Ziyech blij met verbeterde band met Ajax-fans

JesseTH, 12-05-2019 om 18:40, 13158 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hakim Ziyech is blij dat er nu sprake is van wederzijds respect tussen hem en de aanhang van Ajax. In het verleden liep het nog weleens stroef tussen beide partijen, maar daar is de afgelopen tijd absoluut geen sprake meer van. Integendeel.

'We weten allemaal hoe het gelopen is de laatste jaren. Dat het nu zo is, daar ben ik blij mee', vertelt de creatieveling tegenover Ajax TV. Ook gaat Ziyech in op de manier waarop hij de achterstand van PSV meekreeg. 'Het hele stadion ging springen, dus dan heb je wel al zo’n gevoel. Volgens mij kreeg FC Utrecht in de tweede helft nog een keer een corner en toen zag ik een van mijn vrienden zitten. Hij zei dat het 1-0 was. Ik wist ongeveer waar hij zat, ik keek hem aan en hij deed met zijn vingers 1-0.'

Op het moment dat er in de Johan Cruijff ArenA afgefloten werd, was de wedstrijd in Alkmaar nog niet ten einde. Ziyech en zijn teamgenoten keken op het scherm in de ArenA de laatste minuut van AZ - PSV. 'Dat is leuk, vooral toen hij hem afblies. Als je zag wat voor een ontlading er loskwam bij iedereen, dat is mooi om te zien. Woensdag voelde je het verdriet, nu de vreugde.'

Ook gaat de Ajacied in op de manier waarop de ploeg zich na woensdag op heeft geladen voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. 'We zijn dicht bij elkaar gebleven. Als je niet met elkaar bent, heeft ieder voor zich het een plek kunnen geven. Dat kun je vanaf minuut één zien, ondanks dat ze vroeg scoren. Daarna zijn we niet echt in de problemen geweest.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Willamys
Ziyech hier in Brazilië heeft een rating van ongeveer 35 miljoen, denkt weinig en je moet het er ook over eens zijn dat hij veel meer waard is! Ziyech is voor mij een van de beste spelers die ik heb gezien in deze eeuw het Ajax-shirt draag
0 0
Raoul14
Een betere zullen wij niet krijgen, een echte Ajax speler. Maak hem blij met een enorme salarisverhoging. Niet alleen voor het geld, maar zeker ook als teken van waardering.
1 0
noppenkoning
10 miljoen handgeld en contract verlengen, of draaf ik door nu?
2 0
AFCA***
Kan nog wel eens de doorslag zijn om nog een seizoen te blijven. Hakim lijkt me een erg gevoelige jongen die warmte en waardering nodig heeft. Die krijgt hij nu. Daarnaast is de klik met zijn medespelers erg goed. Bij een andere club begin je weer op 0 en moet je ook nog maar afwachten hoe je in de groep komt te liggen.
5 0
Cupmetgroteoren
Wordt voor hem ook zijn eerste kampioenschap. En zo hoort het ook te gaan, vertrekken met prijzen. Kans dat ie opnieuw tot voetballer van het jaar wordt gekroond.

Hij heeft na volgende week een medaille om z'n nek. Heeft ook groot aandeel gehad in Europees succes van Ajax in 2017 en 2019.
4 0
Ajaxbrl
Wat een level heeft deze topper bereikt, contract voor 5 jaar geven! 5M per jaar! en een lekkere zak tekengeld!
7 0
Maus1978
Wat...een...eindbaas !!!!
1 0
didierajax020
Jaren geen Ajax gerelateerde foto's op Instagram, nu in overvloed. Jongen, wat ben ik van je gaan houden! Ik denk dat je vertrekt, maar blijf alsjeblieft!
6 0
Ajax-Amsterdam
Ja mooi om te zien! Volkomen begrijpelijk dat hij even geen zin meer had om vrolijk foto;s te plaatsen van Ajax. Vorig seizoen was dramatisch en emotioneel door het gebeuren met Nouri. Maar vooral doordat hij werd uitgefloten natuurlijk door een groep harteloze supporters.
2 0
Stibba020
Ziyech Legend!
2 0
Schip
Dat is hij. Gouwen gozer, echte Ajacied.
0 0
3*stars*3
Och, wat gun ik het deze jongen en Huntelaar extra!
Sowieso Ziyech door dat gedoe na vorig jaar en wat enge spreekkoren en Klaas omdat het zijn 1e titel gaat worden.

