Huntelaar spreekt lovende woorden over Ziyech

JesseTH, 12-05-2019 om 21:45, 11551 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Klaas-Jan Huntelaar is zeer te spreken over Hakim Ziyech als voetballer en persoon. De Marokkaans international blinkt al een tijd lang uit in creativiteit en strijdlust en de vraag is waar hij dat volgend seizoen zal doen. De ervaren spits van Ajax waarschuwt hem voor het buitenland.

'Hij is heel belangrijk', begint Huntelaar te vertellen tegenover Veronica Inside. 'Hij is een geweldige speler die kansen creëert en een doelpunt kan maken. Hij levert ook veel arbeid en is echt een leuke, flexibele speler om naar te kijken. Het is heel mooi voor hem na wat hij allemaal heeft meegemaakt bij Ajax. Hij weet dat iedereen hem steunt in het team en op de tribune nu ook. Iedereen omarmt hem en dat is goed.'

Kijkend naar de toekomst van Ziyech, ziet Huntelaar het vooral als zijn eigen keuze. 'Hij heeft nog een contract, dus wat dat betreft kunnen we hem aan zijn contract houden. Dat is allemaal voor Marc. Ik denk dat hij het naar zijn zin heeft in een leuk team. In het buitenland is de manier van voetballen niet altijd leuker dan hoe het in Nederland gespeeld wordt. Dat heb je dit Champions League-seizoen ook gezien en dat willen we volgend jaar weer laten zien.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Nu kan ook het fabeltje de prullenbak in dat spelers op oudere leeftijd niet moeten terugkeren, bedankt baas KJH!!
2 0
Aad82
Wat heb ik toch een zwak voor Klaas-Jan. Wat een geweldenaar. Waarom waarom niet hij in de basis tegen Tottenham afgelopen woensdag maar Travestiet Dolberg. We zullen het nooit weten.
2 0
arigold
Geef hem een miljoen meer per jaar en verleng zijn contract met een jaar!
3 0
Suarez16_
Huntelaar held. Velen hebben het over Ziyech, De Ligt, Tadic, Frenkie, enzovoorts maar door je passie voor Ajax en strijdlust elke keer als je mee doet pakken we gewoon die schaal. Die goals tegen oa heereveen en groningen waren goud waard bij een invalbeurt met gelijke stand en vandaag scoorde je weer een vrij moeilijke kans die zo makkelijk leek waardoor we weer snel op 1-1 kwamen en zo niet tegen ons zelf gingen voetballen. Wat gun ik het je om kampioen te worden met Ajax. 12 basisplekken, 14 invalbeurten met daarin 16 goals en 3 assists. Wat een cijfers voor een 35-jarige.
6 0
Ajax114
Zeker , gun hem het meest. Toont ook altijd inzet. Grote klasse !!
0 0
glennmeijer
Heren even wat anders even naar www.vtbl.nl gaan en natuurlijk op onze held ziyech stemmen want die was deze week echt geniaal. voordat die van persie het word
3 0
MichelBoerebach
Geef 'm 2 miljoen salarisverhoging en maak hem aanvoerder. Die mag je niet weg laten gaan. Hij is het hart van dit elftal. Als je zag hoe hij vandaag weer te keer ging. Petje af voor die gast.
3 0
SPLNDD
Ziyech is geen aanvoerderstype, zal dat ook nooit worden (en dat is overigens helemaal niet erg) dus aub niet zo populistisch lullen
1 0
Ajax27
En de druk weer op hem leggen? In mijn ogen speelt ie dit jaar pas echt vrij in zn hoofd. De ogen waren niet allemaal meer op hem gericht maar op Tadic en Blind. En toen de geruchten over het vertrek van Frenkie en de Ligt startte en er bedragen van 60-80 miljoen werden geroepen, werden de ogen op hun gericht. Minder druk op Ziyech, betere prestaties als resultaat. Daarbij opgeteld dat hij vorig seizoen met zn ziel onder de armen voetbalde na het treurige ongeval met Nouri. En het eerste seizoen was ie gewoon goed, maar helaas geen prijzen.
1 0
Labrador
Hakim was geweldig vandaag
2 0
Mokum31
Moet gewoon nog jaar blijven.
Goed voor hem, voor de club en voor Amsterdam
Heel erg hopen
0 0
Eindhovenaar
Als k marc en erik was zou k morgen met hem dineren aanvoerder maken voor volgend seizoen als de ligt weggaat en een salaris bieden wat hij ook in her buitenland kan krijgen.. vervanger kopen ben je nog duurder uit en hij zal waarschijnlijk niet hetzelfde brengen! Jammer van psv ajax is terecht kampioen geworden.. ben een psv’er maar heb genoten van ajax dit seizoen en met name van hakim ziyech kijk graag naar hem!
