Milik: 'Ajax na Napoli favoriete team van Europa'

SJvanveen, 12-05-2019 om 10:36, 9268 views, Ajax |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Arek Milik geniet van het huidige Ajax. De spits, die in het verleden uitkwam voor de Amsterdammers, zag zijn oude club schitteren in de Champions League en genoot met volle teugen.  

'Ik wil Ajax feliciteren met hun fantastische Europese prestaties', begint Milik op de site van Ajax. 'Ze hebben iets heel bijzonders gedaan dit seizoen. Alle Ajax-fans mogen trots zijn. Ik ben er zeker van dat het doelpunt in de laatste seconde aankwam als een klap, maar ik denk dat dit voor alle spelers uiteindelijk een belangrijk leermoment wordt. Elke negatieve ervaring die tot ontwikkeling leidt, kan niet als negatief worden omschreven, omdat het uiteindelijk een enorme motivatie voor de toekomst blijkt te zijn.' 

'Het is een compleet team met een geweldige teamgeest en een aantrekkelijke speelstijl', vervolgt de Poolse spits. 'Ik ben echt een groot fan van hun speelstijl. Ze hebben geweldig voetbal laten zien. Daarnaast heb ik natuurlijk warme gevoelens bij Ajax door mijn tijd bij deze geweldige club. Ik heb de meeste wedstrijden van Ajax bekeken, en vanaf de knock-outfase van de Champions League heb ik geen enkele wedstrijd gemist. Ik duimde iedere keer voor een goede afloop. Op dit moment is Ajax, na Napoli, mijn favoriete team in Europa.'

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rinus M.
Mooie woorden, mooi dat er weer respect voor Ajax is in Europa.
2 0
Ajaxtrouw
Beste club na Napoli?? Daar doen we het niet voor!
0 -4
GvanderK
Over je eigen werkgever zeggen dat hij tweede keus is lijkt me niet echt verstandig. Logisch dat Milik dit zo verwoord, anders krijgt hij het halve legioen van Napoli in zijn nek.
4 0
***1900***
Favoriete*
3 0
vdhaas
Schitterende vent. Even bellen op het moment dat klaas jan de schoenen aan de wilgen hangt
1 0
3*stars*3
‘Elke negatieve ervaring die tot ontwikkeling leidt, kan niet als negatief worden omschreven, omdat het uiteindelijk een enorme motivatie voor de toekomst blijkt te zijn’.

Sommige fans willen dat nu ff niet begrijpen en zijn nog steeds down maar we moeten door en wat hij hier zegt is goud.
Voor de spelers maar ook in het algemeen, als ontwikkeling als mens.
5 -1
Libero
"Elk nadeel heb zn voordeel", op zn Cruijffiaans gezegd . Maar op zich had ik liever NU met deze uitzonderlijk goede selectie de finale bereikt dan dat we, op zn Frank de Boers gezegd, hier voort op kunnen borduren. Of dat zo is moeten we zelfs nog maar aanzien met wss een hoop mutaties in de selectie en fingers crossed dat ten Hag blijft, bv.
0 0
vdhaas
Zo zie je ook vaak dat ploegen het eerste topjaar het net niet halen om vervolgens sterker terug te komen. Ons probleem is dat de opgedane ervaring, motivatie en zelfbewustzijn (grotendeels) vertrekt.
2 0
3*stars*3
Heb je gelijk in maar hoe dan ook, is dit extra bagage voor de spelers in verdere verloop van hun carrière.

Een aantal gaan sowieso vertrekken maar zo’n dure les is voor spelers die blijven (o.a Onana, Nico etc) gewoon een pijnlijke leermoment.

Hoop dat Ajax komende 2 duels alle frustratie van zich afschiet en woensdagavond vertrekt met die schaal uit Doetinchem.
3 0
Arek Milik
Wat een geweldige op-pep-talk van Milik. Altijd fan van deze man geweest! Hopelijk komt hij eens terug!
5 0
Koningtoto
Mooi gesproken inderdaad.
0 0
GvanderK
Hopelijk komt hij op een dag terug. MILIK MILIK MILIK
3 0
PowNed
Ok, goed verhaal lekker.
Arek wie?
0 -17
Arek Milik
Lees mijn username maar goed door! Typ um daarna maar op youtube!
1 0
Bjorn2321
Wanneer wordt die pauper omroep eindelijk uit het publieke bestel gesodemieterd?
Wat een k*t gebruikersnaam
3 -1
falonso
Als we dit soort kansloze figuren van deze site zouden kunnen houden, zouden we hier toch veel leuker met elkaar kunnen discussiëren? Helaas zitten zulke droeftoeters er altijd tussen.

Ik hoop dat Milik nog een stap hogerop maakt (we hebben vast een doorverkooppercentage) en dat hij later terugkeert. Kan ie nog even wat aan zn prijzenkast toevoegen, dat gaat in Napels niet lukken.
5 0
GvanderK
Volg je Ajax pas sinds een jaar ofzo?
0 0