'Transfer De Ligt naar Barça niet aanstaande'

BartVeenstra, 04-05-2019 om 08:05, 11830 views, MARCA, Sky |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Een transfer van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona lijkt op dit moment niet aanstaande. Dat blijkt uit een interview van FC Barcelona vice-voorzitter Jordi Mestre met Sky, geciteerd door het Spaanse MARCA.

De Ligt wordt al ruim een jaar gelinkt aan meerdere Europese topclubs, waarbij de laatste maanden wordt geschreven dat FC Barcelona de grootste kanshebber is om de jongeling in te lijven. 'Ik weet niet waarom ze dat zeggen, want De Ligt heeft niet getekend bij FC Barcelona', aldus Mestre.

Bovendien lijkt het nog maar de vraag of dat überhaupt gaat gebeuren. Mestre is namelijk erg tevreden over de verdedigers die al bij Barça rondlopen. 'Pique heeft bewezen een van de beste centrale verdedigers van de wereld te zijn, zo niet de beste. Daarnaast hebben we nog spelers als Lenglet, Umtiti en bovendien hebben we een erg jonge speler in de naam van Todibo gecontracteerd. De verdedigers die wij hebben, zijn al van het hoogste niveau.'

Is een transfer van De Ligt van Ajax naar FC Barcelona dan helemaal uitgesloten? 'We spreken na dit seizoen met de sportief directeur. We gaan het dan niet hebben over De Ligt, maar over wat hij mij vertelt.' De laatste dagen werd in de Spaanse pers al geschreven dat de gesprekken tussen FC Barcelona en De Ligts zaakwaarnemer Mino Raiola stil zijn komen te liggen.

Denk jij dat Matthijs de Ligt, namens Ajax, een kopgoal maakt tegen Willem II? Zet dan in en krijg 8 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VinAmsterdam
Barcelona heeft te veel verdedigers lopen als Barca hem haalt dan gaat de Ligt alleen maar Banken naast Murillo, denk dat hij eerder naar Bayern of United vertrekt.
0 0
Rodedraad
Gewoon lekker blijven bij Ajax net als Nico.
0 0
Lane 8
Die langlier is me toch een partijtje slecht..
1 0
OKP-AFCA
Waarom zijn ze bij Barca (fans en club) dan zo positief over hem, talent die echt wel kan voetballen hoor.

Nu snap ik dat jij hem natuurlijk veel meer in actie gezien hebt dan zij dus ik zal de mening van mensen betrokken bij Barca met een korrel zout nemen.
0 0
Tscheu
Blijf lekker nog een jaar !
1 0
insectenverdelg
Hiop dat de Ligt en Mino knallende ruzie krijgen, waardoor een transfer uitblijft. Maar de Lift is natuurmijk gewoon weg na dit seizoen.
0 0
Jaridebeste
Ach dit is gewoon een statement naar Raiola toe.
0 0
Leprechaun
Lenglet en Todibo van het hoogste niveau? Hahaha. Als De Ligt de norm is, dan zijn de verdedigers van Barcelona pure middelmaat. Op Piqué na wellicht. Maar die heeft ook niet het eeuwige leven.

De Ligt zou daar meteen met afstand de beste CV zijn. En die jongen is nog steeds pas 19. Je hebt met zijn transfer gewoon bijna 15 jaar lang beschikking over de allerbeste verdediger. Alleen daarom is hij al meer dan 100 miljoen waard.
2 0
MPAjax
Precies dat vind ik ook, Barca houdt vast aan het bedrag van vorig jaar maar we zijn alweer verder
0 0
fanforeffer
Klaar ,De Ligt naar Barcelona .punt.
0 0
Labrador
Als de Ligt nog een jaar blijft dan laat ik het hoofd van Overmars op mijn linker testikel tatoeëren
1 0
Radie125
Even naam en adres dan kunnen we het komen controleren als het zover is.
3 0
Jordaanwals
Haeumaeu
0 0
Dastaan
Nou dan niet toch. Matthijs lekker nog een jaar bij Ajax blijven!
2 0
GvanderK
Lekker een jaar blijven
2 0
Schip
Zit maar 1 ding op als Barca niet wil. Versla ze in de finale. Als ze de CL niet winnen dit jaar en ook nog eens verliezen van een 'kleine ' club, zullen ze helemaal gek worden. En neem een andere zaakwaarnemer. Bij Barca wekt hij zoveel weerstand op, dat het een deal negatief beïnvloedt. En anders blijf je nog een jaar.
0 0
Oeroeboeroe
stiereschijt.
ik denk dat hij dit seizoen afwacht. Winnen we de CL sta ik er niet vreemd van te kijken dat hij nog een jaar blijft voor de supercup en de wereldcup.
0 0
PuurGeluk
Ja dat denk ik ook in het geval van de CL winst.
Daarnaast is het eeuwig zonde dat zo'n nuchtere jongen bij die rat zit.
0 0