[Update V] 'Raiola eist acht à tien procent van Barça'

ThijsZwagerman, 18-05-2019 om 17:10, 127717 views, Mundo Deportivo; Radio Catalunya; Marca, RAC1 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bij FC Barcelona vreest men ervoor dat Liverpool aan de haal gaat met Matthijs de Ligt, zo schrijft Mundo Deportivo maandagochtend. De laatste maanden wordt vaak geschreven dat De Ligt naar de Catalaanse club verkast, maar dat blijkt nu nog lang niet zeker.

Volgens Mundo Deportivo is er afgelopen week een delegatie van FC Barcelona naar Nederland gevlogen om daar te spreken over de zomerplannen van De Ligt. De verdediger zou, net als Frenkie de Jong, minimaal 75 miljoen euro moeten kosten. Opvallend genoeg is men bij FC Barcelona nu bang dat Liverpool De Ligt wegkaapt voor de neus van de Spaanse topclub.

De Ligt vormt bij het Nederlands elftal het centrale verdedigingsduo met Liverpool-verdediger Virgil van Dijk en The Reds zouden voor de lange termijn nog altijd op zoek zijn naar een partner van Van Dijk. Met het oog op Oranje zou De Ligt er dan ook voor kunnen kiezen om ook bij Liverpool met Van Dijk samen te spelen.

Update - 08.40 uur (14 mei 2019) - 'Vertrek naar Barça kwestie van dagen'

De delegatie die het kamp-Matthijs de Ligt sprak, bestaat uit Pep Segura, Éric Abidal, Òscar Grau en Ramón Planas. Volgens Radio Catalunya zou het viertal hebben gesproken met zaakwaarnemer Mino Raiola. De afspraak vond echter plaats in Monte Carlo, niet in Nederland. Het vertrek van de Ajax-captain naar FC Barcelona lijkt volgens de bron een 'kwestie van een paar dagen'. Barça, Ajax en De Ligt zouden een akkoord naderen.

Update II - 13.35 uur (14 mei 2019) - 'Ajax krijgt 70m voor De Ligt'

Ook volgens MARCA is de deal in kannen en kruiken. FC Barcelona heeft Matthijs de Ligt zo goed als binnen. De onderhandelingen met Ajax leken makkelijker te gaan dan verwacht. Men is uitgekomen op een transferbedrag van zeventig miljoen euro voor de captain van Ajax. Waarschijnlijk is dit exclusief bonussen en/of een clausule aangaande een doorverkooppercentage. 

Ook de onderhandelingen wat betreft het persoonlijke akkoord met De Ligt zijn zo goed als klaar. Binnen afzienbare tijd wordt een officiële mededeling verwacht. 

Update III - 15.55 uur (15 mei 2019) - 'De Ligt overweegt andere opties'

Lange tijd leek het erop dat Matthijs de Ligt vrijwel zeker naar FC Barcelona zou overstappen, maar volgens Mundo Deportivo is de kans dat dat gaat gebeuren nu kleiner dan pakweg een maand geleden. De Catalaanse krant schrijft dat De Ligt op dit moment aanbiedingen van andere clubs in overweging neemt. Een belangrijke reden voor de twijfels van De Ligt bij een transfer naar Barça zou zijn omdat hij twijfelt of hij in aanmerking komt voor een vaste basisplaats.

Update IV - 12.10 uur (18 mei 2019) - 'Barça kan niet voldoen aan eisen De Ligt'

De onderhandelingen tussen FC Barcelona en Ajax aangaande een transfer van Matthijs de Ligt zouden zijn vastgelopen, zo meldt het Catalaanse medium RAC1. De Ligt wordt vertegenwoordigd door zaakwaarnemer Mino Raiola en de spelersagent heeft nieuwe financiële eisen gesteld. Bovendien zou hij tijdens de onderhandelingen hebben benadrukt dat er betere aanbiedingen zouden zijn vanuit Engeland. Enkele topclubs uit de Premier League zijn geïnteresseerd in de Ajax-aanvoerder.

