Slutsky: 'Ødegaard klaar voor overstap naar Ajax'

GinoHaverkamp, 15-05-2019 om 12:55, 7382 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Vitesse-trainer Leonid Slutsky denkt dat Martin Ødegaard de stap naar Ajax prima aan kan. De Rus heeft Ødegaard al een jaar lang onder zijn hoede en is er van overtuigd dat zijn pupil een stap hogerop gaat maken.

'Of hij dat aankan? Je vraagt mij of Martin klaar is voor de next level? Nou, natuurlijk is hij daar klaar voor', zegt de oefenmeester zonder twijfel tegen Voetbal InternationalSlutsky is dit seizoen erg positief over de prestaties van de Amsterdammers. 'Zij laten in de wereld een fantastische indruk achter', zei hij in april nog.

Ødegaard zelf is ook gecharmeerd van de club. Al zegt hij niks over een eventuele overstap. 'Natuurlijk heb ik het hele seizoen genoten van Ajax. En niet alleen ik, ook voor een land als Noorwegen en alle kleinere voetballanden geven de prestaties van Ajax hoop.'

De creatieveling zit nog niet met zijn hoofd bij een transfer. Eerder liet hij al weten dat zijn (nieuwe) bestemming ook aan de wensen van Real Madrid, zijn eigenlijke werkgever, ligt. Voor nu concentreert de middenvelder zich nog op Vitesse, dat zich via de play-offs moet plaatsen voor Europees voetbal. 'Ik zit midden in het seizoen.'

Denk jij dat Ajax de titel veiligstelt door met 0-3 bij De Graafschap te winnen? Zet in en krijg 8,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ik neem aan (en hoop) dat Overmars nog een paar aankopen zal doen maar ervan uitgaande dat naast De Jong ook Ziyech en De Ligt vertrekken en de rest blijft staat er wel alvast een goed fundament voor het volgende seizoen:

GK: Onana, Varela en Kotarski
RWB: Veltman en Dest
RCD: Magallán en Schuurs
LCD: Blind en Pierie
LWB: Tagliafico en Sinkgraven
RCM: Marin en Schöne
CAM: Vd Beek en Lang
LCM: Mazraoui en Eiting
RAM: Neres en Cerny
ST: Dolberg, Huntelaar en Traoré
LAM: Tadic en Bandé*

*Ik denk dat Bandé pas in de tweede helft van het volgende seizoen fit genoeg zal zijn om bij de wedstrijdselectie van het eerste aan te sluiten. Het kopen van een extra buitenspeler (zodat Tadic ook als spits kan worden gebruikt) lijkt me dus zeker een prioriteit. Ik ben deze tweede seizoenshelft wel overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Ödegaard. Als hij naar Ajax zou komen als vervanger van Ziyech kan Neres naar linksbuiten en Tadic naar de spits. Volgens mij heeft Ajax dan weer een geweldige aanvalslinie.
0 -1
Minsc
Ben het totaal niet met je eens deze keer, Kotarski, Dest, Schuurs, Pierie, Lang, Eiting en Cerny? Kom op nou! KKD niveau.
1 0
Pheadrus
Ik meende dat ik Bande in de Kuip zag bij de uitreiking van de Beker en dat zag er niet best uit. Hij paste nauwelijks in zijn pak. Daar moeten heel wat kilo's af voordat hij fit is. Echt dood zonde. Toch ook raar dat er helemaal geen communicatie over hem is.
1 0
Ozymandias
Misschien hadden ze Bandé bij Ajax iets beter in de gaten moeten houden maar die kilo's vliegen er vanzelf weer af wanneer hij weer gewoon kan trainen (zeker aangezien zijn vorige trainer over hem zei dat hij een echt trainingsbeest is). Dat er nauwelijks communicatie over hem is komt door de nieuwe wet die het moeilijker maakt om uitspraken te doen over de medische gesteldheid van mensen (en dus ook spelers).
0 -1
Wheelie
Wat een verschil met vorige jaren zeg! Eind augustus moesten we steeds met pijn en moeite de Transfermarkt op. Nu lijkt de selectie voor volgend jaar al te staan. Zelfs als een aantal stekhouders nog weg gaan. Het geeft ook zo’n enorm sterk signaal naar de spelers die twijfelen of ze weggaan, gewoon blijven!!
1 -2
Pointer1
Die staat nog lang niet.
2 0
ajax4perez
Hoop zo dat Ziyech blijft.
De jong, de ligt, van de berk, Neres gaan weg.
Dolberg mag weg want Traore kan er makkelijk staan heb ik het idee!
1 -1
Ferd
Wie is van de berk?
1 -1
ajax4perez
van de Beek. Was je azijn lekker?
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Zo hoort het ook, weet niet wat ze toen allemaal aan doen waren, maar bar weinig beetje luieren... altijd voorop lopen nooit verzwakken en altijd vernieuwen. AJAX FOR LIFE
0 0
ajax4perez
Als ik al deze berichten lees van Bergwijn en Ødegaard dan heb ik heel veel zin in volgend seizoen.
Met alle aankopen die al gedaan zijn en alles wat er achter de schermen voorbereid wordt komen er zeker 1-2 verrassingen uit Marc zijn hoge hoed.

Denk dat Ajax de komende 2-3 jaar een groot gat gaat slaan tov de rest van de eredivisie.
2 0
Ajacied33
Eerst afwachten wat er nog allemaal vertrekt he
1 0
koenos1
Ødegaard, Bergwijn, Marin.. prima spelers
2 0
ajax4ever01
Als Marc dit voor elkaar krijgt zeg..
1 0
AFCSANCHEZ
Ik zou hem gewoon halen en volgend jaar spelen met Marin op de plek van Schone en Van de Beek en Odegaard er iets voor. Ziyech op de flank, en als hij gaat Odegaard op de plek en nog een nieuwe middenvelder halen.
1 0
BGB
Slutsky is een Ajacied
6 0
chloorbestendig
Elke voetballiefhebber is een Ajacied, alleen mag je dat vaak vanwege je geboorteplaats niet uitspreken.
1 0