Sowieso ook mooi voor de fans want na alle feestjes van de rivalen en leedvermaak voor ons, is dit een heerlijke Moederdag. ;-)
4 0
ajax4ever01
Donderdag met z'n allen Ziyech benadrukken dat hij nog een seizoen moet blijven.
2 0
Dexy
Held
4 0
Lane 8
Donny speelde niet slecht, maar wtf marcie?
4 0
Ajax-Amsterdam
Wat is er met marcie?
0 0
mickey2602
Overmars bepaalt de MOTM en dat had Ziyech moeten zijn. Dat bedoelt Lane8.
Maar Donny verdiende hem ook wel.
0 0
Pleytos
Ziyech had van mij in de 70ste minuut al als man van de wedstrijd uitgeroepen mogen worden. Wat een arbeid! Nog maar niet teveel denken aan volgend seizoen, als hij, Frenkie en Mathijs misschien weg zijn...
3 0
NouriVandeBeek
Afgelopen 2 wedstrijden echt een bizar hoog niveau aangetikt. Ook zonder bal.
8 0
Hammerzeit
Hakim, absolute held - blijf aub nog een jaartje!
6 0
Freddy Al
Lekker blijven gozer
2 0
Ajacied33
We zijn blij met je Hakim. Blijf aub
5 0
Welja
Hij werkt tegenwoordig de kloten uit zijn lijf.

Dan is het ook niet erg om hier en daar een slechte pass te geven.
2 0
KlasseLasse
als je zit zelfs met de ramadan dat je zo hard kan rennen en werken geqeldig!!! hakim is een held en ik hoop dat hij blijft
1 0
ajax4ever01
precies dat dus maar dat mocht van een aantal hier op AS met regelmaat niet.
0 0
Cupmetgroteoren
Hij was vandaag weergaloos.
6 0
Mentir
hij heeft zelf ook persoonlijke stappen gemaakt omtrent hoe ie met de druk en fans moest omgaan.
Eerst stelde hij zich op dat het hem niet kon raken en achteraf had ie daar spijt van en had het hem meer pijn gedaan door zich zo op te stellen.

Fans waren meer pissig op bepaald punt om zijn gedrag dan spel op het veld. Had hij gezegt dat het hem toch zo diep had geraakt dan waren de fans wel eerder opgehouden.

Persoonlijk qua nivo denk ik dat hij bij Ajax meeste op zijn plek is. hier krijgt hij de vrijheid te doen en gaan wat ie zelf wil. Bij de volgende stap zal het meer gaan om structureel geen bal verlies te moeten leiden, en dan verliest ie de explosiviteit om de wedstrijd ineens te verandere. Hier nemen we nu na 3 jaar het goede met het slechte.
2 -2
KleinMiljoen
ZIYECH BLIJVEN
5 0
MarcelvTol1971
Hoop zo dat ook Hakim er nog een jaar aan vastplakt, wat een fantastische voetballer en tevens werkpaard.
5 0
Radie125
toen waren wij als supporters totaal de weg kwijt
6 0
FlyingDutchMan
Inclusief Hakim
0 0
Oeroeboeroe
dat gebeurt helaas vaker... TE vaak eigenlijk
1 0
KleinMiljoen
waren er maar een paar
0 0
Dennis129
Het gedrag naar hem ging veel te ver. Maar hij speelde toen puur voor zichzelf en dacht dat elke bal de beslissende moest zijn en had recordaantallen balverlies.
Daarbij een heel negatieve uitstraling zorgt voor een moeizame relatie
Hij heeft zelf ook een knop omgezet en is een echte teamspelers geworden.
Gelukkig zijn de fluiters ook tot inkeer gekomen
1 0
MNJ7
Was maar een heel klein deel zonder hersencellen , Ziyech is een echte Ajax voetballer blijft eeuwig zonde dat hij uiteindelijk voor Marokko heeft gekozen , hoop dat we hem hier kunnen houden hij is toch een gevoelig persoon maak hem aanvoerder volgend seizoen.

Ook wat hij aangeeft dat ze als ploeg bij elkaar zijn gebleven wij hebben echt een hechte groep
4 0
Schwalbino
Of het een klein deel is weet ik niet maar de groep die dit soort dingen doet lijkt er niet van te leren of willen leren want zodra de media er weer eentje uitpikt zijn ze er weer als de kippen bij. Dolberg wordt Drolberg genoemd. Magallan is een houthakker, Blind kan niet verdedigen, Ga zo maar door.
0 0
DeBaarsjes
AUB BLIJF NOG EEN JAAR MAN
4 0