Update V - 17.10 uur (18 mei 2019) - 'Raiola eist acht à tien procent van Barça'

Waar het Catalaanse medium RAC1 eerder meldde dat de onderhandelingen tussen FC Barcelona en het management van Matthijs de Ligt zouden zijn vastgelopen doordat de eisen van de Ajax-aanvoerder de Catalaanse grootmacht te gortig zouden zijn, claimt Mundo Deportivo dat de vork anders in de steel zit. Volgens het Spaanse medium eist Mino Raiola, de zaakwaarnemer van De Ligt, maar liefst acht tot tien procent van de transfersom, welke wordt geschat op zeventig miljoen euro. Barça is niet bereid om met die eis in te stemmen en volgens Mundo Deportivo is dat de reden dat de onderhandelingen nu zijn vastgelopen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Graiola komt één van de komende zondagavonden in College Tour. Wordt geïnterviewd door Matthijs de Ligt.....euh,ik bedoel Matthijs van Nieuwkerk.
0 0
Cello
Ook opvallend, iig voor mij, dat ik me geen speler kan bedenken, die Raiola naar Ajax heeft gebracht. Ik kom er even niet op.
Elke keer als Raiola betrokken is bij een transfer bij Ajax is het om een speler weg te brengen. Daar kan hij geld aan verdienen, omdat het veelal om miljoenendeals gaat. Een speler aanbrengen bij Ajax levert hem gewoonweg te weinig op.
Deze man parasiteert alleen maar op het werk dat de diverse clubs in spelers hebben gestoken om speler op het niveau te brengen waarop ze uiteindelijk terecht komen. De inbreng van Raiola daarop is gewoon nul komma nul, maar als individu is hij tijdens die transfers vaak wel degene die het meeste geld pakt.
Neem nu De Ligt, maar bijvoorbeeld eerder ook Zlatan en Pogba.....dat zijn in zekere zin spelers, die zichzelf al verkopen, daar hoeft hij als zaakwaarnemer niet mee te leuren en de clubs af te lopen om hen ergens te stallen.
Hoe dan ook...ik ben een voorstander dat de zaakwaarnemer betaalt wordt door de speler die hem inhuurt en dat de betrokken clubs niet rechtstreeks het salaris van de zaakwaarnemer betalen in deze. Als dan de transfersom bepaald is en de salaris en voorwaarden van de speler in kannen en kruiken is dat daarna de speler het moet uitzoeken met zijn zaakwaarnemer. Of anders iets als dat de Fifa vaste percentages gaat instellen als vergoeding voor zaakwaarnemer, zodat iedereen vooraf weet waar ie aan toe is.
0 0
Rdk1983
Zijn die knaken dan voor Matthijs of voor Graiola? Kan me niet voorstellen dat Matthijs moeilijk doet, hij zal ongetwijfeld al een vorstelijk salaris krijgen daae.
0 0
Klaasforever
De Ligt kan toch heel goed zichzelf verkopen en heeft die rat dus helemaal niet nodig.
0 0
Ajaxadept
Begreep dat Raiola bij de transfer van Pogba naar Manchester United €25 miljoen in zijn pocket heeft gestoken. Belachelijke bedragen die de voetballerij totaal naar de knoppen helpen.
3 0
noahdepoah
Kon weleen city worden nu company weggaat.
0 0
engeltjeopdelat
Totaal belachelijke bedragen voor de diensten ( paar uur onderhandelen en contract opstellen) die daar tegenoverstaan. Aan de andere kant accepteren we het grappig genoeg wel van uitzendbureaus, detacheringsbureaus en headhunters...
0 0
Hagmag
Kan nog steeds niet begrijpen dat Matthijs, die zo verstandig is, doet en spreekt deze man als zijn zaakwaarnemer onlangs heeft gekozen. Bij mijn weten liet hij zich bijstaan door Barry Hulshoff.
0 0
NUL20
Raiola is een dikke rat...
Maar Premier League lijkt me wel beter voor Matthijs, veel fysieker.
0 0
Cello
Je kan natuurlijk ook TE gierig zijn/worden. Laat de speler zelf zijn zaakwaarnemer betalen.
Daarnaast....Raiola kan zeggen wat ie wilt, maar als Mathijs zijn zinnen op Barça heeft gezet en nergens anders naartoe wil dan zal Raiola toch echt moeten kapituleren. Dan moet ie het regelen of aan de Ligt zeggen dat hij het voor minder als zijn eisen (let goed op, Raiola's eisen) niet doet. En dus naar een andere zaakwaarnemer moet gaan uitkijken. Of Mathijs moet uit eigen zak het verschil bijleggen, dat wat Barça niet aan Raiola wilt overmaken.

