BILD sluit vertrek Ten Hag bij Ajax niet uit

BVeenstra, 01-05-2019 om 08:50, 6015 views, BILD |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het Duitse BILD sluit niet uit dat Erik ten Hag na dit seizoen vertrekt als trainer bij Ajax. De Amsterdammers dreigen in de zomer veel spelers te verliezen en mogelijk moet men in de hoofdstad ook op zoek naar een nieuwe trainer.

BILD schrijft dat onder meer Bayern München Ten Hag op een lijstje heeft staan, maar weet ook dat de aanbiedingen van andere clubs uit Duitsland zich opstapelen bij het management van Ten Hag. De oefenmeester heeft bij Ajax nog een contract tot 2020 en Ajax zou graag langer met hem door willen, zo werd eerder al duidelijk.

Volgens BILD is het echter nog niet zeker of Ten Hag ingaat op het nieuwe contractvoorstel. Een vertrek van de trainer zou afhangen van zijn eigen spelers. Frenkie de Jong vertrekt sowieso (naar FC Barcelona), maar mogelijk verlaten ook Matthijs de Ligt, Hakim Ziyech, David Neres en Nicolás Tagliafico de Amsterdamse club. Wanneer er veel spelers Ajax verlaten, wordt de kans dat Ten Hag vertrekt groter, zo denkt BILD. De krant schrijft tot slot dat Ten Hag na dit seizoen beslist over zijn toekomst.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Liam
Ten Hag gaat niet nu al weg, die wil voor langere tijd aanblijven. Is ook niet goed om meteen te verkassen, dan ben je zo'n hopper. Zeker voor een trainer is dat niet goed.
0 0
niquedegraaff
Aldus bilt
0 0
Eastwood
Dat arrogante gedrag van de zgn. topclubs, die al kwijlend aan de deur staan te hijgen om ons leeg te kopen. Zelfs onze directieleden worden of werden al genoemd.
Ik hoop dat de verwachte leegloop zal meevallen, maar ik vrees het ergste.
0 0
Ozymandias
Okay, wil een club hem hebben dan kost hij 50 miljoen euro.
0 0
Adios
Kan me voorstellen dat PSG of Juve hem zou willen hebben. Zullen niet veel coaches zijn die zich kunnen meten met zijn cijfers in Europa.
0 -2
Vazajax
Irritant dit soort berichten van dat Duitse roddelblad. Tyf ff een eind op zeg. Dit is waarom ik zo'n hekel heb aan het moderne voetbal: Bayern München heeft ETH op het 'lijstje' staan. Andere clubs die ons wel ff 'leegkopen'. Het is gewoon respectloos en het moet een keer ophouden. Hoop dat Overmars en Van der Sar gigantisch veel druk gaan uitoefenen op alles en iedereen om Ajax bij elkaar te houden en niet te zwichten voor de gierigheid en hebzucht van andere clubs. Wordt tijd voor verandering..
0 0
Ajaxtrouw
Hou toch op man, supporters zijn zelf toch net zo respectloos en opportunistisch. Een tijdje terug werd TH hier uitgekotst en mochten we even geen prijzen pakken begint dat gezeik weer. Ik geef TH groot gelijk als hij gaat, zo netjes is hij niet door de meeste supporters behandeld hier.
0 -1
Mirella1984
flikker op zeg.! niet alweer een trainer zomaar laten gaan.!! we zijn met iets moois bezig
kunnen we straks weer helemaal op nieuw beginnen. pffff zo blijf je een Club die zich laat leeg kopen. en een reputatie met ow ajax doet dit wel. ajax doet dat wel. voor stomme bedragen!!
1 0
jollie18
Als Ajax alles weer te winnen komend seizoen dan is hij weg.
0 0
Caparzo
Geloof niet dat hij gaat, hij is met Sar en Marc aan een project begonnen en is nog lang niet klaar. Deze man is een grote trainer, we blijven in vechtwedstrijden als gister gewoon overeind, terwijl we daar 2 seizoenen geleden kansloos kopje onder gingen. Die veerkracht, weerbaarheid en dat aanpassingsvermogen zijn 100% TH en Schreuders verdienste.
2 0
behangdelul
Ten Hag blijft gewoon. Volgend jaar en dat klinkt lullig, maar heeft ie niks te verliezen. Als de jong en de ligt gaan kunnen we niet verwachten dat we weer zo’n seizoen gaan draaien.
4 0
zaalberg
Reken maar dat er over Ajax de komende maanden nog heel wat vage “het zou wel eens zo kunnen zijn dat” berichtjes volgen. Blaadjes als Bild leven van speculaties.
3 0
JariL95
Als ik iemand vertrouw met een volledig gerenoveerde selectie dan is het Ten Hag wel. Elke andere coach zal op zijn bek gaan. Dit is een vakman die je zelden ziet en ik zal als ik Overmars was er echt alles, maar dan ook echt alles aan doen om hem te behouden. Ook als supporters moeten we wat mij betreft deze man koesteren. We gaan echt geen betere kunnen vinden. Hij is de man achter dit grote succes!
1 0
Rood Gevaar
Hij moet hier vol van profiteren, want deze kans krijgt hij nooit meer.
iedereen ziet alleen de goede prestaties in Europa, maar in de eredivisie bleef hij constant koppig Neres en Van de Beek op de bank zetten of vroeg wisselen.
Als hij eerder naar zijn spelers had geluisterd, dan waren we nu al kampioen
0 -5
AFCSANCHEZ
Ten Hag gaat niet weg. Hij wil niet als Bosz eindigen.
2 0
Jari83
Hij eindigt niet als Bosz.
1 -2