Keizer baalt: 'Verdrietig voor de spelers'

BVeenstra, 10-05-2019 om 14:05, 4635 views, O Jogo |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-trainer Marcel Keizer baalt ontzettend voor de spelers van Ajax dat zij de finale van de Champions League niet gehaald hebben. Afgelopen woensdagavond waren de Amsterdammers heel dichtbij de eindstrijd van het miljardenbal, maar vijf seconden voor tijd dompelde Tottenham Hotspur-aanvaller Lucas Moura Ajax in rouw met de beslissende 2-3.

'Ik ken de spelers heel goed. Ze hebben ervoor geknokt om de finale te bereiken. Ik ben erg verdrietig voor de spelers van Ajax, maar ze zijn geweldig', citeert O Jogo de trainer van Sporting Lissabon tijdens een persconferentie van vrijdagmiddag.

Keizer werd in de zomer van 2017 aangesteld als trainer van Ajax, maar heel lang mocht hij niet aanblijven als hoofdcoach. Vanwege teleurstellende resultaten en een gebrek aan vertrouwen voor de toekomst werd Keizer in december 2017 op non-actief gesteld. Meerdere spelers lieten daarna weten het jammer te vinden dat Keizer werd ontslagen. De oefenmeester zou de spelers erg hebben geholpen bij het verwerken van het verdriet rondom het leed van Abdelhak Nouri.

Denk jij dat Ajax met 2-0 van FC Utrecht wint? Zet dan in en krijg 8,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Is niet netjes gegaan. Kreeg geen eerlijke kans, maar ik was vooral blij dat Bergkamp en die dikke weggingen.
0 0
GorillaBiscuits
als TH vertrekt mag ie van mij zo weer terug komen!
0 -1
KevinDurant
Hij heeft 9 wedstrijden op rij gewonnen bij sporting, hij gaat nergens heen.
0 0
niquedegraaff
Als assistent van Bosz. En na vertrek van Bosz mag hij het overnemen. Vond hem toch nog wel teveel lopen aanklooien namelijk.
2 0
afcajacied00
Staat nu 2e in portugal
0 0
Ajacied33
3e
0 0
WZAWZDB14
Keizer had het in de competitie nog best netjes gedaan. Dat ajax niet in europa voetbalde was te wijten aan de situatie rond Nouri natuurlijk, maar wat niet veel mensen benoemden was het vertrek van onze CV: sanchez. De ploeg had een prima uitgangspositie na Nice uit (1-1) ondanks de verschrikkelijke situatie. Vervolgens weigerde Sanchez de return te spelen, omdat dat gevaar zou brengen voor zn transfer. Wat een eikel ben je dan. Je weet dat je ploeg het ontzettend moeilijk heeft met Nouri en dan gaat die gast doodleuk een transfer forceren (na slechts een jaar bij ajax te spelen) terwijl ze de belangrijkste wedstrijd van dat seizoen moesten spelen. Je speelde dan in ieder geval europees voetbal bij een goed resultaat. Ik kan daar nog steeds niet bij dat hij dat geflikt heeft.

Maar ff weer ontopic: Keizer is een top gozer
1 0
Dexy
Sanchez speelde wél de return tegen Nice. Hij speelde pas voor het eerst tegen Heracles niet mee.
0 0
jariafca020
Sinds de situatie met Nouri heb ik heel veel respect voor deze man. Blijft schandalig hoe hij aan de kant is gezet. Al heeft dat uiteindelijk wel goed uitgepakt.
6 0
Labrador
Achteraf is het makkelijk lullen. Deze man had nooit trainer van Ajax 1 moeten worden. Althans, niet direct. Er is schandalig met hem omgesprongen. Zeker met het oog op het verhaal Nouri
5 0
Beffie
Niet voor de trainer?)
0 0
RaynoFischer
De spelers kent hij persoonlijk mee gewerkt en heeft hij het Nouri drama ook mee meegemaakt, daar heeft hij terecht wel iets meer gevoelens bij dan Ten Hag en logisch toch.
0 0
MosesD
....
0 -1