Maar wie weet, wie weet is de overredingskracht van Raiola zo groot dat hij het hoofd van Mathijs op hol kan brengen en toch gaat kiezen voor bijv. een Engelse grootmacht, die wel aan Raiola's eisen wilt voldoen. Manchester United verwacht ik dan niet, daar die ook al geen zaken willen doen met Raiola (wat ik ervan begreep).

Kortom.....het lijkt te gaan om Raiola's eisen.....daar waar het hoort te gaan over De Ligt's eisen. Vraag me af wat er gebeurt, wanneer de top-25/30 clubs onderling zouden afspreken geen zaken meer te willen doen met deze man. Als dan de spelers uit zijn stal wel naar een grote club willen zullen ze een andere zaakwaarnemer moeten kiezen òf genoegen moeten nemen met de subtoppers uit Europa.
1 0
gi0vanni
Deze man zorgt ervoor dat hij geen zaakwaarnemer is maar een vriend. Die er het meest verstand van heeft en de beste deals voor je regelt. Hij heeft een aantal wereldsterren dus elk talent geloofd dat hij de beste vriend is met de meeste kennis. Als je goed kijkt waar hij talenten naar toe heeft gebracht kun je al zien dat hij alleen om het geld geeft. Maar die talenten letten daar niet op want hij is een vriend.
0 0
MPAjax
Raiola is wel heel slecht hoor, normaal had je onderhandelingen met andere clubs moeten hebben, 100-120 miljoen en een doorverkoopclausule van min. 10% en deze gast praat alleen maar over zijn eigen deel bij 1 club die een bod heeft van vorig jaar
0 0
godofajax1900
70 miljoen is dat niet alleen z'n slechte been al waard
1 0
Ajax114
De Ligt komt altijd wel sympathiek over en kan verstandig zijn woordje doen maar als je laat vertegenwoordigen door Raiola deug jezelf ook niet voor 100 procent.
3 0
Bensco
Ik had mij als speler zeker willen laten vertegenwoordigen door de beste man. Hate him or love him maar hij zorgt er wel voor dat je dikke miljoenen op je bank krijgt bijgeschreven. Kijk naar Kishna, verrotte knieën maar wel miljonair. Dan heb je er ehr wel het maximale uitgehaald.
0 0
ETM
Is toch niet vergelijkbaar. Als je een speler bent die in de markt gezet moet worden kan ik het belang van zo'n agent goed begrijpen, maar voor Mathijs De Ligt staan clubs in de rij. Clubs die allen die miljoenen op je bank gaan zetten.
1 0
ST
100M
1 0
Bennyben
Onana 40 miljoen de ligt is 4 klasses beter 4x40 = 160 miljoen

Jammer barca next
1 0
MichelAngelo66
Als de Ligt daar zo nodig naar toe wil dan betaalt ie lekker zelf zijn eigen zaakwaarnemer.

Prachtig seizoen, echt genoten van veel wedstrijden, maar dit is precies waarom ik cent meer uitgeef aan de club. Geen shirtje, geen kaartje, niks. Elke speler staat daar te hossen op het podium, maar als ze nog net 20 zijn en soms nog niet eens 100 wedstrijden in eerste staan, lopen ze al te dwepen met zogenaamd grote clubs. Worden hier vorstelijk betaalt maar toch bij de eerste de beste kans pleite zijn. Ik begrijp echt wel dat zoveel geld moeilijk is te weerstaan, maar als je dan gvd niet eens je eigen zaakwaarnemer betaalt. Hou op zeg. Je hebt nog een lopend contract en wil je daar dan onderuit dan moet de club de prijs krijgen die ze willen. En ja alles is in zekere mate onderhandelbaar, maar cadeautjes bestaan niet.
7 -1
Schip
Compleet mee eens.
1 0
Ajax114
Ik ook :-). Geen speld tussen te krijgen omdat het de waarheid is.
1 0
de-Ajacied
70 milj voor de Ligt en 125 voor Griezmann??
Zou omgedraaid moeten zijn.
1 0
MichelAngelo66
Zo is dat. Lang lopend contract. Pas 19 jaar. Meer dan tien jaar profijt uit deze speler tetrekken. In deze markt > 100 miljoen.
0 0
makaveli
ik had die dikke al lang de zak gegeven. hij wil graag naar Barca. weet ongeveer wat hij wil verdienen. laat hem een zaakwaarnemer vinden die er voor zijn belang is in plaats van z'n eigen. wel heel toevallig dat die dikke altijd uitkomt bij de zelfde clubs. (meestal Italië). deze clubs werken. wel mee met zijn maffia praktijken. een speler bij een nette club onderbrengen lukt meneer nooit.
3 0
ARUCAMBA
De ligt moet toch zelf kunnen bepalen waar ie speelt
0 0
ajax4ever01
Die Rioolrat mag zich nu niet eens met transferzaken bemoeien dacht ik
1 0
driesterren***
Via de telefoon mag die alles! Mag alleen niet mee op de foto! Stelt niets voor die schorsing! Dat volgevreten stuk stront kan gewoon doorgaan
1 0
ajax4ever01
Een schorsing van niks dus, schiet ook niet op dus
0 0
Venta
Nee, via de telefoon mag helemaal niet. Hij mag geen onderhandelingen voeren, door niet op de foto te gaan kan niemand hem ervan betichten dat hij toch telefonisch en in persoon onderhandelingen heeft gevoerd. Hij belt met Barca, gaat naar Barca, onderhandeld met Barca, sluit een deal met Barca, collega van hem komt voor de officiële handtekening en het fotomoment, klaar. Dat wil dus niet zeggen dat hij alles buiten de foto en het tekenen wél mag, het is gewoon een smerige rat. Bah!
1 0
4EVERAJAX
een rioolrat doet t met minder, oh wacht....

