Van de Beek over sfeer: 'Heel mooi'

NielsOpdam, 05-05-2019 om 22:05, 3643 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Donny van de Beek vond de sfeer in De Kuip 'erg mooi'. Dat vertelt de Ajacied in gesprek met AT5De middenvelder weet echter dat er geen groot feest gevierd kan worden na het winnen van de bekerfinale, want aankomende woensdag wacht de tweede halve finale in de Champions League tegen Tottenham Hotspur. 

'Er was een hele mooie sfeer, van beide kanten', begint Van de Beek te vertellen. De Ajacied wordt zelf regelmatig toegezongen door de Ajax-fans en dat blijft bijzonder voor hem. 'Dat went nooit.' Sowieso was de sfeer in De Kuip anders dan tijdens Van de Beek zijn gemiddelde bezoek aan De Kuip. 'Normaal ben ik hier wel een ander sfeertje gewend. Het is weleens mooi dat dat nu anders is.'

Van de Beek stond na afloop mee te zingen met de Amsterdamse supporters en heeft daarbij ook een favoriet lied. 'Ik vind "De mooiste club van allemaal" wel een mooi liedje.' Als vanzelfsprekend is de Ajacied erg blij met zijn eerste prijs. 'Dat geeft alleen maar een boost, maar het mag duidelijk zijn dat we nog niet tevreden zijn.' Van de Beek heeft een kleine beker meegekregen en hij weet al waar hij die gaat plaatsen. 'Die gaat bij mij onder de tv, op de kast. Hopelijk kan er nog wat meer bij.'

Rustige huldiging 

De Ajax-middenvelder verwacht geen groot feest na de bekerwinst. 'Het zal heel rustig zijn, want we weten allemaal dat er woensdag een superbelangrijke pot is. Het zal even wat eten worden met het team, denk ik.' Maar als er Ajax-fans bij de Johan Cruijff ArenA staan, stuurt Van de Beek ze ook weer niet weg. 'Dat is altijd bijzonder en mooi, maar we zullen het feest niet te groot maken en ons focussen op woensdag.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dondy
Ik vind dat als we alleen al de finale halen van de championsleague daar eigenlijk ook wel een soort van huldiging voor mag komen haha, zo geweldig wat we gepresteerd hebben
1 0
Labrador
Geweldig. De spelers worden onthaald bij de arena met zang en vuurwerk
1 0
insectenverdelg
en zelfs als jexwoensdag soorkomt kan er geen griot feestvgevierd worden. Pas naxde scgaal mag het eerstw echte feest voor de selectie losbarsten. Ne na de CL gaat de stad uit zn voegen bartsten.
4 0
johan_afca
Doe er nog eentje, vriend
3 0
Jari83
Proost!
3 0
3*stars*3
Ajacieden zorgden voor een lekkere sfeertje hoor.
Hield ff mijn hart vast met die rookbom en hoopte niet dat een gek zou gaan gooien.

Hopelijk kapt media nu ook met ophemelen van het legioen.
Zag de kuip vandaag ook trillen maar dat komt omdat het een oud ding is.
3 -3
Schip
Dit hebben de kakkies gewoon nooit voor elkaar gekregen. Die gasten kunnen goed schelden, hun ogen met bloed laten doorlopen, en zwelgen in zelfmedelijden en haat. Ik heb echt nog nooit zo'n bewegende massa gezien daar.
0 -1
Babangida83
Hij trilt omdat hij anders breekt. Dient flexibel te zijn. Is gewoon andere constructie dan die 'betonbak' van ons.
2 -1
JPM
Adviseer iedereen nog maar eens enorm te genieten van het moment, want ik heb het vermoeden dat we een seizoen als deze weer hele lange tijd niet mee gaan maken.

Deze comment is eigenlijk meer een reminder voor mezelf om de komende weken bewust te genieten van de bizarre prestaties die deze gasten aan het realiseren zijn.
3 -1
Ajax#1900
Qua CL succes ben ik het met je eens, maar volgend jaar doen we weer volop mee voor de dubbel. Met name door het aanblijven van bijvoorbeeld Onana, Nico, en ik zie Donny en of Neres ook blijven.
0 0