11 -1
Raoul14
Top man!
0 0
Ajax4glory
Respect!
1 0
EersteAanname
zo kan het ook. baas ben je
0 0
didierajax020
Jij snapt het.
0 0
Mocrodammerr
Ziyech is een held. werd in Marokko al op handen gedragen terwijl hij hier werd uitgekotst.. later is men hem gaan waarderen. hij heeft altijd hard gewerkt, dat lieten de stats zien..maar de supporters zijn wakker geworden.
0 -3
ajax4ever01
Concrats met de officieuze titel broeder, woensdag wordt het officieel en mogen we op die nare uitschakeling van de halve CL na terugkijken op een prachtig seizoen!!
0 0
gi0vanni
Nog nooit zoveel onzin gelezen. Prima dat je de dingen aangeeft die hij goed doet. Maar dat wil niet zeggen dat hij als perfecte speler aankwam. De dingen die hij fout deed moet je ook netjes aangegeven met opbouwende kritiek.
1 0
BrandjeXL
Kan zijn alleen het verwijt dat hij de kantjes ervan liep en niet meeverdedigt werd hem ook voor de voeten gegooid terwijl hij tot aan de winterstop vorig seizoen de meeste balveroveringen had en de meeste meters maakte dus kritiek sloeg nergens op. Ik kan mij best begrijpen dat mensen zich irriteerde aan zijn balverlies maar ik kijk en geniet van de dingen die wel goed gaan. Hakim is net als THZ op een oneerlijke manier beoordeeld over dingen die niet waar zijn.
0 0
Amsteraaij
werd hij hier uitgekotst? ja ajax publiek is kritisch. Maar uitgekotst?
4 0
Mocrodammerr
jup. hij moest gewisseld worden door vele balverlies, hij moest maar weg. bij ieder balverlies in de arena werd ie uitgefloten. heeft zelfs een klap moeten ontvangen door boze "supporters". terwijl hij altijd de man van assistst en kilometers afleggen was. vaak ook de meeste balveroveringen. houding tegenover de media is ook niet veranderd. Ziyech is altijd eerlijk geweest maar vooral zichzelf.
0 -2
Amsteraaij
Ja van die klap was echt bizar ja. Ik bid dat ie blijft die jongen. Wat een kanjer. ajax en ziyech is perfecte match nu.
0 0
FlyingDutchMan
Als Ziyech sinds dit seizoen niet veranderd is, moet je nodig langs de opticien maat. Alleen heb het idee dat je voorzitter bent van de fanclub van je landgenoot, dus ik snap dat je niet helemaal objectief bent lol
0 0
Tinus
Je doet het nu voorkomen alsof Ziyech geen enkele blaam treft. Deze jongen doet het nu fantastisch en ik hoop dat hij nog minimaal een jaar blijft. Maar hij is er zelf debet aan dat het niet boterde tussen hem en het publiek. Altijd dat verongelijkte gedrag was onnodig en bijzonder irritant. Gelukkig lijkt dat nu verleden tijd. Hup Hakim
1 0
Godenzoon24
Houding vind ik wel veranderd. Dat verongelijkte is eraf. Mis ook omdat t goed gaat. En ja hij heeft gewoon ook n hele slechte periode gekend. Jij ziet of wil dat niet zien omdat jij Marokkaan is. En die klap is belachelijk ook al speelde hij slecht.

Maar zie Daley. Maakte hetzelfde mee.
2 0
Cupmetgroteoren
Je moet ook niet overdrijven. We spreken over een minderheid. Daarnaast was het natuurlijk ook zo dat ziyech in sommige wedstrijden teveel (simpel) balverlies leed. Blind is ook lang uitgefloten geweest, traoré twee jaar terug, Kluivert nadat het bekend was dat ie vertrok, van de beek werd voor de winter op dit forum afgemaakt, Veltman lange tijd online negatief en in het stadion aangepakt. Het zijn ook momentopnamen waarbij emoties een rol spelen. Zelfs Zlatan en Seedorf werden ooit uitgefloten, van basten voor pannenkoek uitgemaakt, 90s held Bergkamp afgemaakt. Uiteindelijk komt het wel weer goed, het hoort een beetje bij Ajax zo'n haat-liefde verhouding met spelers.
1 0
SPLNDD
Dat is wel een beetje makkelijk gezegd. Hakim heeft dit jaar zelf ook een enorme omslag gemaakt in zijn spel, houding etc.

Maar een held, dat is hij zeker!
6 0
MichelBoerebach
Helemaal mee eens. Valt geen speld tussen te krijgen!
2 0