1 0
Middenweg401
Inderdaad geldwolf. Aministratie kosten zijn net zo veel als bij ieder ander.
0 0
gebruikersnaam
Wat ik niet begrijp. De zaakwaarnemer is in dienst van de speler. De speler zou hem dan moeten betalen en hie dat geregeld wordt daar moeten ze dan bij de start van hun samenwerking afspraken over maken. Het is toch idioot dat de kopende club de zaakwaarnemer ook nog eens moet betalen
2 0
Eastwood
Wat een geldwolf. Dat Mathijs die gladjakker zijn zaken laat waarnemen.
3 0
Robeerke
Prima, laat het maar lekker stuk lopen op die spaghetti carbonara, dan gaan toekomstige talenten zich wel twee keer achter hun oor krabben voordat ze in zee gaan met die idioot
0 0
Mocrodammerr
70 miljoen? dan mag marc overmars zich dood schamen en zn spullen pakken. je moet nu cashen, dit is het moment. 70 millie is wisselgeld
4 0
Ajax114
En toch gaat het gebeuren, helaas !
0 0
3*stars*3
Precies we hebben het hier over een vaste oranje international, die in de CL liet zien wat hij kan.
1 probleem en dat is dat De Ligt met zijn maatje Frenkie wil spelen.
Als een club als Bayern 85 wil neerleggen en De Ligt toch naar Barca wil, dan ben je kansloos natuurlijk.
0 0
ajaxxcied4life
Robben gaat natuurlijk naar psv en daar worden zij sterker van.
0 0
3*stars*3
En Ajax staat stil?
Zie je Robben trouwens op kunstgras?
Dat zijn toch 6/7 wedstrijden per seizoen en prima voor ons, als ze daar dan telkens struikelen.
Niets mis mee...
0 0
GrandMasterFlex
Waarom gaat Robben naar PSV? Hij zou uitstekend nog bij ons kunnen voetballen voor alle hoofdprijzen in Nederland en tevens in Europa aardig meekomen (understatement of the year)
0 0
MSwertz92
Hahahaha die is 32 wedstrijden geblesseerd man.
0 0
Ajacied33
Hahaah weet je dat zeker, dat Psv daar sterker van wordt?
0 0
Dick
Toch wel 3 hele wedstrijden denk ik dan.
0 0
RuffRhythim
En daar moet je je druk om maken?
0 0
ajaxxcied4life
Neuh, niet persé maar ze worden er ook niet minder van.
0 0
RuffRhythim
Dat is nog te bezien. Is meestal de helft van het seizoen niet inzetbaar
0 0
ajaxxcied4life
Raiola beweegt als een gangster uit die oud mafiaflims.
0 0
Ron6
Is toch ongelooflijk dat men dat toelaat
1 0
Ron6
Denk dat Raiola bij de tien best verdienende personen hoort mbt voetbal, zijn maar heel weinig spelers die meer zullen verdienen per jaar dan hij.
0 0
Ron6
Zou Bony een goeie zijn voor Ajax? Of heeft hij zijn beste tijd gehad? Is transfervrij.
1 -1
BGB
Broodvoetballer, zal wel naar China of Midden Oosten gaan. Daarnaast niet (meer) het niveau wat wij inmiddels nastreven.
1 0
WZAWZDB14
Gvd man matthijs, dump die gast! Niks voor hem om zo'n egocentrische man aan te stellen als zaakwaarnemer. Als zelfs ferguson hem een klootzak noemt, dan moet je t ook echt wel zijn.
2 0
PJK54
Hoezo geschorst? Het is en blijft een rioolrat want op de achtergrond is hij gewoon bezig zijn zakken te vullen over de rug van jeugdige voetballers. Oké Matthijs heeft hier zelf voor gekozen maar ik blijf het schofterig vinden en hoop da alle clubs hem Persona non grada verklaren.
1 0
Oeroeboeroe
non grata. Zeg dan gewoon dat hij niet welkom is
0 0
Jariiii
Ik heb aan weinig mensen in de voetbalwereld meer de schurft dan aan deze man - misschien wel aan niemand.
Bizar dat zo'n leuke, verstandige, nuchtere gozer als De Ligt met hem in zee gaat. Ook al haalt hij ongetwijfeld het onderste uit de kan voor de spelers waar hij mee werkt.
2 0
SammyR
Normaal ben ik ook anti-raiola, maar moet zeggen dat ik het stiekem wel een beetje leuk vind dat hij die topclubs aan het persen is voor elke cent.
0 0
AjaxBaggio
Als Barca de volle pond niet wil betalen, zie ik hem liever naar Liverpool gaan.
Prachtige club. Sterkste competitie. Gaat dan naast v Dijk gaat spelen. Dus ook goed voor Oranje.

