'Molenaar beschadigd door Jaakke'

Ajax Showtime, 14-12-2007 om 00:53, 887 views, ajaxonline |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Keje Molenaar ontkent deze week in Voetbal International dat hij lonkt naar een positie bij Ajax. De oud-international was eerder in Amsterdam in beeld voor de functies van algemeen directeur en voorzitter. Molenaar stelt dat hij in 2005 is benaderd door Ajax-preses John Jaakke, maar dat het niet tot een akkoord kwam. De Volendammer is van mening dat Jaakke ongeschikt is om leiding te geven aan een club als Ajax.

"Een paar jaar geleden werd ik gebeld door John Jaakke, die me vroeg of ik er iets voor voelde directeur te worden", legt Molenaar uit in VI. "Ik wilde wel eens weten wat dat behelsde. Later belde hij me opnieuw en zei: 'Waar gaat je voorkeur naar uit? Naar algemeen of technisch directeur?' Ik zei dat ik dan het liefst algemeen directeur wilde worden. Vervolgens hoorde ik een hele tijd niks, terwijl in de media nogal opzichtig in mijn richting werd gewezen."

Hierna nam de advocaat zelf contact op met Jaakke en vroeg hij om opheldering. "Ik heb hem gezegd dat ik wilde weten wat de bedoeling was. Ik ben naar zijn kantoor gegaan en trof daar een zwaar vermoeide, uitgebluste Jaakke, die verwikkeld was in allerlei privé-sores. Ik heb anderhalf uur met die man gepraat, maar ik denk dat hij amper de helft heeft gehoord. Enkele weken later belde hij met de mededeling dat ik was afgevallen. Want ik had geen leidinggegeven aan een groot bedrijf. Ik heb hem verder succes gewenst met zijn zoektocht."

Wat er vervolgens gebeurde, heeft Molenaar geraakt. "Later hoorde ik dat Maarten Fontein het werd. Daarna vertelde Klaas Nuninga me dat Jaakke beweerde vijf minuten met me te hebben gesproken en toen klaar was. Ik heb nota bene anderhalf uur heel gedetailleerd mijn visie uitgelegd! Daar is kennelijk niks van overgekomen. Ik ben beschadigd door de onzorgvuldige handelwijze van Jaakke, die niet de kwaliteit en het charisma heeft die zijn vereist voor de positie van voorzitter van een grote club als Ajax."

Molenaar vindt zijn vakgenoot dus niet ges
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geronimo
Wat kan mij dit verotten,ze zoeken het maar uit.
0 0
ely
Jakke rot op olé olé,
Jakke rot op olé olé,
Jakke rot op olé olé,
Jakke rot op olé olé.
0 0
mido11
En die aardappel is nu ons geld aan het verspillen in Tjap tjoy land.

Kort samengevat: Jakhals en aardappel slechtste bestuurders van 2007.
0 0
mido11
Als bovenstaand klopt dan is de oorzaak van het afglijden van ONS ALLER AJAX gevonden.
0 0
vanRendrum
Weer een bevestiging wat we al jaren weten, JAAKKE IS EEN MEGARAMP VOOR ONZE CLUB.
0 0
MokumExtremist
De roep om het vertrek van Jaakke is inmiddels al erg afgenomen, ook omdat we bovenaan staan. Maar die Jaakke moet nog steeds oprotten. Dat moeten we hem wel duidelijk blijven maken!
0 0
035
Molenaar for president *O*
0 0
anita62
waar haalt iedereen vandaan, dat Molenaar besturlijk verstand heeft? Een advocaat zijn (net als Jaakke) is heel iets anders dan het leiding geven aan een bedrijf of een vereniging. En waar staat op het CV van Molenaar dat hij juist daar ervaring in heeft?

Iedereeen roept hier maar wat! En vooral elkaar na. Probeer nou gewoon eens voor jezelf te denken en niet iedereen na te praten.
0 0
Barrabrava
Volgens mij zegt Micky:
Van mij had Molenaar het mogen worden.
VAN MIJ... Niet WIJ VINDEN toch? ze geeft haar eigen mening en als je dat niet waardeert prima, maar ga niet lopen zeuren dat iedereen elkaar napraat.
0 0
Losfanstien
hij geeft wel leiding aan zo`n 100 advocaten en juristen. Dus leiding gevenden ervaring heeft ie blijkbaar wel
0 0
micky
En hij heeft ook voetbalverstand...dat mis je bij Jaake en Fontein.
Door deze twee zijn enkele oud Ajacieden uit het bestuur gestapt..iets wat Molenaar ook heel schandelijk vind.
Ajax is een grote onderneming..maar op de EERSTE plaats een VOETBALCLUB en dat wordt door jaake en Fontein vaak vergeten
0 0
Losfanstien
I moet er wel bijzeggen dat ik vindt dat Fontein goed werk levert. Dit met betrekking tot bijvoorbeeld sponsering en dergelijke. En het voetballende gedeelte is niet zijn pakkie aan dat is voor Van Geel.
0 0
micky
Ik denk en praat ook voor mezelf

Dank je..
0 0
micky
Van mij had Molenaar het mogen worden.
Het is iemand die zowel bestuurlijk als voetbalverstand heeft
0 0
AJAXALMERE
molenaar, erg vermoeiend, zit al jaren op een functie bij ajax te jagen, ga wat doen met je leven....
0 0