
4 0
Van Reenen
Femke vindt dat heel leuk want is net als Eberhart was een Ajaxsupporter.. Alleen graag zonder vuurwerk anders sta je volgend jaar weer op de Arenaboulevard.
0 -3
noppenkoning
Burgermeerster wil niet dat we komen, Politie wil niet dat we komen, omwonenden wil niet dat we komen, NS wil niet dat we komen. Maar we komen toch.
7 0
Van Reenen
Heerlijke, eerlijke, reactie. Ik gun alle aanwezige supporters, rondom de 100.000 een fantastische namidsag/avond met een fantastische club Ajax en graag zonder vuurwerk want daar hebben de spelers al voor gezorgd de afgelopen maanden.
Op naar het museumplein en hopelijk volgend jaar net de 35e ster.
3 0
DMDTagz
Met 35 sterren is het shirt wel vol denk ik.
Ik snap je reactie hoor haha, maar ik ben een beelddenker
0 0