En snap dat gehaat op Raiola niet. Als ik op deze manier geld kon verdienen had ik hetzelfde gedaan. Daarnaast kiest Matthijs er zelf voor om door hem vertegenwoordigd te worden.
0 -1
altijdwelwat
Toch gek dat Matthijs de Ligt die oogt als een verstandige gozer , zijn loopbaan laat bepalen door een te zware ongezond ogende man die nog nooit een bal heeft aangeraakt. En kom niet aan met hij haalt de beste deal voor zijn spelers eruit, want het gaat ook in dit geval weer puur om zijn eigen deal.
0 0
Joseph
Ik gun die Itaiaanse pad helemaal niks, maar in dit geval is het mooi als hij Barça buitenspel kan zetten, er moet minstens 100 voor hem binnen komen.
4 -1
Sommelier
Jij praat alleen maar poep!
2 -5
Bramzel
Ik zie net dat van der Sar op instagram in zijn story Bayern aan het kijken is. Daar laat hij tot twee keer toe Arjen Robben zien, zou hij dan toch naar Ajax komen in plaats van wat vele verwachten dat hij naar PSV gaat.

Edit: ik weet ook niet of het wel slim is om te halen. Maar ik vond het wel opvallend en misschien zoek ik er teveel achter kan natuurlijk ook komen, omdat ze samen veel bij het Nederlands elftal met elkaar hebben opgetrokken.
0 0
AFCSANCHEZ
Robben is vaak geblesseerd, heel jammer. Ook geen restwaarde. Ik zou het niet doen.
1 -2
vdhaas
Van de 10 seizoenen bayern heeft hij maar 3 seizoenen minder dan 30 wedstrijden gespeeld. Restwaarde is niet belangrijk bij een speler waarvoor je geen transfersom hoeft te betalen. Ik zie liever robben dan odegaard komen
1 -1
Sommelier
Jawel gewoon doen, prima bankzitter als hij fit is. En je naait psv een oor aan
0 0
vdhaas
Als hij fit is dan speelt hij echt wel hoor
0 0
AFCSANCHEZ
Lijkt me niet dat Ajax een flink salaris gaat betalen voor een bankzitter. En hij zal best wat willen verdienen. En ook denk ik dat Robben zelf geen zin heeft om op de bank te zitten.
0 -1
fc Barcelona_ke
Ik vind dat fifa nieuw regel maakt. Zaakwaarnemer mag niet meer dan 5 procent vragdn bij transfer... nu zijn alle clubs dupe van en gedwongen
0 0
Oliveira
Niet eens procentueel. Een maximum vaststellen van een bedrag daat nooit hoger kan liggen dan 500.000-1 miljoen. Dat is al genoeg geld voor iemand die niets meer is dan een secretaris en een telefoniste.
2 -1
milan-jantje
Ik breng hem vandaag nog met de auto daar naartoe voor 1% maar dan mag de transfersom wel even wat hoger zijn vindt 70mil niet heel veel.
0 0
AFCSANCHEZ
Zou Ribery niet wat voor ons zijn? Hij kan nog wel voetballen. Is hij vaak geblesseerd?
1 -1
Neressie
Robben voor als supersub in championsleague.
0 0
Oliveira
Hij is inmiddels iets van 35-36, maar toch zou ik graag zien komen. Maar ik verwacht dat hij terug gaat naar zijn vaderland Frankrijk. Echt een geweldige speler is hij, een van de beste buitenspelers van de laatste jaren.
