Tadic jubelt: 'Iedereen had het over Ajax'

JesseTH, 11-05-2019 om 09:00, 5379 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dusan Tadic vindt het fijn dat hij en de rest van Ajax de supporters veel Europese wedstrijden hebben kunnen geven. De international, afgelopen zomer nog actief op het WK, baalt van de uitschakeling, maar geniet van Ajax' seizoen én de Ajax-fans.

'Die waren geweldig', spreekt een lovende Tadic bij Inside Ajax. 'We hebben heel veel mensen trots gemaakt en iedereen in Europa had het over Ajax. Dat blijven ze ook doen, want we hebben veel mooie dingen gedaan. We hebben laten zien dat we op dit moment een van de beste clubs van Europa zijn en dat we in de finale hoorden. We moeten weer opstaan en laten zien dat we mentaal sterk zijn.'

De Serviër heeft de wereld zien genieten tijdens de wederopstand van Ajax in Europa. 'Het was geweldig. Iedereen had het over Ajax. Hoe we spelen, hoe we alle tegenstanders domineren. We zijn een van de beste ploegen van Europa. Het was een geweldige reeks en het was fijn dat we onze fans zoveel wedstrijden konden geven. We zijn bijna tot het eind gekomen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanBiesbos
Hij heeft helemaal gelijk , wat een CL seizoen! Iedereen riep dat het onmogelijk zou zijn , nou dat is het dus niet! Kijk de Spurs komen van geluk nog een keer onder de trein , wij hebben gewoon goed gevoetbald en de laatste wedstrijd pech over ons heen gestort gekregen. Als we geen kampioen worden laat ze dan maar lachen, dat voetbal van hun is gewoon een lachertje en niet om naar te kijken. Wij zijn 90 miljoen en heel veel nieuwe ajax aanhangers rijker.
0 0
Bonno1978
Hoe oneerlijk kan voetbal zijn. Mocht je het niet redden in de competitie, dan lachen Eindhoven en Rotterdam ons (hoe onterecht ook) toch weer uit. Alleen de beker en de schoonheidsprijs. Die boys verdienen de schaal als geen ander. Doe het en beloon jezelf en ons!!
0 0
insectenverdelg
laten we t nu over zondag hebben. Missrn van de Cl finale doet pijn, heel pijn en geeft ook trots fevoel, maar dat moet allemaal nu 5 dagen in de kast. Als de schaal binnen is, dan kunnen we maanden na beschouwen, maar nu moet de focus op morgen.
1 0
FlyingDutchMan
Tadic heeft gelijk en daar gaat een kampioenschap in Nederland niets aan veranderen.
1 0
KlasseLasse
inderdaad het zou echt pijn doen als we het morgen weer verspelen
0 0