0 -1
AFCSANCHEZ
Ja, hij is inderdaad wat ouder. Maar hij kan echt nog goed voetballen. Heel veel ervaring. Hij wil nog 2 jaar door en dan stoppen. Lijkt me wel grappig om hem bij ons te zien.
0 0
milan-jantje
Zeker wel, maar gaat hem niet worden gaat of zak geld halen of naar Frankrijk. Echter hoop ik niet terug naar Marseille want die spelen geen Europees voetbal volgend jaar.
0 0
FollowAjax1
Zie hem eerder naar Marseille ofzo gaan, in ieder geval Frankrijk. Thuisland en qua niveau vergelijkbaar met de Eredivisie, misschien zelfs iets beter.
0 0
Wesl
ja zou fantastisch zijn!
0 0
AFCAjax
op de eerste plek hoop ik dat hij nog een jaar blijft, maar dat zal wel niet omdat Matthijs het naar z'n hoofd is gepraat dat hij nu al moet weggaan.
op de tweede plaats hoop ik toch echt dat die transfersom beduidend hoger gaat uitvallen als 70 miljoen wat iedere keer benoemd word.
0 0
PJSM
Ik wil zijn transfer ook wel afronden voor 2 procent.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Als die gaat laat hem naar PL gaan daar komt die veel beter uit als speler... maar probeer hem te houden ook al lijkt het onmogelijk
0 0
Youri08
Komkommertijd weer aangebroken?
0 0
amthree
En laatst was het nog rond... Echt daar schrijven ze ook echt van alles.
1 0
Bazenvan95
Tadic Traore/Hunt Neres
vd Beek
Marin Mazraoui
Tagliafico Blind De Ligt Veltman
1 0
AFCAPolarBear
Ik vrees toch dat De Ligt weg is voor begin nieuwe seizoen. In tegenstelling tot ik eerder dit seizoen dacht, zal de Premier League de beste competitie zijn waar De Ligt naartoe kan gaan. En dan heb ik het niet over het mega-bedrag dat Ajax zal krijgen voor hem. Verwacht namelijk wel een bedrag boven de 100 miljoen. Maar dat hij daar elke maand wel een topwedstrijd heeft in de competitie (naast CL). In een Spanje of Duitsland zijn dat er maar 1 in het kwartaal, laat staan in Frankrijk of Italië (1 in het half jaar)
0 0
Markopantelic007
Mensen die zeggen hij is pas 19, waarom niet blijven? Bij hem speelt leeftijd niet mee. Speelt al 3 seizoenen basis in Ajax 1. Snap m wel. Maar het bedrag zou wel >100 miljoen moeten zijn. Je kan er nog 15 jaar plezier van hebben. Durft Marc zijn poot stijf te houden, dat is de vraag...
0 0
AFCAPolarBear
Het ligt vooral aan Matthijs. Wil hij echt weg nu? Zo ja, dan kan en moet Marc niet zijn poot stijf houden. Zo niet, dan hoop ik dat Marc wel hard-to-get speelt (zoals gewoonlijk) en het onderste uit de kan haalt
0 0
Afc22
Waarom moet Marc hard to get spelen als De Ligt wilt blijven?
0 0
Raoul14
Poot stijf naar andere clubs.
0 0
Bazenvan95
Hij blijft gewoon nog een jaar als de voorronde wordt gehaald
0 0
waayop
Het gaat waarschijnlijk om 'garantie' op speeltijd.
0 0
Toon meer reacties